Aşk İlişkileri Öpüştükten sonra soğudum neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ten uyumu tükürük uyumumu nedir? Terk etme isteği var içimde.. bir yandan da kalmak.Dudağının kokusu ağzımda hala. Güncellemeler+1 yıl Ağzı kokmuyordu. Öpüştükten sonra soğudum neden? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AmberѴolakis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl 11:13 - 12:22 Arasını izle, direk bu sahne aklıma geldi xDhttps://www.youtube.com/watch?v=mMeBKdMALlE 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İgrencsin gerçekten Yorumla AmberѴolakis +1 yıl asdfghjgfdasgd Yorumla
Garibinteki Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Ya bir git işine neden bunu bizle paylaşma gereği duyuyorsun sebebi neydi ki madem öyle terk et her şey için de akıl alınmaz ki arkadaşım yaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin çenen cok düşmüş. Ten uyumu denen bir sey var arastir bence. Yorumla Garibinteki +1 yıl O kadarını bizde biliyoruz da senin bu konu hakkında yardım istemen trajikomik Yorumla
Junos Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. öpüşmeseydin ne öpüyorsun elin adamını kocan değil bir şey değil. 2 0 Yorumla
Aşkımm21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Olabiliyor bazen jkvhjvh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet oldu ve hayattan sogudum Yorumla
KATALOG_ Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl itici mi geldi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl İlk defa öpüstüm ve itici geldi bana Yorumla KATALOG_ +1 yıl yaşkaç senin Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla KATALOG_ +1 yıl hiç mi hislenmedin Yorumla KATALOG_ +1 yıl öpülmekten Yorumla KATALOG_ +1 yıl cgjgu neyi beğenmedin Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tükürük uyumu da ne la 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla ylmzbyr +1 yıl Her gün yeni birşey yapıyor el ayak uyumu yakındır Yorumla Soran +1 yıl Öfff Yorumla ylmzbyr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
egnfff Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Arada yıkık çıkıyor işte 0 0 Yorumla
Emirx36 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 38% +1 yıl Opusmek uzerine kurulu bir iliski miydi bu 😃 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ten uyumu denen bir sey var Yorumla Emirx36 +1 yıl Onu anladim. Tukuruk uyumu ne peki, ilk defa duydum Yorumla Soran +1 yıl Al Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İyy sen ayrıl ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bahane bulmam gerek ne söyleyebilirim Yorumla Spinozaa1 +1 yıl Ailevi sorunlarim var de Yorumla Soran +1 yıl Annem kanser hastası zaten Yorumla Spinozaa1 +1 yıl tamam söyle gitsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
11:13 - 12:22
https://www.youtube.com/watch?v=mMeBKdMALlEArasını izle, direk bu sahne aklıma geldi xD
İgrencsin gerçekten
asdfghjgfdasgd
Ya bir git işine neden bunu bizle paylaşma gereği duyuyorsun sebebi neydi ki madem öyle terk et her şey için de akıl alınmaz ki arkadaşım yaa
Senin çenen cok düşmüş. Ten uyumu denen bir sey var arastir bence.
O kadarını bizde biliyoruz da senin bu konu hakkında yardım istemen trajikomik
öpüşmeseydin ne öpüyorsun elin adamını kocan değil bir şey değil.
Olabiliyor bazen jkvhjvh
Evet oldu ve hayattan sogudum
itici mi geldi
İlk defa öpüstüm ve itici geldi bana
yaşkaç senin
22
hiç mi hislenmedin
öpülmekten
cgjgu neyi beğenmedin
hahahaha :) lama ile mi öpüştün
Tükürük uyumu da ne la 😂
Her gün yeni birşey yapıyor el ayak uyumu yakındır