AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Çünkü bizim kızlar çok egoist ve burnundan kıl aldırmayan tipler. Bana sürprizler yapsın, hediyeler alsın vb sürekli bencil düşüncelere sahipler. Ama yabancı kızlar daha sosyal, anlayışlı ve birlikte mutlu olmayı biliyorlar bence...
Bizim bazı türk kızlarının son dönemlerde havası egoistliği kendini ilah sanan tipler yüzünden olabilirmi?
Bu arada kesinlike ve kesinlikle çoğul konuşmuyorum o kadarda efendisi var.
10 tane Türk kadınını yan yana dizsen askeri düzende bir ucundan diğer ucuna bakınca göreceklerini hayal et birde yabancı kadınları dizip baktigini hayal et ne görüyorsun?
Oldum olası bu mantığı bende hiç anlayamadım açıklama kısmında hem fikiriz...
anlayamayacağım da sanırım benim için sözün bittiği yer öyle insanlar benden uzak olsun...
Günaydın teyzecim.
Türk kızını bir bacı, bir kardeş olarak gördüğümüz için yabancı biriyle evleniyoruz. Aklına başka bir şey gelmesin.
Tamamen Türk kızına duyulan sevgiden ve saygıdan ötürü...
😂😂 daha kötüsü olamazdı
@Sara11 Kötünün kötüsü var öyle deme. Ya bir Türk kızından boşanmış ve nafaka mahkumu olsaydık ne olacaktı?
imkânı varsa neden tercih etmesin sanki türk kızı dünyanın en güzel en kültürlü kızı da biz erkekler olarak gidip yabancı kızları tercih ediyoruz bu arada aynı durum kadınlar için de geçerli kadınlarda eğer türk erkeğinde bulamadığını yabancı erkekte buluyorsa yabancı erkeği tercih etsin
Fazla nazlı egoist kızlarımız cogaldı ve dış görünüşe önem veren bir nesil olduk haliyle herkes zevklerini peşinde
Kibir sizde, ego sizde, şirretlik sizde, şeytanlık sizde. Sonra neden yabancı kızlar? Sebebi sizsiniz çünkü. Kendinizi bişey sanıyorsunuz.
Valla ego yok kapris yok, benim ki altından kaplı edası havası yok!! Türkiye de kadın tayfası zannediyor ki dünyada kendinden başka kadın kız yok!!
Çok güzel bir soru olmuş ellerine sağlık niçin mi tabi ki yabancı kadınlar kendilerini erkeklere bırakıyor oysa biz Türk kızları öylemi yiz bize yanlış yapanın elini kırarız
Daha bakımlılar, daha az egoist ve daha az kendini beğenmişler. Bir de daha cana yakın oldukları için...
Çanakkale'de kıçımızı kurtaran Türk kadınına kurban olsun yabancı karılar. Erkeğine her zaman yardım eden Türk kadınının değerini bilmezsek o nimet elinizden gider.
Eqolu değiller ve daha sempatik oluyolar genelde yabancılar türklerde eqo patlaması yaşıyor ve birine merhaba desen karşılığında çok farklı şeyler duya bilirsin
Ben yabancı kadınlara hiç bakmayı düşünmedim.. ülkemde gayet de güzel, naif ve evlenmeye uygun çok kız var.. Yabancı kadınlara bakanlar da nefsini dizginleyememiş kişilerdir.. çok sürmez hata ettiklerini farkederler..
Yabancı kadın sevdası demiyelim de.. Yurtdışında kadın ve erkek ilişkisi çok farklı, kimse kimse için art niyetli düşünmüyor, ben mesela Almanya da doğdum, Avusturya ve İtalya da yaşadım. 10 yaşında Türkiye ye döndük, 37 oldum hala alışamadım.
Triplisiniz 150 boyundaki kadin 190 boyunda zeki yakisikli kulturlu adam ariyor kendine bakmadan asla mutlu olmuyorsunu hep huzursuzsunuz
Cunku egolari yok. Evetae evet hyirsa hayir. Gayet netler. Kendilerini begenmiyorlar. Yuksekten sallamiyolar
turk kizlari afra tafra li sevgili olak diyoruz bir dunya bahane yabancilar da turk erkegini tercih ediyor cunku yatakda da iyi aşk da da sadik olan da cok baska ulkelere oranla
biri kiskandi bile 😀
Yabancıların yaşadıkları toplum sayesinde daha rahat olmaları ve istediklerini daha kolay elde etmeleri..
Bırak tercih etsinler kurtuluruz çoğu hödüğün hayallerimizi yıkmasından kafamız rahat olur bir nebze
tek hayali evlenmek
çalışmamak çoğu kızın!
@Çapkın_kuru_fasulye5 tamam işte evlenmeyin çoğu kızla yabancı hatun tercih edin 👍
gerçekleri söylüyorum
banane kim evlenmiş
evlenmemiş
aile kurumunun içine ekonomik özgürlğü olmayan kimse girmesin
market alışverişi yapmayan birileri hele hiç girmesin!
