2 YILDIR PLATONİĞİM. ONU SEVDİĞİMİ ONA NASIL SÖYLEYEBİLİRİM?

Çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Gerçekten ilk kez aşık oldum ve benden 1-2 yaş büyük olduğu için ona açılma konuşma gibi bir cesaretim olmadı. Zaten özgüvensiz ve utangaç biriyim aşık olmakla birlikte artık hastalık derecesinde olmaya başladı. Yemekhanede veya otobüste onu her gördüğümde bakmamaya çalışıyorum ve titriyorum aptalca bir şey biliyorum. Eğer ona olan hislerimi düzgün bir şekilde ona söyleyemezsem psikolojim çok büyük zarar gorucek aman boşverlik bir durum değil bu gerçekten ben öyle ortamcılığı bırak zar zor arkadaş edinebiliyorum 4-5 tane falan o da. Aileme anlatamadığım için buraya yazıyorum bakın düşünün halimi ben o kadar utangacim ki anneme babama okulda ne yaşadığımi ne hissettiğimi rahatça anlatamiyordum. Anlatmaya başladığımda ise gerçekten çok uzulduklerini gördüm. Bana yardim etmek istiyorlardı ama ellerinden bir şey gelmiyordu. Tiyatroya yazdırdılar o bile işe yaramadı. Spor dediler 6-7 ay gittim vücudum için çok iyi oldu ama sosyal hayatım için çok bir katkısı olmadı. Ama spordan her geldiğimde bu sporu ne için yaptığım aklıma geliyordu ve ağlama krizleri geçiriyordu hala oluyor gerçi. Son olarak söylemek istediğim bir şey daha var. Aşık olduğum kızın en yakın arkadaşının beni kestiğini çok yakaladım. Beni dinlemeye bile çalışmıştı bir keresinde ancak bana aşık olduğunu zannetmiyorum. Bunu okuyup bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
2 YILDIR PLATONİĞİM. ONU SEVDİĞİMİ ONA NASIL SÖYLEYEBİLİRİM?