Bu yüzden soğudum?

Merhaba biz sevgilimle ilk tanıştığımız gün yani oturup konuştuğumuz konular arasında para konusu açıldı onun çok borcu var ama evden destek alabiliyor ya da çalıştığı işte biraz sıkı olsa borçlarını kolay ödeyebilir ama benim öyle şeylerim yok ben tek maaş ev geçindirip borç ödüyorum neyse biz işte bir gün sen verirsin sende yoksa ben veririm konusu yaptık ama ilişki başladığından beri teklif ediyor ama hiç böyle hayır o kadar da değil ben öderim konusu geçmiyor en son bir alışveriş yaptık herkes kendine bir şey alıyordu ben öderim dedim o sandı ki hepsini ben vericem cüzdanı açtım aşkım dedim sadece bu kadar param var kendimkini ödeyebilirim sadece dedim he tamam diyip cüzdanımdan para aldı ve sonra öyle ödedi yani o kadarcık param kaldığını gördüğü halde bilmiyorum. Bir yere giderken bilet aldık yine ben kendi paramı verdim o verme falan dedi ama yok falan dedim o da kabul etti sonra arkadaşını da çağır bilet parası yoksa gelmesin sen verme dedim laf arasında bileti onun ödediğini duydum ve arkadaşı o akşam bir çok şey yedi içti demek ki parası varmış sen neden ödedin biletini? Bu hareketler beni soğuttu ilişkiden ve eril davranışları da yok ne söyleyip ayrılabilirim
Bu yüzden soğudum?