Platoni̇k aşkım için ne yapabilirim?

Okulda bi çocuk var parkta otururken gördüm sırf sevmek için sevdim sonra çocuk fark etti ve tüm okul konuştu çocuğa sonra kendimi çok kaptırdım ve gecelerimde de gündüzleri de de yani kısaca onu her gün düşünüyorum bu çocuğun bi tane tatlı bi kızla tanıştım bu kız da benim sevdiğim çocuğun yanındaki çocuktan hoşanıyo ve benim kız arkadaşımın bi tane arkadaşı var hadi o kıza da x diyelim x zamanında benim sevdiğim çocuktan hoşanıyomuş ona hediye vermiş birincide kabul etmiş ama ikincide çöpe atmış ben de bi defa bi kağıt verdim başka biriyle ona 8lerden biri verdi de dedim ve o da sevdiğim çocuğa sekizlerden biri diye verdi ikincide önünde seni seviyorum yazan bi mektup yaptım ve 6 kardan bi kız de dedim verdi çöpe atmış ama bu kağıt verme işlerinden önce benim 2 tane daha kız arkadaşım olsun biri Z biri de y olsun Z den sevdiğim çocuğa benim onu sevdiğimi söylemesini istedim ve o gün okula gitmedim Z sevdiğim çocuğa söylerken yanında y yi de getirmiş Z bunu hoşlandığım çocuğa söylerken y de arkası dönükmüş Z hoşlandığım çocuğa demiş ki benim arkadaşım senden hoşlanıyo benim sevdiğim çocuk da çok egolu patlatmışkar kahkahayı y zannetmiş olabilirler neyse bu çocuk bana bakıyo arada sırada biz beden dersindeyken onların bizim katta dersi oluyo ve hemen pencere kenarına oturuyo biz de beden dersinde bahçede oluyoz derse girdikleri sınıfa baktıkları zaman bahçeyi izlediğini ama bana mı baktığını tam olarak göremiyorum ben ona onların beden dersinde sevdiğim çocuğun adını bi cesaretle bağırmıştım ama o duymadı ondan sonra arkadaşı pencereyi eliyle gösterdi ve sevdiğim çocuğa seslendi ben de hemen eğildim bi kaç saniye sonra baktım bura bakıyo beni gördü falan baya böyle olaylar yaşandı sizce beni seviyo mu x e sorduğum zaman ve diğerlerine sorduğum zaman da sevgilisi de yokmuş ama sınavdan dolayı sevgili de yapmak istemiyomuş ben bu çocuğa çok aşığım ne yapmalıyım seviyo mu sizce sevmiyosa nasıl aşık edebilirim birbirimizi daha tanımıyoruz bile yardım edin
Seviyo
Sevmiyo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Platoni̇k aşkım için ne yapabilirim?