AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evet, gider: Biraz ürkütücü buluyorum. Yakışıklıysa/Çekiciyse bu ürkütücülük ona ilgi duymama da neden oluyor. Bir erkekten çekinmem, ona yaklaşmak için istek uyandırıyor bende. Dürtüsel olsa gerek.
Hmm anladım
Fazla iri erkekleri beğenmiyorum. 😀 onlara kendileri gibi heybetli kadınlar yakışıyor. Fazla iri olmayan erkek iyidir.😀
İri olup göbekli olması dahada itici 😀
Hmm anladım. Güçlü olsun ama di mi
Evet
Karakter bir kriter evet ama yürütmek açısından 😂 sonuç olarak sen bir kişiyi tanırken karekretini bilemezsin. Bu yüzden görünüş önemli. Yani dışını merak etmediğin kişinin içini de merak etmezsin. Genellikle biz çok aşırı olmadan kaslı ve iri yapılı vücutları severiz daha iyi duruyor erkekte 😂 tanıştıktan sonrası karakteri önemli artık değilse de koy kapının önüne 😂😂
Teşekkürler güzel görüş😃
Kilolu olmasın yeter. Beğenirim uzun boylu ve iri erkekleri. Güçlü derken her yönden güçlü erkekler dikkatimi daha çok çekiyor. Maddi, manevi fark etmiyor.
Hmm güzel
Gidebilir de, gitmeyebilir de :b Sadece karakter demeyeceğim ama karakter olmadan iri ve güçlü birisinin yapacağı şeyleri kestiremeyebilirsin de. Yine de kadınların çoğunun sevdiği iki özellik bunlar.
Güzell
Güncelleme beni bitirdi😂😂
Tamam karakteri iyi olan iki erkekten ikisi de beni kucağına alsın ikisini seçiyorum 😂
İri güçlü olan daha iyi evirir çevirir tabi o ayrı 😂😂😂
Haydaa ikisini de seçmek iyiymiş😃
Algı olarak kadın naif minyonken erkekde heybetli vucud seviliyor bende bu düşuncedeyim cılız erkeklerdense uzun iri erkekler nedendir bilmiyorum hoşuma gidiyo 🤷♀️
Güzell
İri değilde hafif kol kasları olan, omuzları geniş ama kas olmayacak omuzda, ve uzun boylu. Yani yemede yanında yat olur ama karakter olmayınca bunlar pek çekici gelmiyoda👍🏻
Hmmm
Iri erkeğin nasıl olacağına bağlı, güçlü, vücutlu bir erkeği birçok kadın ister ama önemli olan o vücutla hava atmamasi, eger atiyorsa benim gözümde sünger bobun şişme kaslari gibi oluyor.
Hmm
Ben zaten iri yapılı severim fizikte ama böyle şişko değil 😃
Hmm güzel
😊 aynen
Yazamıyom ki😃
yazıyorsun işte😃
Dış görünüşü de önemli sonuçta genelde kaslı erkekler hoşuma gidiyor tabi kişi kendine de bakıp konuşmalı ama en önemlisi kafaların uyuşması 🥳
Teşekkürler
Rica ederim 🙏
Ben seviyorum ama kilolu bir irilik degil yani yuzucu vucudu olur basketbolcu vucudu olur o tarz dhdhdhdhdh
Güzel
Elbette güçlü erkeği tercih ederim bennkısa sayılabilecek br kadınım ama erkek istediği kadar iri olabilir
Hmm iyiymiş ne kadar boyun
İlk bakışta her kadının hoşuna gider itici buluyorum diyenin bile içten içe hoşuna gider fakat bu dönemde öyle erkeklerin genelinin karakteri zayıf oluyor bu yüzden de kadınlar çekinerek davranıyor
İnsanların genelinin karakteri zayıf oluyor.
