Güncellemeler
10 ay
Korkma ya da inanma gibi bir durum yok açıkçası ben Allaha bırakırım işlerimi. Ama hiç alakasız insanların bu kadar net bilgi vermesi enteresan geliyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde inanmam bu tarz şeylere ama geçen sene sebepsiz yere biranda felç gibi bişeyden döndüm işi bırakmak zorunda kaldım falan doktorlar ne olduğunu anlayamadı 1 senede kendimi ancak toparladım hâlâ daha kendi işimi ancak görüyorum eskisi gibi değilim. Neyse kahve falına inanmam kafede eğlencesine baktıralım dedik kadın direk Boynundan kuyruk sokumuna kadar kara bişey var seni bu eritecek büyü olabilir dedi bu arada dışarıdan en ufak bir aksama bile yok hareketlerimde ve kafedeki kadını tanımıyorum. az önce instagramda birine denk geldim işte ilk bakım ücretsiz sadece elimin fotoğrafını istedi kara sabun büyüsü var dedi eski eşimin adını verdi onun yakını dedi 😅 bu seni eritecek sağlık sorunun bitmeyecek dedi böyle bişey var mı ya ben inanmam açıkçası ama hiç bilgisiz adamın bilgi vermesi şok etti beni biraz anlayan varsa aydınlatsın beni Allah rızası için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Büyü yaptırmak mı istiyorsun bozdurmak mı istiyorsun ona göre
Yaptırmak istemiyorum açıklamayı okumadınmı ya 😅 üstümde büyü var mı gerçek mi onu merak ettim
Okudun sende karşılık vermek istiyor musun onu sordum
Öyle şeyler yalan
Peki direkt bilgi vermesi nasıl olabilir aklım onu almıyor zaten
Anlamam ya ben
sıkıntılı uzak dur
Öyle yapacağım ama belki anlayan vardır dedim hiç bilgim yok çünkü
Müslüman'a haramdır. Cehennem ehli olur yapan da yaptıran da, uzak durmak lazım
Uzak duracağım zaten bu tarz şeyleri sevmem. Ama üstüste yaşayınca merak ettim sadece
Haayir yok