Kimseye gitmem benim sevdiğim beni üzer canımı yakar ki bu yüzden benim sevdigimde beni sevmemiş olur o yüzden gitmem beni sevmeyenin ama benim sevdiğimin yanına Beni sevenin yanına da gitmem ben gidersem rahatsız olurum isim5 düşmüş gibi o ne be öyle hem insan sevdiği uzgunken hissetmez mi o yüzden zaten beni seven hisseder ve yanimda olur
En güzeli dinlemesini bilene Çünkü dinlemek anlatmaktan daha zordur karşısındakinin kulağıyla gözüyle duygularıyla anlamak gerçekten çok zordur Iyi dinleyebilen..! bize çok Seven'den ya da bizim sevdiğimizden teselli açısından daha etkili olacaktır
Çok güzel söylemiş Hz. Mevlana; Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni bal olsa da unut. Seven daha çok kıymet bilir. Sevdiğimiz kişiye koştuğumuzda ona muhtaç olduğumuzu düşünüp egosu tavan yapabilir.
Bir sakız ağacı vardır kalamış parkında' çocuktum annem onun dallarına salıncak kurardı bana' Şimdi 55 yaşındayım' büyük hicranları ona yaslanarak bitirdim' asrın en güzel sevdasına ikimiz şahit olduk' gider sırtımı ona yaslar' birlikte gün doğumuna kadar dertleşiriz hala' İnsanın en yakını' bazen bir ağacın gövdesine sarılarak' ağrılarını iyileştirmeside olabiliyor' Sevginin vücudun değilde' ruhun kalbinde olduğunu bir insandan duyamazdım zaten'' ♪
Babama koşarım benim yaramı en iyi o sarar çok büyük yara aldıysam ağlıyarak babamı ararım ona sığınır huzur ararım rabbim başımızdan eksik etmesin babalarımızı
Anneme... Odur bir tek evladından vazgeçmeyecek uzulsemde, ağlasamda, kotu hissetsemde kendimi o olucaktir yanimda.. Işığım tek kaynağımdir o benim baş tacım 👑...
Beni en çok sevene tabi çünkü senin en çok sevdiğin seni bicaklamaya hazırdır arkandan fakat seni çok seven Kisi her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır!
En İyi Cevaplar