Eskiden karakterlerini güçlendirip eğitim kişisel gelişimle süslerlermiş bu dönemde ise sadece dış görünüşten ibaret
Vallaha diğer kızları bilemem, benim sevdiğim tip farklı. Sessiz, masum, tatlı, boyu benden 3-4 cm kısa veya uzun fark etmez kısa olsa daha tatlı, yumuşak yüzlü ☺✌
Sen de garipsin😃
Bu garipliği seviyorum farklı olmak iyidir ☺✌
Boyum 1.73 olduğu için uzun olması benim için önemli djdhdjdhjd boyu en az 1.80 ama istediğim 1.85 - 1.90 arası olmalı bende spor yaptigim için tabiki spor yapan erkekler her zaman bir sıfır önde 1.50 Ler erkek dediğin en az 1.85 olacak dese bile bir çoğu kerem Bursin hayranı adamın boyu 1.78-1.79 ama kasları yeter 😂
Güzel görüş😃
fiziki güç önemli evet, doğada dişi bir ayı bile , tercihini yaparken , en güçlü olanını seçmeye özen gösteriyor , ki bizler kadınlarız, en iyisini istemekde bizim hakkımız. evet.
Hmm güzel
Kimin hoşuna gitmez ki 😃 ben çok iri olmadigim için yanımdaki kişinin iri olmasını isterim. Birde sanırım böyle kocaman oldukları için sarılınca felan daha güzel oluyor ya 😅
Güzelmişş
Çok fazla kaslı erkekten hoşlanmıyorum ben. Ama genel olarak kadınların hepsi güçlü ve olgun duran erkeklerden hoşlanır. Buna ben de dahil. Yanında biraz boylu poslu dursa fena olmaz :)
Güzell
Sevdigin insani guzel bulursun. Bu algiyla ilgili bir sey. Guzellik algisi herkeste farklidir ancaj sartlar her zaman istedigimiz gibi olmaz. Bir kizla tanisirsin boyu kisadir ve sen kisalardan hoslanmazken bu kizin uslubu tarzindan dolayi cok seversin ve evlenirsin onunla. Dolayisiyla esyalara insanlara anlamlari biz yukleriz. Sana en uyumlu olan sana en cok benzeyen insan esin olur, kaslarini begenen degil.. benim goruusum bu yonde tesekkurler...
Teşekkürler
İri insanlar sadece kendilerini bir güç gösterici olarak görürler. Benim için beni sevmesini isterim iri veya değil. Sevgi kaslarla ölçülmemeli ama ne yazık ki bu tür kasa güce bakan insan çok.
İyi bütün insanlar yağ tulumu olsun ben zaten sevgi sorusu sormuştum doğru
Gerçekten benim dediklerimden bunu mu çıkarttınız😂 buranın herkesin kendi düşüncelerini özgürce yazdığı bir platform olduğunu unutmuşum özür dilerim.
İri ve güçlü olmayı bir halt sanıyorsa zaten olmaz. ben boyu boyuma olanı tercih ederim. iri olmuş güçlü olmuş bunlar öyle her kız için aman aman şeyler olmuyor her zaman.
Anladım
Eğer çok abartılı kas yapmamışsa evet karşıdaki insana güçlü izlenimi verir. Sporda abartı olmadığı ve şiddete meyilli biri değilse tabiki güzel durur. Çok da hoş olur :)))
Hmm güzel🙂. Şiddete meyilliyse çöp zaten
Kesinlikle bu kızlar içinde erkekler içinde geçerli bir kural 👍Şiddetin her türlüsüne karşıyız.
Orantılı olmak koşuluyla çoğu kişinin hoşuna gider bence. Sahsen ben cılız sevmem. İrilikten kasıtta önemli kilolu değil kararında kasları olursa güzel olur yoksada fit olsun. Zevk meselesi tabii
İyiymiş
Neye göre iri kime göre iri tabiki yanımda benden daha iri dursun ama zaten sevince dünyanınn en yakışıklı erkeği en mükemmel erkeği gibi gelir biz kızların gözüne karakter lazım karakter :D
Anladım
Evet çünkü her yönden tatminkar olduğunu düşünüyorum
Güzell
Bazıları irilik veya güçlü kaslarını sergileyeceğine karakteri güçlü olsun yeter gösteriş peşinde değilde
Karakteri güçlüyse zaten?
Gider be neden gitmesin. Ne güzel bavul taşır, evde temizlik yaparken koltuk taşır, beni taşır, atlasım olsun dünyamı taşısın. 😂😂😂😂
Ne güzel😃
Tercihen güçlü biraz iri olabilir göbekli değil ama geniş omuzlu uzun boylu felan😂 zayıf olmadığım için zayıf ta istemem
Güzel😃
👍😂
Çokta iri olmamalı ben ufacık kalırım minyon ve zayıfım çünkü
Zaten öyle de olmadı nişanlım iri değil fit boyu boyuma tam olarak 😂
Peki öyle olsun😃