AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Yabancı hatunlar daha nazsız daha samimi ve daha dürüst
Türk kızlarının hepsini kapsamasa da büyük çoğunluğunun kaprisli olması erkekleri bezdiriyor. artı ilişkilerindeki her olanı biteni arkadaşlarına anlatmaları.20 sayfa nedenleriş yazarım buraya ama yine de türk kızları anlamaz...
Bende 5-6 sene önce ortaokul zamanında Sarışın kız ile sevgili vardı hemde buradan ama dış görünüşümü beğenmedi ve başka birini seviyordu. Lise 1 zamanında da sevgilim oldu ama
velakin şu an lise 4'e geçecem sevgilim yok ama kafam rahat. Çünkü:Kendimi geliştirip seneye Yurtdışına gidip İngilizce ve Japonca öğrenilebileceğim belki bir tane Japon kız bulurum.
Erkekler ( yani kendimce) yerli yabancı güzel çirkin vs vs tercih sebebi olarak görmezler nerde huzurluysak orda kalırız. Net.
Türk kızları varken onlar neymiş
Geeçekten de oyle her türlü kızı elden geçirip kizlarin onlara sıfır ilişki gelmelerini istemeleri sadece feminen tarafımı uyandırıyor hepsi uçkuruna düşkün işte
çok saçma gereksiz kaprisler tripler tavırlar lafa gelince Hz Ömer icraata gelince turist Ömer kızlarımız tipe baksan kezban havalar Barbie daha yazılacak çok şey var da neyse..
Temiz kızlardan bahsetmişsin ama sence temiz kız kaldı mı bu zamanda :)
Tamamiyle egoistlik başka bir şey değil yakında yapancı gelin dolmazsa buralar şaşırmayın
Artık evlililklerde de yabancı kadınlar tercih ediliyor..
Onlarda burun kalkıklığı yok çünkü bizim kızlar erkeklere 100 m yüksekten bakıyor yere çakılıncada vay efendim neden beni terk etti neden mutsuzum..
Egoları yok çünkü olabilir mi
bunu bı kadından duymak 👏
Dürüst olabilirim ki oyleyiz
Sende öylesin yani 🤔
Sence
Himm bakimm hep güldüğüne göre değilsin sanırım sempatik birine benziyosun 🥰 ama o masum gülüşün altında başka bişey de olabilir 🤣
Hahahha öyle egolu değilim gerçekten
Göçmen misin 🤔
Gümüşhaneli bir izmirli yim
Şey gibi mi yani, yercekimsiz ortamda muz yiyim ama portakal tadı gelsin 🤣
Yeappp
Bu konu üzerinde calisicam 🧐
Tezinizi sabah masamda istiyorum
Hocam ay sonuna anca ya ben calisisyorum da biliyorsunuz 🙃🙃
Hahahahahha benim zamanım var 😂😂
tamam hocam saolun çok iisiniz
Öz eleştiri yapabilen bir Türk kadını. Tebrik ediyorum sizi. Gerçek bir istisnasınız. Sevgiliniz ya da eşiniz çok şanslı bir adam.
Bunlar hiçbir halt edemez boş yapmasınlar o yüzden. Yine dönüp dolaşıp türk kızlarıyla evlenmeye mahkumlar.
Kasıntı değiller. kultur birikimleri var. mutevaziler. burunları havada değil. Temizler. Yoruldum yazmaktan daha çok var
Sadece cinsellik için çünkü.
yabancı kadınlarla ego yok sunu yapmam bunu yapmam yok erkegı nasıl memnun edeceklerını bılıyorlar ama ne varsa yıne yerlı kadınlarımızda var onların tenın tadı sıcaklıgı yabancı kadınlarda yok
Günaydın ve iyi geceler.
Geciktiğim için üzgünüm...
Ben hep soylerim, samimi olmak lazım hem de her konuda...
Aşkta sekste evlilikte herşeyde...
