Sevgilimle yapamıyorum?

Durmadan sorunları örtmeye çalışıyorum. Kendi çapımda halletmeye çalışıyorum. Şimdi askerde. Ve bundan önce 5 kez çok kötü kavga ettik ilişkimiz daha 2 ay olmamıştı ben mersine arkadaşımın yanına gideceğim dediö tatile gidelim o zaman kuzenim ve sevgiliside gelecek dedi kavga gururtu 3 de geldi ve ben 10 dk arkadaşımla görüştüm. Yolda arkadaşınla görüşme geç kalıyoruz dedi bende ilçeden geldi beni görmeye nasıl gelmiyeyim dedim bana mesaj atıp arabadan çantanı da al in dedi. Avm ye gittik herkesin içinde küfür etti bir daha yapmayacağım dedi yalvaldı yakardı tamam dedim. Sonra bana 4 kez daha diğer kavgalarda küfür etti. Çünkü durmadan günü birlik eve de oturalım diyip duruyordu ben istemeyince de kıyamet kopuyor du. Sırf askere gidecek diye barıştım bir şans daha verdim. Bu seferde her akşam 4 5 kere arıyor konuşacak konu bulamıyorum artık ailemin de gözüne batıyorum. Meşgule arıyorum arkadaşımla konuşurken 5 kez ard arda açana kadar arıyor. Bu sefer bekletiyorum karşıydı ayıp oluyor ama kaç kere dedim yine aynı. Çok farklıyız 6 ay oldu ilişkimiz kitap okumayı sevmiyor müzik zevklerimiz farklı hep düzelir düzeltirim diyorum ama yok
Güncellemeler
+1 yıl
Benimde burda çok hatam ve taviz verdiğim şeyler var biliyorum ve aklı başında düşününce anladım bunları tatilde diyebilirdim hele dur sen nereye geliyorsun daha 2 ay olmamış ne tatstili diye benim aptallığım
Sevgilimle yapamıyorum?