@Çapkın_kuru_fasulye5 bu sizin görüşünüz ben kadının çalışmasını doğru bulmuyorum
çalışmayan kadın kuluçka makinasından farksızıdır bu topraklarda!
@Çapkın_kuru_fasulye5 sizin bakış açınız evet evinin için de hem çocukları ile ilgilenip hem neler neler üretebiliyor kadınlar dediğiniz gibi kuluçka makinesi de iyi üretir
çalışıyor musun?
@Çapkın_kuru_fasulye5 eşime maddi destek oluyorum şu an
dava düşmüştür :DDDDDDD
@Çapkın_kuru_fasulye5 😂😂😂
Artık evliliklerde de uzak doğu kızları ya da Slav ülkelerinin kızları tercih ediliyor. Filipin, Tayland , Vietnam ülkeleri başı çekiyor. Sebep gereksiz Naz ve isteğin olmaması. Kadının kendini erkeğe adamış olma kültürü
Valla bende Asyalı kızlardan hoşlanıyorum gayette güzeller.3 senedir Japonca öğreniyorum İnş Oraya gidip Japonca'yı halledip oradan sevgili bulurum.
Gözleri sürekli çöplukte çünkü. illa çöp karıştıracaklar
Bitmek tükenmek bilmeyen egolar yüzünden olmasın jsshsg
Bizim bir halta benzemeyen kızlar bile havalı ondan neden olacak bu arada burada Türk kızı diye söyleyen caciklar duyar kasmayın
Ağzımızı açtığımız anda Türk kızları yalanı yakalıyor. Yabancı kadının umurunda bile değil ne dediğin. Seni kadar yolabilir derdi o :)
türk kızları sadece yakısıklı erkeklere karsı kibar ve nazikler.. diğerlerine karsı egolular... kısacası kadını erkeği çakal olmuş bir toplumuz herseyde fırsatcılık..
Sorun olduğunda hem trip atıyorlar anlamıyorsun hemde anlamadığın için kavga ediyorsun. Ne sorunun varsa söyle açık açık.
Türk kızları zor olduğu için bizim denyolar güzel kardeşim tercih ediyor. Onlar sizin kadar kıskanmaz , trip atmaz diye , oysa Türk kızı bitanedir ya
türk kızları erkekleri konuşturmadan terleyip azına ettikleri için yabancı kadınalrı tercih ediyorlar. erkeğin iliklerini bile sızlatan kadınlar varken nazını ne diye çeksinler
İnsanoğlu bu hanımefendi. Hep olmayanı istiyor maalesef. Memlekette yabancı az olduğu için talep fazla oluyor.
Bizim kadınlarımıza ne yapsak yaranamıyoruz
Geçmişte birinden darbe yemişler
Herkes öyle onların gözünde
Sonra hayatına aldıkları adamlara ızdırap olurlar
Kendileri bile bilmiyor ne istediklerini
Siz de ne istediginizi bilmiyorsunuz ki.
Bakiyorum hep yanınızda egoist kadınlar var çünkü mütevazi olanlara deger vermiyosunuz .
Az gercekleri konuşun
Ben gerçekleri konuşuyorum
Ben mütevazi ile karşılaşsam başımın üzerinde taşırım
Kusura bakmayın
Hayır muhtemelen cepte görüceksin.
Insanlar daima söylediklerinin tam tersini yaparlar
Ben serefsiz seviyorum diye kendine itiraf etmen daha doğru olacaktir.
Sen neye inanmak istiyorsan ona inan.
Beni tanımadan önyargılı konuşuyorsun😉
Hayir gerçekleri kabullen
Kendini kesfet
Kadınlar da serefsiz sever ama kendini affettirebilen serefsizleri
Ben şerefsiz değilim canım😃
Kendimi ispatlamak için uğraşmam
Olgun biriyim
Neye inanırsa inansın
Uğraşmam
Sus ben ne diyosam öyledir
Tamam canım
Sen ne diyorsan öyledir
Bunlar Rus diyince sizin aklınıza güzel uzun boylu kızlar gelmesin tipsiz eskortlsrdan bahsediyorlar zaten anca onlar bakar güzelim kızın ne işi ağzı kokan kıllı kaşmerlerlr
Ne yaşarsan aynısı başına gelir. 21 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim. Ama kötü gözle bakıyor erkek arkadaşlarım kız arkadaşlarım. Milli olmadın mı daha saçmalıkları. Korkuyorum evlenince karşıma kötü biri çıkar diye.
Daha kolay evlenmek ve farklı kültür egosuz eğitim anlamında daha iyi oluyor ama genellemek yanlıştır her zaman akrabam fransızla evlendi kadın müslüman oldu kuranı daha çok okuyor akrabam olan kişiden
Yabancı kadınlar daha rahat cinsellik konusun da o yüzden ama türk kadınları da yabancı kadınlara yetişti evlenmeye gelince türk kızı derler ama yok öyle bakirsen bakire isteme hakkın var yoksa kendi gibi biriyle evlenir.