Ve sen çook haklısın güzel kadın... 👍😎
Hep onlara benzemeye çalışınca bizim insanımız toplum olarak da olayın köküne kadar inceleyince sonuç bu sanırım
Iste erkekleri anlamadigim bir yön daha çözemiyoruz bunlari😂
Daha rahat daha az trip daha çok ilgi alaka ve seks
Bacak bir metre bakmaya doyamaz bide bazıları da onlar gibi meraklı bir şeylere
yabancılar pislik.. herkes kendi gibi olana gider..
Siz çok temizsiniz pırıl pırılsınız. Peh
evet pırıl pırılım oldumu!!!
Banane be
Çünkü Türk kizlarimiz çok egolu abla gören Jennifer sanacak lan Jennifer'de o ego bile yok...
Farklılık uğruna..
Yoksa güzellikle alakası falan yok.
Türk kızları kendini havada görünce yabancilara sarıyorlar demekki
Bizim kadınlar kızların aklı para ve rahat bir yaşam hayalinde' Aşk sevgiyi bu gibi beyinsizler mahvetti zaten'Bir yabancı kadında bu kültür yok' onlar sevgiyi arıyor bir güveniPara paylaşmak için bir araç onlarda'
Turk kizi baski altinda buyur bazi yikilmaZ tabulari vardir fakat yabancilar daha serbesttir. Evlilige gelince de namus timsali oluruz...
Heves baska birsey degil... turk kizlarinin eline su dokemez kimse. Yurt disinda cok bulunmus biri olarak net derim bunu
Hiç bir kızla en ufak bişey yaşamadım. Elbette evleneceğim kişininde böyle olması benim için zorunlu.
ruslar, ukraynalilar daha guzeller kabul. ediyorum. cok daha iyi olabilirler. ama bizim karakterimizin 10 da biri etmez
Salaklar ya neyse biz de yabanci erkekleri seviyoruz nabalim Turk erkeklerini
her yabancı kadın da güzel değil ki amaç önemli burada ayrıca her ülkenin iyisi de var kötüsü de. kişilik meselesi bu tercih meselesi herkes seçecek diye birşey yok
Değişik geldiği için olabilir.
Valla değişmem he tamam trip atmada bir numsrasınız ama gidip yabancı kızlarla konuşmuyorum
Yabancı kadınlardan midem bulanıyor. Hiç öyle bir sempatim olmadı..
Çekik gözlü sevdiğim için asyalı bayanları seviyorum.
yabancıkadınlar daha sade ve doğal gösterişsiz gösterişe önem vermedikleri için olabilirmi
Türk kızları kendini bulunmaz hint kumaşı sandığı için olabilir 🤔
Çok basit herzaman görmediğin şey sana çekici gelir
Aynı duyguları paylaşamadığın oturup gülemediğin kadının nesini tercih edersin ki
Kalkık bir kalçaları var ise nedeni de squattir ondan. Bizimkiler ego , hava, cıva kasıyor.
Yabancilari ne amaçla tercih ettikleri belli zaten evlenmeye gelincede yabancılarla evlensinler ozaman
Çünkü iki yüzlü değiller..
Aldiği eğitim öyle bizim türkler seninle konuşur diğeriyle fingirdesir değer versen sıkıyordun der vermesen vermiyor der hiç çekilmiyorlar kısaca
Belkide rollerini iyi oynayip hakkını iyi veriyorlardir.
çünkü çok farklılar bir çok konuda, özellikle tahmin ettiğiniz konuda
Yabancılar bizim bayanlara göre daha rahatlar,
bizim bayanlar her konuda çok tutuk
Türk kadınların kaprisi ve egoları yüzünden kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannetmeleri
Simdiye jadar hic yabanci kadin aklima gelmedi.
Dilini anlayamadiktan sonra ne onemi var
Türk kızları kezban yabancılar havalı. Kadının milletinden çok yetiştirilme tarzı önemli.
Ee kız size ilgi gösterse cepte görüyosunuz
Hic bakmasa bu sefer de kezban diyorsunuz
erkeklerin bir ortasi var mi acaba söyle de bilelim😬
@HolOluluT Her erkek aynı olmadığı gibi her kadında aynı değil. Yukarda bahsettiğim gibi yetiştirilme tarzı önemli kadının ya da erkeğin.
