Büyü işinden anlayan duyan bilen var mı?

Normalde inanmam bu tarz şeylere ama geçen sene sebepsiz yere biranda felç gibi bişeyden döndüm işi bırakmak zorunda kaldım falan doktorlar ne olduğunu anlayamadı 1 senede kendimi ancak toparladım hâlâ daha kendi işimi ancak görüyorum eskisi gibi değilim. Neyse kahve falına inanmam kafede eğlencesine baktıralım dedik kadın direk Boynundan kuyruk sokumuna kadar kara bişey var seni bu eritecek büyü olabilir dedi bu arada dışarıdan en ufak bir aksama bile yok hareketlerimde ve kafedeki kadını tanımıyorum. az önce instagramda birine denk geldim işte ilk bakım ücretsiz sadece elimin fotoğrafını istedi kara sabun büyüsü var dedi eski eşimin adını verdi onun yakını dedi 😅 bu seni eritecek sağlık sorunun bitmeyecek dedi böyle bişey var mı ya ben inanmam açıkçası ama hiç bilgisiz adamın bilgi vermesi şok etti beni biraz anlayan varsa aydınlatsın beni Allah rızası için

Güncellemeler
9 ay
Korkma ya da inanma gibi bir durum yok açıkçası ben Allaha bırakırım işlerimi. Ama hiç alakasız insanların bu kadar net bilgi vermesi enteresan geliyor
Büyü işinden anlayan duyan bilen var mı?