Soğumuş ve mesafeli hisseden sevgiliye nasıl davranılmalı?
1 ay

Öncelikle neden bu halde olduğunu öğrenmeye çalışırım eğer durum benlik bir şeyse hatalarım neyse düzeltmek için çabalar ve ona bunu gösteririm yani bir şekilde çözüm yolu arar ve ilişkiyi tekrar eski haline döndürmek için çabalarım. Sizinde bu süreçte tam olarak böyle davranmanız gerekiyor çünkü aradaki bu soğukluk süreç uzarsa size olan ilgisi her geçen gün daha da azalır dikkat edin derim.
anladım hatalarımı gördüm ve düzelteceğimi söyledim aslında
Eğer sebepsiz yere soğumuş ise eski haline dönmesi için uğraşmam. Direkt ayrılır, kendi yoluma bakarım. Soğumasına sebep ben isem her şeyin eski haline dönmesi için elimden geleni yaparım. Özür dilerim, daha ilgili davranırım, aynı hatayı tekrarlamayacağıma dair sözler veririm.
Görüş
6Görüş
Bir süre uzak durmalı, dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamış demektir...
Oturup güzelce enine boyuna konuşmak lazım
Neden soğumuş neden mesafeli ilk bunu öğrenmek gerek. Baktın boş şeyler koy postayı, Baktın senlik sıkıntılar düzeltmeye çalış bacım
Oturup konuş neden böyle davrandığını sonra varsa senin bi hatan tamam de alttan al sonra seviyorsa zaten sıcakkanlı olucaktır
İlk önce ilgi verilmeli ama karşı tarafın davranışına göre ilginin dozajı yavaş yavaş azaltılmalı
aynen bi süre salmak mı gerekiyor
Aynen bi süre salınca gerçekten seviyosa hatasını anlayıp geri dönüyo öbür türlü fazla ilgiden sıkılıyolar
ben biraz fazla ilgili davrandım sanırım, çok üstüne titredim ve tartışmalar da oldu
Dediğimi uygula bak he sen ilgisiz davranınca o daha da uzaklaşırsa ondan olmaz zaten
bi de tartışmalar çok üst üste geldi. o yüzden bunaldık
Anlıyorum ve biliyorum yaşadığım şeyler maalesef
biraz geri çekilmek mi gerekiyor
Evet ikinizin de iyiliği için
geride durmak ve ısrar etmemek yani. zaman vermek?
Kesinlikle ama acil bir şey olursa ne blm hastalık filan yanında olabilirsin bu da değerini hissettirir adam da öküz değilse anlar biraz hatasını
Ona yapabileceğimiz en iyi davranış onu hayatımızdan çıkarmak olacak.
Uzak ve soğuk aynı şekilde hersey karşılıklı olur tek taraflı sıcaklık olmuyo
şu an aynı hissi taşıyorum soğumuş ve mesafe koymak istiyorum
Direkt bi sg diyerek.
Engelle > Ok> Hayatından sil > Ok
Aman umursama başka erkek mi yok dünyada
Hâlâ sevmen ilginç
duygularını bi köşeye bırakıp ayrıl
Sakin olmak lazım ürkütmeden yaklaşmak lazım 😁
aynen bi süre salmak mı gerekiyor
Yok çokda fazla salmamak lazım hepden gider 😁
İlk önce sebebini öğrenmelisin
Soğuk