Uzak mesafe ilişkide güvensizlik yalan söylemediğim halde sevgilim sürekli beni suçluyor bu sefer çok ağrıma gitti aşırı kırıldım?

İlk sevgilimle 2 sene oldu. O Türkiye’de bende yurt dışında. Onun sayesinde Türkçe öğrenebildim, iki kere Türkiye gitmiştim onun için. Çok ciddiyiz en son ailesiyle tanıştım biz artık evlenmeyi karar verdik. Ama bu 2 yıldır arada tartıştık ve ayrıldık. En son gittiğimde her şey artık yoluna gider sandım herşey onun istediği gibi yapıyorum o da mutluydu birbirimize çok seviyoruz ama ben yurt dışında döndüğümde yine sorular çıktı hep uzak olunca böyle oluyor bir iyiyiz bir kötüyüz. Bu aralar herşey yanlış anlıyor ben yalan söylemediğim halde ağzımdan çıkan her sözü yalan gibi onun için. Ben çok sabırlı oldum anlaşıldı oldum bu güvensizliği beni çok koruyordu ama yine de sustum onu yerine koyup anlamayı çalıştım. Ama dün çok ağrıma gitti hiç hak etmedim diye düşünüyorum telefondayken erkek sesi duydum dedi bende tek odamda benim dedim ne sesi belki erkek kardeşim yukarıda o telefonda zaten ondan olabilir ama yok dürüst değilsin dedi benim sevgilim ihanet edebilcek kadar yakıştırıyor bana ve bu beni çok üzdü ona sadık oldum dürüst oldun yalansız bir ilşki kurdum onunla beni tanıyan bilir böyle bir şey yapmam ama sevgilim benim hakkında çok düşürüyor ve olumsuz düşünüyor. Baya çok sinirlendim sonra beni engellendi kaybetmek korkusu yaşadım için herşey boş verdim kardeşim telefona alıp yalvarıp beni engelleden kaldır dedim şimdi konuşmuyoruz engellenmeyi kaldırdı ama hala beni yanlış anlıyor birbirimize çok seviyoruz ama çok kırıldım bu sefer ne yapmam lazım şaşırdım ayrılmakta istemiyorum ama sevgilim için hayatıma çok şey vazgeçtim kendim ailem vazgeçmek onunla Türkiyede evlenip yaşamak için değer mi artık bilemiyorum ben çok üzülüyorum her seferinde kendime anlatmayı çalışmaktan yoruldum üzülmekten sıkıldım
Güncellemeler
+1 yıl
Birde müslüman kız olarak ben erkeklerden hep uzak durdum böyle bir ilşkim olcak diye beklemiyordum ama öyle oldu bu kişi çok seviyorum annem babam yakın zamanda bahsetmeyi karar aldık ama işte ben Allahtan bu gizli sevdaya sakladığım için korkarken hep dua ederken sanki bu derdi bana yetmiyormuş gibi benim sevgilim öyle başka erkeklerle oluyorum kafasını takiyor benim gözlerim bile başkası görmüyor kıskanç sevgilim olabilir ama bu çok fazla anlayamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu ikiliyi kurtarmak istiyorum bir şans olsun çözülmek istiyorum o yüzden nasıl çözerim onu nasıl sağlıklı olumlu düşünmeyi bağlarım yardım ihtiyaçı var ayrılık benim son seçim olsun
Uzak mesafe ilişkide güvensizlik yalan söylemediğim halde sevgilim sürekli beni suçluyor bu sefer çok ağrıma gitti aşırı kırıldım?