Hanımlar bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz, size yapılsın ister misiniz? Peki ya beyler, siz eşinize böyle bir jest yapar mısınız? 😂

Ayakları güzelse hoşuma bile gider ama çirkinse elime sürmem. Yaparsam onun için değil kendim için yani ayak fetişti olarak :D
Ayıp ya. Kadını mutlu etmek için değil kendinizi mutlu etmek için yapıyorsunuz 😂
İyice erkekleri itin gotüne sokun, paspas ettiniz adamlı müptezeller.
Erkek ayak yıkamaz, erkeğin ayağı yıkanır..
Neden erkeğin ayağı yıkanıyor? Ne kadar yobaz bir düşünce bu
Yobazlık, eşitlik ayağına işine gelenlere ses çıkarmayıp, üstünlük kurabileceğin her argümanda hak talep etmendir.
Evlilikte on bilezik alınması hususunda, ev geçindrilmesi konusunda ''erkektir yapacak'' demeyi seve seve kabul ederken, ayak yıkanmasını erkeğe itaat edilmesini kuşkusuz reddedersin..
Tekrar ediyorum, hala yobazlık yapıyorsun çünkü "erkektir, yapar" ya da "evi geçindiren erkektir" diye bir şey yok. Pek ala kadında çalışıyor ve ev beraber geçindiriliyor.
kim istemez dicektim ama gerçekçi olunca yıkatamam heralde
Neden öyle dediniz ki?
sanırım çekinirim
Kocanızdan neden çekineceksiniz ki?
ayak yıkama olayı hep tv lerde felan köle gibi davranılarak yıkatıldığı için o tarz bir yaklaşım olucak düşüncesi
Yaklaşım işi size kalmış bir şey canım. Ben sadece ayaklarınızı yıkatır mısınız hoşunuza gidermi diye sordum 😂
Cevap
17Cevap
ne ayak yıkarım nede yıkatırım hiç hoşuma gitmez...
Sizin görüşünüz tabik
Ayak yıkamayı jest olarak değerlendiren birini hayatıma almam zaten bir sağlık problemi olur yıkarsın orası ayrı
İstediği zaman yıkardım tek mutlu olsun da😇😊
Süpersiniz 😌
🤗🤗
Sadece yıkama olabilir emin değilim ama
Sadece yıkamak ya 😂
Ben asla yıkamam tiskinirim
Anlıyorum
bende yıkarım eşimin ayağını oda yıkamalı.
Haha. Karşılıklı diyorsunuz 😂
e yani olması gereken o
Ben de yıkarım isterseniz sizinkini de yıkamaktan onur duyarım
Gereksiz
Gerekli olduğu için değil zaten. Keyif için soruyorum. Dürüst olun 😂
Birde beni tövbe tövbe..
Neden olmasın
Hahaa dimi 😂
Hak etsin her zaman yıkarım. Bu arada hak etmek özel bir şey yapmasına gerek yok
İstemezdim
Neden istemezdiniz?
Tabiki hayır. Sadece keyif için yaptırır mısınız merak ettim. İnsan kocasından çekinmemeli bence 🤗
Sizin görüşünüz 😂
Olur neden olmasın
Dimi 😂
Süper
bende yapardim
Harikasınız 😌
Kesinlikle
Hayır
Seve seve yaparım.
Harikasınız 😌
Daha neler neler yapılır :)
Getir yıkayıp masaj yapayım :D