AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Fazla kas cekici durmuyor aksine tuhaf, ve hosumuza giden en cok sevdigimz olarak kalir sonucta. Kasa bagli değil asla hafif fazla kas bile itici duruyor
Anladım
Kadınlar yanlarında korumacı, sahiplenici, güçlü erkek isterler ayrıca çekici de duruyorlar:) Bana kalırsa çok abartı bir iriliği olmasa da olur. Kas yığını olmasına gerek yok🙃
Hmm anladım
Evet tabiki ama iri uzun güçlü olmalarının hoşuma gitmesinin asıl sebebi ya ben bu erkekle bir ömür geçiririm beni kolları arasında korur sever sahiplenir düşüncesinin yatmasıdir
Hmm anladım
Benim eşim öyle. Ve gece o uyirken ona bakıp güclı erkekle olduğuma emin olaraktan birazda abazaya dönüyorum. Hoş bie şey.
Ve cinselnkonuda soru sormak icin be yapmaliyim 10 xperim var
İyiymiş😃
Doğru diyosun kimse beğenmediği kişinin karakterini merak etmiyor :D
çok fazla iri yarı üçgen tipler itici gözüküyo
dozunda kas ama güzel duruyo
Anladımm😃
Ben herkesten nefret ediyorum umrumda degil hic bir sey iki muhabbet edersem ederim o da muhabbet sararsa okadar
Ben daha çok naif insanlardan hoşlanıyorum. Tabi ki karakter önemli diyeceğim yine ama onu sormamışsınız... Kaba insanlar bana çok kasıntı tip gibi geliyor.
Anladım
evet hoş olur biraz daha kaslıysa mukemelle ama götü göbeği salmasın :)
Güzell🙂
Görünüşünü beğenmediği insanın karekterinide merak etmiyor malesef insanoğlu. Soruya gelince evet boylu poslu severim. Nedeni ne bilmiyorum ama sanki güçlü hissediyor kadın kendini onun kollarındayken
Anladımm🙂
Benim için iri ve güçlü olması gerçekten önemli değil olurda tabi hoş duruyor fazla abartı olmadığı sürece hafif toplu ama önemli olan içimi ısıtan sempatik bi gülüş
Hmm güzelmiş
Kadınlar duygusal olarak bir şey hissetmediği birinin vücudu en ideal şekilde de olsa etkilenmez eğer hoşlandığı biriyse de vücuduna çok dikkat etmez ama iri olmasını tercih edebilir
Güzel
Kesinlikle gitmez, Allah ne güzel erkekliğini ön planda tutacak doğal kas ve vücut vermiş. Balon gibi şişirip, ortalıkta botokslu gibi gezmesine gerek yok. Son derece itici oluyorlar. :))
Erkekliğini ön planda tutacak doğal vücut ne demek
Omuzlar geniş hafif kas olucak, yanında güvende hissettiricek.
Hmm iyiymiş
Kim istemez bee her türlü her tehlikeden seni koruyacağını bildiğin bi erkek sonuçta ama istemem yine de 😃
E niye istemiyorsun😃
Ben geçtim o yollardan boş geliyor artık bana erkekler, heves kalmadı heves 😃
Bacakları kolumdan ince erkeklerden hoşlanmam birde yanında topuklu ayakkabı giyebilim ne bilim sarılınca sarsın beni bence iri erkekler iyi ya
Hmm güzel
Elbette tip onemli ayni karede yer aliyorsan yakismali erkekde ilk omuz kismi ve kollardaki damarlar belirgin oldumu guclu saniorum
Anladım
Güçlü ve iri olan erkek seni güvende hissettirir yanında ne kadar küçük kalırsan o kadar güvende olursun :D
İyiymiş😃
Aslında maskülen ve eril erkekler çok çabuk dikkatimi çekiyor. Beyaz tenli ve kara kaş kara göz de olursa evlenirim hemn 😂
İyiymiş😃
Bazı erkekler baya uzun hafif kaslı oluyor sporcu olanlar ben çok beğeniyorum birde kumralsa aklım kalabilir ama beğendiğimi belli etmem 🙃
Hmm güzelmiş
Her şeyin ideali makbuldür, fazla iri iyi değildir omuz genişliği orta kilo hafif kol kası iyi bence 🙂
Hmm güzel
1.56 yım, o da 1.84 söyleyeceklerim bu kadar🤭 Yapımız gereği naif ve ince yapılıyız biz iri yarı erkekleri de çoğumuz beğeniriz.
Güzell
Kanka baklavalı kaslı köprücüklü geniş omuzlu ama cok kilolu değil göbeksiz olsun tamam sonrası nikah masası beynide olsun lütfen onla uğraşamam bide
Buldun mu hiç😃
Güzel zevk ama beğendim
Daha niyet edip aramadm ama bulursam hemen kapçam
Benim sevdiklerim hep cılız veya zayıf oldu uswjdkw. Kas olabilir ama aşırı kas bana estetik gelmiyor.
Iııı cılız ve zayıf mı😃
Ya öyle denk geldi ne biliyim yani 😂😂
gitmiyor diyen yalan söyler. İlk görüşte cılızla iriyi yanyana koy herkes iriyi seçer çünkü daha iyi sarıp sarmalama potansiyeli olduğu düşünülür.
Haklısın
Hoşumuza gider mi? Evet, gider. Ama bence bu durum kızların kendini güvende hissetme hislerine bağlı.
Sadece güven mi
Hiç bir erkeğin fiziksel görünüşünden etkilenmem , beni etkileyebileceği tek özelliği : mantığı olurdu.
Pekii
Ben Vapmir biriyle sevgili olup evlenmek istiyorum bembeyaz tenli benide Vapmir yapacak kaslı zayıf uu skhdpshbslsjlsjd
Güzelmiş 😃
Tanıyonmu öyle kişileri 18 yaşındayım 20 yıldır vapmir arıyom bulamadım
Ben öyleyim
Benide vapmir yap
seksi bulduğum biriyse hoşuma gider hatta bayılırım.
Hmm anladım
Valla ben böyle götlü göbekli seviyorum çok aşırıya kaçmadan heybetli olmalı tabiki 😂😂
Haha değişik😃
😂😂
Güçsüz ve kendine hayrı olmayan erkeğin bana nasıl hayrı olsun
Doğru diyorsun😃