AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Dalyan gibi çocuk olsun tabide göbeği olması baklavası olsa fena olmaz
Çocuk mu olsun😃
Yok yani ama amcada olmasın
😃 iyi bakalım
bayılırımmm uzun boylu olucak +190 kaslı olcak göbekli de olur aşırıya kacmadığı sürece kesinlikle geniş omuzlu olucak fiziği ne kadar güzel olursa olsun dar omuzluysa olmaz. ben öyle minyon erkeklerden hoslanmammm
İyiymiş
Geniş omuzlar, kuvvetli kollar, güçlü bacaklar yeterli.
Güzel görüş
Beyni ve karakteri olsun kâfi gerisi bir sekilde hallolur
Tamam onlar olsun da gerisini nasıl halledicen kemiklerini mi esneticen adamın😃
Zkgsosvsoshsos çok güldüm buna göbekli kalsın napalım
O da iyi😃
uzun erkek severim, geniş omuz böyle yanındayken güvende olduğumu hissetmem gerek
Hmm iyiymiş
İri güçlü bir sevgilim var zaten, çok kaslı erkekler hayır ama böylesi iyi 🤞
Neden böylesi hoşuna gidiyo
Nasıl neden?
İlk bakışta seksi buluyoruz çekici aksini söyleyene inanmam😅
Hmm güzel
aranan erkek tipi genelde neden gitmesin? ben uzun boylu kalipliyim mecbur oda öyle olacak yanimda ciliz biri olmaz ki kardeşim gibi durur ama fazla spor yapan vücudu kastan kaybolmuş bir erkek iticiligide var simdi o da bana göre hoş durmuyor
Hmm anladım
Ben uzun zayıf slenderman tipli erkeklerden hoslanıyom
Değişiksin😂
Ben beğeniyorum ama bana pek uymaz sanırım minyon tipliyim ben çünkü 🙂
Boşver uyumu minyon seven birini bulursun😃
Belki🙂
tabikide hosumuza gider sonucta kadinlarin kas yapisi erkeklerle ayni degil. kadinlar kucaklanmaktan erkeginin gücünü hissetmekten haz alir. Oyuzden benim cok hosuma gider güclü gücünü gösteren beni ordan oraya savuran erkek :)))
Çok güzel görüş katılıyorum😃
Erkek guclu olmali zaten. Onada iri degilde kalipli diyelim
Güzell
Tabii ki ilk önce görünüşten etkilenirsin. Ama bütün iri ve kaslı erkekler hoş mudur. Tabii ki de hayır. Ne kadar basit düşünüyorlar ya. Yakışıklıyım Kaslarım var kızlar bana bayılson. kskkskks komik🤦
Dediğin gibi önce görünüşten etkilenilir ama beş dakikalık sohbette de soğunabilir. Sadece görünüş güzelliği idare edilebilir bir şey değil.
İri değil ama heybetli olması hoşuma gidiyor. Geniş omuz hoş mesela.
Güzel katılıyorum
Sadece dış görünüş değil, yüreğindeki güçte önemli güçlü ve iri biri olupta odun gibi biri olursan bu hiç bir işe yaramaz
kaslı olması gerekmiyor ama kalıplı olmalı bence geniş omuz mesela çünkü cılız erkekler çok hoş gözükmüyor. özellikle şu mahalle abisi mafya triplerine giren 30 kilolar çok komik hahhaha
Aynen😂
Güçlü yapili kaslı olsun iriden kastin nedir bilmiyorum ama şöyle sana sıkıca sarılacak kollarında kaybolacak kendini de bir okadar güvende hissedeceksin cılız erkekler itici geliyor
Hmm anladım
Taş çağında yaşamıyoruz güçlü olanı ilgimiz çeksin , ben beynine bakıyorum. Yanında huzurlu muyum ona bakıyorum bir de.
İlgimizi*
Şahsen ben iri erkeklerden hoşlanıyorum illa boyu çok uzun olucak diye bişey yok, sadece spor yapsın fit olsun tamam bu insanın kendi elinde olan bir sey sonuçta
Hmm aynen haklısın
Elbette hoşuma gider iri güçlü olması beni ona karşı daha istekli yapar onu düşünürken ya da ilişki sırasında daha çok zevk alırım tahrik olurum özellikle de kalçası ve bacakları da dolgunsa...
Hmm anladım
Ya ole bunun aynisini erkeklere sorsanız on tane madde yazarlardı bide turk kadinina b. k atarsiniz sadece karakter yazmislar olmadigi icin muhtemelen karakterlisini ariyolar..
Karakteri olmayanlar karakterlisini bulamazlar. İnsan nasılsa dosluk kurdukları, etrafında toplananlar da ona benzeyen kişiler olur. Herkes problemi kendinde arasın. Ayrıca sorumun bunlarla alakası yok.
Evet o yuzden karakter ariyolar iste dudjndbd
Ya bende iri ve güçlü erkekten önce zekası geliyor gerçekten zekiyse öncelikle o ilgimi çekiyor ama tabi güçlü olmasını bence her kız ister çünkü onu koruyabileceği bir erkeği kim istemez ki!!
Hmm anladım
Geniş omuzlu uzun boylu kilolu olmayan tipler ideal tabi
Hmm güzell
Daha bi güçlü görünürler bu da onları daha çekici gösteriyor tabi kiloyu kasdetmiyorum
Hmm güzel
Evet çok hoşuma gider ama abartmıcak kaslarını kafam kadar kası napıyım 😂
Anladım😃
Iri seviyorum ama böyle geniş omuzlu kasli falan göbekli değil 😂
Güzel
İri ve güçlü olmasi gereken şeyleri öyleyse evet😂😂😂
Neymiş onlar😃
Sana ne🍆😂😂😂😂
Tamam ya😃
Evet yanımdaki erkeğin omuzlarınin geniş ve benden uzun olması beni etkiler, duygusal anlamda da kendimi onun yanında güvende hissederim 🙂
Hmm anladım
Her anlamda gücü çekici bulanlardanım maddiyatçı veya şekilci olduğumu düşünenler ağlayarak günlüğüne yazabilir 😂
😂 çok iyi
Boyu biraz uzun ve yapılı olması benim hoşuma gider ve daha fazla ilgimi çeker. Biraz daha kendimi güvende hissediyorum.
Hmm anladım