AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
aaa ben kız olarak kemikleri iri biriyim kilom yok ama yanımda ki erkek iri olmalı ve zaten öyle tiplerden hoşlanıyorum :)
Hmm anladım
biraz iri olsun ne öyle sunta gibi erkekler :D güçlü görünmeli ah bide uzun boy oldu muuuuu tadından yenmez
Hmm iyiymiş
Karizmatik olsalarda minyon olduğum için yanlarında pek uyumlu olmuyorum maalesef o yüzden pek şansım yok 😅
Vardır şansınn
İri ve güçlü erkekleri kim sevmez deve gibi olmasın yani iriden kastım omuzlarının geniş kaslı olması😅
Hmm güzell
Iri erkekler hosuma gitmiyor. Kendim minyonum hem yanima yakismiyor hem cinsel acidanda cekim hissedemiyorum kucuk olsun benim olsun.
Cinsel açıdan minyonun daha çekici gelmesine şaşırdım
Citir seviyorum sfggsgsgsg
Güçlü erkek daha çıtır olurr😃
Evet digerlerine lafim yok ama uzun boylu genis omuzlu ve azda olsa kasli erkeklerden hoslanirim hafif gobegide olabilir
Hmm güzell
Gider niye gitmesin yanında kendini daha güvenli hissedersin kendi adıma ben çok zayıf erkekleri yanıma yakıştıramıyorum ama tabi tercih meselesi
Anladımm
gucten, kastigin sey nedir
acikcasi iri erkekler hosuma gitmiyor , ben daha cok uzun boylu , fitt ve orta kilo bir sey tercihim
Anladımm güçten kasıt mesela seni kucağına zar zor alması var kolay kolay dilediği gibi alması var
yoo bunun bir onemi yok bana gore
Gario
Evet kısa ve zayıf olmasından iri ve kaslı olması tercihimdir. Ayrıca iri olmadı bile kısa ve küçük boylu olmasından daha iyi
Anladım
İri ve güçlü denilince aklıma kas geliyor ve bir erkeğin kas yapma sebebi bence çok önemli. Başkalarını etkilemek için mi yoksa sevdiği için mi
Sen seviyor musun peki güçlü olmasını
Sevmiyorum
Çok cılız erkek sevmem ama fazla iri ve kaslı da sevmem yaa benim için dümdüz erkek olsun yeter shhzhzhs Vücudu fit olsun ama kaslı olmasın
Güçlü olması hoşuna gitmez mi😃
Gider ama güç için illa kas lazım değil bence yaa. Ki kas yapan erkekler genelde ilaçla şişiyo içi boş güç falan olmuyo 😁 görsel olarak sevmem kas. Güç olarak düşünmedim
Hayır "geneli" fitnisci kas showu yapmaya çalışan güç herşeyimis gibi davranan egolu insanlar oluyo ama geneli hepsi öyle değildir heralde dlshd
Peki
Hayır tatlı insanlar esmerler i (siyahi değil normal esmerler) sevmiyorum genellikle kızlar esmer der ya ondan
Garip bir görüş
Yapı olarak dikkatimi çektiğini söyleyebilirim. Onun dışında hafif göbeği de olsa gene iyi göbüşlü bir sevgilim olması hoşuma gider...
Güzelmiş😃
iri ne lan boğa mı alıyoruz eve boyu boyuma olsun kilosu kiloma olsun gerisi halledilir zaten huylar uyuşunca
Boyu boyuna kilosu kilona zevkli olur mu ya😃
ben 1,79 um sence ?
Aşırı kaslı, fitnessçı tarzı iri veya kilolu vücutları beğenmiyorum. Daha naif ve zarif erkekleri seviyorum. Zayıf, ince belli.. Sadece omuzları geniş ve boyunun uzun olması yeterince etkileyici bana kalırsa.
Hmm güzel zevk
Yani gider illaki de içi boş biriyse ne olursa olsun sohbeti cekilmiyo
Hmm anladım
Eğer gelecek düşünüyorsa evet. Çünkü kendine hissi verir.
Nasıl yani?
Kendini güvende hisseder diyorum.
Anladım
Karakterden sonra iri ve güçlü bir erkek tabii ki hoşumuza gider.
Hmm anladım. Tabii ki karakter önce gelir.
Tabii ki önce gelir. İnsanlıktan payını almış olmalı. Zeki çalışkan sorumluluk sahibi olmalı sonra evet iri ve güçlü olmalı
Güzel görüş. Sağ ol.
Rica
Evet ben isterdim çünkü boyum uzun pısırık bişey bana yakışmaz
Hmm güzell
İri güzel taşır. Bi de kolları kaslı olacak tadından yenir 😂💪🏾
Doğru😃
Uzun boylu ve fit olması tercihim çok iri ve kaslı sevmiyorum ben tabi tercih meselesi 😄
O da güzel
Bence hoş duruyor ama ben istemem yani göze hitap var da gerek yok kapı gibi adamlara
Hoşuna gitsin gözüne hitap etsin işte ne güzel
Tabi güçlü olsun ama nebilm böyle abartılı karın kası kol kası olmasın saçma geliyor omzu bakıyorum geniş oluyor.
Hmm güzel
Kendinden bahsediyorsan iyi gibi gözüküyorsun da abartma yani 😅
Peki teşekkürler🙂
Cevaplarım ilgini çekti gliba istersen görüş de yazabilirsin yorum da yapabilirsin benim paylaştım sorulara @ÖzdemirAsaf61
Evet evet fikirlerin, görüşlerin hoşuma gitti.🙂 Herkesin okumasından çekinmediğim görüşlerim olursa yazarım tamam
@ÖzdemirAsaf61 tamam ozmm sıkıntı yok devam eig puanı verebilirsin güzel buluyorsan
Uzun boyluysa iri olması hoşuma gidebilir ama orta boyda kesinlikle ince yapılı erkekler hoşuma gidiyor. Tercihim orta hâllii
Hmm anladım. Ne kadardan sonrası uzun boy sence?
177 'den sonrası biz kadınlar için uzun boy oluyor
Can Yaman gibi çirkin ve dağ adamı gibi olmasın mümkünse. İdeal fizikte olmalı aşırı abartı kötü olur. 40 kilo zargana gibi kesinlikle olmasın.
Zargana erkek pardon erkek dedim
Kadınlar bütün erkekleri güçlü görürler zaten iri olmasına gelince abartı olmadığı sürece geniş omuzlu toplu bir vücut ilgi çeker.
Güzell
:) omuzlar geniş dısında kılo sevmem cok uzun sevmem cok kaslı kısılerde ıtıcı bence umarım soruyu sorarken bunu kastetmişinizdir😂
Evet evet😃
👍🏼👍🏼yaşasın 😀
Bence çok abartılı bir şekilde kası olmamalı. Yerine göre giyinmeyi biliyorsa baş tacıdır. Hele takım elbise kırmızı çizgim..
Hmm
Benim gider. her kadının gider diye düşünüyorum. Güç derkende öyle saçma sapan kas gösterisi yapanlar gibi değil onlar çok itici
Hmm anladım