Sanki kadınlarda da yabancı erkek merakı yokmuş gibi konuşuyorsunuz asıl komik olan bu
Bası erkekler gibi bazı kadınlar da var tabii inkar etmiyorum 😂😂
Yabancı kızların annesi inanın Türk kızlarının ki gibi değil, ilişkiye karışmıyorlar en azından, ayrıca yabancı kizlar kapris yapmiyor, ne istiyorlarsa onu açıkça dile getirmeyi iyi biliyorlar, bence tercih için gayet yeterli sebepler
Çünkü Türk kızlarının algılarını değiştirmesi lazım hem çok ön yargılılar hem gereksiz egoları var en doğal şey yeni insanlarla tanışmaktır yanlarına gidip selam vermeyi geç çarpsan taciz baksan kardeşim derler
Ego kibir kendini beğenmişlik bulundurmuyorlar kapris yok daha ne diyelim ki
Elde etmesi daha kolay oldukları için bence 😳 ve daha rahat takılıyorlar Türk kızlarının geneline göre
Elde etmesi kolay değil sadece yanlarına gidip tanışmak istediğimizi söyleyince hıh sapik.!! Demiyorlar istiyorsalar kabul ediyorlar istemiyor salar kibarca güler yüzle istemediklerini dile getiriyorlar... Hayvanlar koklasa koklasa insanlar konuşa konuşa.. deyiminin hakkını veriyor lar...
Tamam dediğin şey elde etmesi kolay oluyor işte
Elde etmesi kolay deyince fahişeler yollular dünden razilar gibi anladım ben
Hayır kimseye öyle bir hitapta bulunmak hattim değildir. Türklere göre daha rahatlar sadece
Türk kadınlarının bir çoğu egoist, paragöz çıkarcı ve tembel
Türk kızları egolu, kendini beğenmiş. Boyu 1.55 olup 1.90 lık zengin erkek istedikleri için erkeklerde yabancı kızlara bakıyor 😂
😂😂😂
Yalan mı ama 😂
Valla o kadar doğru ki aynı fikirdeyim
Valla cuk diye hani oturdu
Bir türk kizı diğer türk kizlarina laf sokuyor bu gerçek mi:D hiç alışık degilim
Evet gerçek. Çevremde çok gördüm öyle kız o yüzden yazdım
Bizimkiler burnundan kıl aldirmiyor cünkü yabacilar Türklere genelde daha rahatlar ve Türk erkeklerini istiyorlar
Türk kızları bazı konularda çok sıkıcı özellikle cinsellik avrupada yaşayan biri olarak bunu söylüyorum
Sen bir 250 gram var die ilah sanıyor kendini o sanmıyor bende yabancılarla konuşmayı baya severim
Daha önce internetten İngiliz bir bayanla tanıştım... Sürekli "bebeğim" diye hitap etmesi, ve türkçe konuşmaya çalışması, o kadar tatlıydı ki anlatamam...
Bence Tüm Türkler yabancıya evlensin ya nedir yani bu kız erkek madem birbirimizi beğenmiyoruz. Melez Türkler olarak başkalaşalım o zaman.
Başkalaş kanka
Yo isteyince elde ediyoruz gereksiz tripler dertler felan bitmiyor çekemiyoruz onu
Öyle düşünenler hâlâ ergenlikten çıkmamış erkekler. Ki bazıları ömür boyu ergenlikte kalıyor
Gördüğünüz yerde patileyin.. Ahah
yerli kadın bulamıyoruz bide yabancısını mı bulucaz :))
Cinsiyeti karakteri bozuksa' kadında erkek'de fark etmiyor ,
Erkekler için kadın olsun yeter yerli yabancı farketmez
Çünkü namussuz daha iyi tavlanır o yüzden bence yanlış anlaşılmasın
Ne yabancısıymış ülkemde esmer kahverengi gözlü kadınlar candır.🌼
bunda anormal birşey yok. Bazı kadınlar özel yaratılmış. bir hayat geçiremezsin ama bir geceni feda edebilirsin.
Bel altı çalışıyor beyin napsınlar? Zaten boşuna denmiyor, Türkiye cinselliğin Afrikası, diye
İlişkilerde Erkekler Türk Kadınlarında aradıklarını bulamadıkları için yabancı Kadınlara yöneliyorlar. Yoksa bunun Namusla alakası olan bir durum değil
uzun boylu renkli gozlu oluyorlar normal bende yabancı erkek severim mesela
Yabancı kızlarla daha tanışamadım ama türk kızlarona göre daha samimiler
Türk kadınının %99.9'u ne güzel ne de akıllı
Adamlar napsın , en iyisini yapıyorlar