Malesef gercekler böyle değil
Size yaranamiyoruz. En basitinden evlenicez diye kandırıp yatıyorsunuz , sonra soğudum deyip ayrılıyorsunuz
Gel de egolu olma işte
@HolOluluT Bak güzel kız ben yıllardır dedim eğer birini severseniz onunla yatmayın çünkü erkek milleti zevkini aldığımda soğuyor. Evlenme vadiyle çok kişi kandırılıyor hemde çok. Ben hiç bir zaman kimse evlilik vadi sunmadım ama ilişkilerimi hep ciddi ve sonu evlilik yolunda emin adımlar atmaya çalıştım. Ne yazık ki olmadı bazen bazı şeyler olmuyor bu kişilerin karakteriyle alakalı bir şey hani bir söz vardır ya “basit insanla uzun yola çıkılmaz” zira seni yarı yolda bırakır.
Bu bizlerinde suçu neden? Çünkü bu tip insanları biz kendi hayatımıza sokuyoruz.
Iste diyorum insanoglu egoist olana meyilli
Onu güçlü görüp onu seviyor
Erkekler zevk alinca soguyor diyosun da , yabancı kadindan da zevk aliyor ondan soğumuyor ama
Bu durumda kim kaprisli olsun yabanci kiz mi türk kızı mı
Ben iliskilerimde hic tercih edilen olmadim kim nasil yaklaşıyosa karşılığını verdim
Iyilik yapana iyilik kötülük yapana kötülük
Bazi insanlar hak ediyor
O üzülen kızlarin ahı bir bir çıkıyor sizden
Simdi ya da sonra yaniniza kalmiyor
Kısacası erkekler böyle davrandikca kizlar da böyle olmaya devam edecek
Popoya memeye güzelliğe fiziğe prim vermeseniz bu kadar egolu olamazlardı
@HolOluluT Kadınlar zevk alır ve soğumaz ya da soğur bilemem. Yabancısı türkü yok bu işin. Erkeklerin çoğunluğu böyle türk olsun yabancı olsun fark etmez.
Bak sana diyorum ki her insan farklıdır her insanın karakteri farklıdır. Bunu cinsiyet mal edemezsin bu bir ırka mal edemezsin. İyi huylu insanlar var kötü huylu insanlarda. Sen gidip kötü birini seversen sonra gelip burda bütün erkekler böyledir dersen sen hata yapmış olursun.
Ama bunu en basta sen yapmissin zaten
Kötü olanlari seçip kezban hepsi diye yazmışın görüşünde
😊
@HolOluluT Kezban çünkü davamda haklıyım ben 😀 Benim kuyruk açım var ya senin 😀
Bence iki turlu natasa arayanlar digeride turk kizlarini simarik bulup onlarin daha uysal olmalari benim fikrim
Ne taktınız yıkılıştaki Sovyet Rusya’ya sanki tüm Türkiye’ye dağıldılar Karadenizdeydiler
Ben de yabancı erkekleri seviyorum, türk erkekleri boş ayol boş
Ehehehhehe aynen bende yabancıyım bak
herseye hemen evet dedikleri icin. bide burdaki kizlardan farklilar tip itibariyle.
Onların yatakta verdigi hazın 10 birini verseler amenna
verdikleri icn o kizlar
Türk kızları vermiyo he
Onlar daha akıllı)) kesin
İki ilgi gösterince hemen havalanıyolar He bide trip atıyolar yaÇıldırıyorum
Soğuklarda sıcak bir şey lazım onlarda var.
Haklılar çünkü ikiyüzlülük para hırsı hep Türk kızlarının bitmek bilmeyen sorunları yüzünden
Türk kadınları zevksiz olduğu için.
çevrendeki kızlar tek erkekle mi yetiniyor sence:D
Evet
ne kadar süre?
Kişiye göre değişiyor ve tek eşliler
çevrende hiç mi görmedin
aldatılan
?
Aldatan kadın olmadi erkek oldu