Arkadaşlar merhaba biraz içimi dökücem uzun olabilir. Okuyupta bana yardımcı olmaya çalışan kişilere şimdiden teşekkür ederim. Benim 1 yıldan fazla bir ilişkim var, başlarda çok iyiydik çok mutluyduk. Hatta o bana gelmişti beni 1 yıldır takip ettiğini beğendiğini söylemişti. Bu arada ünide aynı sınıftayız. Son aylarda tartışma sayımız oldukça arttı. Eskiden olsa birbirimizi anlayışla karşılayacağımız şeylerde benim de kızacağımı bildiğim şeylere ara ara dikkat etmiyor ve kendi dediği doğruymuş gibi inatlaşıyor. Geçenlerde yine bir tartışmamız oldu. 1 gün yazışmadık. Yine dayanamadım yazdım. Telefonla aradım ama neden öyle davrandığını ne yapmaya çalıştığını bizim için neler yapabileceğimizi sordum anlattım ama ağzından 2-3 kelime çıkmadı. Telefonda bu tür konuları konuşamıyor tutulup kalıyorum telefonda konuşmayı sevmiyorum diyor. Ben aramızda ki o soğukluk kalsın diye tatlı tatlı mesajlar atıyorum ya benim mesajımı görüpte görüldü atıyor ya da benim ikinci mesajımı bekleyip o attığım tatlı mesajların geri planda kalmasını istiyor. Yılbaşında plan yapacaktık maddi zorluklar dedi planımızı yapamadık eve gittik ben bunu anlayışla karşıladım birşey demedim. 14 şubatta üniversitemizin oşduğu şehre dönebilecekken yine annemle kalıcam 1 hafta daha dedi. Buna da okey dedim üstüne gitmedim. En sonda bu tatlı sevecen mesajlarıma görüldü atınca ben doğal olarak daha önce tamam sorun yok dediğim yılbaşı 14 Şubat olaylarını kötü düşünmeye başladım. Acaba bu kız beni sevmiyor mu bana heyecanımı kalmadı diye telefonda açık açık ona da sordum birşey demedi. Mesaj yoluyla sorduğumda beni sevdiğini söylüyor. Ama seven insan bu şekilde ilgisiz ve heyecansız davranır mı. Hatta ben ona benimle biraz ilgilen bana soğuk davranıyorsun dediğimde ben suçlu oluyorum. Bana diyor ki sen böyle diyince ben sanki hiçbirşey yapmıyormuşum, bu kadar kötü birisi miyim diye bana soruyor. Böyle davranan kız sevgiliye nasıl davranılmalı, ne yapılmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle kızlar, siz sevgilinize böyle davransanız. Karşı tarafın size nasıl davranması sizi gıcık eder. Ben bu günle umursamamaya çalışıyorum. Siz ne dersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer