Bazı günler işten yorgun geldiğimde kocama ayaklarımı yıkatıyorum. Peki siz hanımlar, sevgiliniz/kocanız böyle bir şey yapsın ister misiniz? Erkekler siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
abartmadığı sürece yorgun olduğu zamanlar eğer isterse yaparım. hatta ben kaç kere o istemeden teklif ettim de yok demişti, yaptırtmamıştı. kendi bilir :D
ben yaparım ama eşim hiç istemez benim yapmamı o hpm kendisi bana hizmet etmek ister ki bende bu alçak gönüllüğüne hayran olduğum için ona kendisini prenses gibi hissettirmeye çalışırım.
Büyük ihtimalle ayak fetişistidir bunun başka açıklaması olamaz. Bir hastalık olur, hamilelik olur yıkanabilir ancak onun dışında eşimden böyle bir isteğim olmaz.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle bir durum olduğunu zannetmiyorum çünkü bunu ben istiyorum
Baştan aşağı yıkarmısın deseydin herkes yıkarım derdi ama ayak olunca mevzu çoğu yıkamıyor ben yıkarım yıkatırırım 😀
Adam eve geldiğinde; kadın, gel kocacım ayaklarını yıkayayım durulayayım diyebilir, aslında erkegin bişi söylemesine gerek yok kadın anlar bana kalırsa,
bu hem saygıyı güçlendirir hemde sadakati, ayakları yıkanmış adam daha bir sarılır eşine, güveni, özverisi artar diye düşünüyorum
Sana bir tokat çeksem bana saldırmak yerine sana koşup iyi misin der, kadına vurulur mu diye ağlar bu. Erkekliği kalmamış. Yakında belden bağlamayı alıp yatakta da erkeklik yapabilirsin buna. Hatta başka bir erkeğe kölelik yaparsın bu da sana peçete tutar.
Ne kadar gereksiz karı koca ilişkileri var. Gir duşa ayaklarını da yıka bedenini de yıka. Sadece ayakların mı yoruluyor kirleniyor sanki. Çok gereksiz ve saçma. Ayrıca görüntüde çok kötü.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kirden dolayı yapılan bir şey değil bu rahatlatmak için yapılan bir şey. Ve ayağa yapılan masaj tüm vücudu etkiler ve rahatlatır
Ben babasız büyüyen bir kadınım. Benim koca bana yeri geldi baba oldu. Eğer böyle bir durum aramızda olsa benim gözümdeki ağırlığı gider. Farklı konular haricinde. Mesela kadın hamile olur o ayrı. Çalışan kadın içinde ayrı ama diğer konularda koca yapmamalı
Bizim kültürde kadın erkeğin ayağını yikar. yani erkek de kadin ayağını yıkar ama öyle ulu orta evin ortasinda leğende degil. duş var küvet var var da var
Ayağını yıkayınca gidiyo mu yorgunluğun omzuna masaj yapsın yemeği falan hazırlasın ama ayak yıkamak ve yıkatmak saçma gir duşa baştan aşağı temizlen ben asla yıkatmam