Sahiplenme çok derin mevzulara gidiyo bence bir kaç kadın gördüm eşini çocuğunu bırakıp evden kaçmış dost hayatı yaşamak için başkasına bu taraftan da baktın mı
Hem her erkek öylemi nasıl kafa yapın var senin ben ve benim çevremi görsen düşüncelerin değişir di bu yaşıma kadar kimsenin nmusuyla işim olmadı zina bile yapmadm yanlız sevipde terk edilenlere çok kez şahit oldum terk edilenler erkek arkadaşlarım dı efendi tipler di seviyodu değer veriyo du elinde. Tutamadı özgürlükçü kafada yaşayan kadınlardı bu terk edenler birini vurmuşlar geçen ay köprü altında cesetini aldı ailesi birisi kaza gecirmis felç olmuş düşmez kalkmaz Allah iyiye doğruya kötülük yapan karşılığını başka yerden aliyo
Sanmam çocukları delikanlı efendi çıkabilir onlara benzemeyebilir onların yolundan gitmeyebilir hatta gerekirse defterlerini Dürer uzaklaşırlar da bizim anamız babamız yok böyle ana baba olmaz olsun da diyebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kolay olan varken zora gerek var mıOnlarsız bir yaşamda var hemde bedava'
Düzgün insan bulmak zor diyelim biz ona kısaca
Çok mu zorlaştı
düzgün insan bulmak zor kardeşim
O duruma mı geldi
o durumdaydı zaten
Yok ben eskiyi iyi bilirim böyle değildi
Ikiside birbirinden zor
Yani kadını erkeği kalmadı mı diyon
Erkeklerin çoğu karaktersiz bu devirde
Çoğu mu bir kısmı mı
Çoğu. Sahiplenen erkek yok zaten her şeyleri de yalan.
doğru insana dek gelmeyince insan böyle oluyor işte
Sahiplenme çok derin mevzulara gidiyo bence bir kaç kadın gördüm eşini çocuğunu bırakıp evden kaçmış dost hayatı yaşamak için başkasına bu taraftan da baktın mı
Değer verdiğin sevdiğin kişi seni terk ediyo çocuklarınla üstelik sonra gidiyor yuvadan nerde sabah orda akşam kafasıyla dost hayatı eğlence oh
Erkeklerin çoğu kanka orospuu çocuğu. Beni kaç defa satmaya çalıştılar. Reşit bile değildim üstelik.
Onu yapanlar öyleymiş
Ne işin var senin o tiplerle
Yargılayacaksan konuşmaya gerek yok
Merak ettim
Hem her erkek öylemi nasıl kafa yapın var senin ben ve benim çevremi görsen düşüncelerin değişir di bu yaşıma kadar kimsenin nmusuyla işim olmadı zina bile yapmadm yanlız sevipde terk edilenlere çok kez şahit oldum terk edilenler erkek arkadaşlarım dı efendi tipler di seviyodu değer veriyo du elinde. Tutamadı özgürlükçü kafada yaşayan kadınlardı bu terk edenler birini vurmuşlar geçen ay köprü altında cesetini aldı ailesi birisi kaza gecirmis felç olmuş düşmez kalkmaz Allah iyiye doğruya kötülük yapan karşılığını başka yerden aliyo
Madem öyle bana zarar verenler niye mutlu ve huzurlu? Evlenmiş çoluk çocuğa karışmışlar
Sıra gelmemiş onlara yakında onlar da belasını bulur merak etme o çocuklara yazık olacak gerçi ona üzülürüm ben diğerlerine değil
Hiç acımıyorum onların çocukları da onlar gibi olur kendileri gibi yetiştirirler
Sanmam çocukları delikanlı efendi çıkabilir onlara benzemeyebilir onların yolundan gitmeyebilir hatta gerekirse defterlerini Dürer uzaklaşırlar da bizim anamız babamız yok böyle ana baba olmaz olsun da diyebilir
Her ikisi de bence
Devir kötüleşti mi diyon