Kendisini 15 senedir tanıyorum. Arkadaşdık çok eskilerden onu 8 senedir hiç görmemiştim. Son 1,5 senedir konuşuyoruz. Yaklaşık 4 aydır sevgiliyiz ve durmadan gece gündüz konuşuyoruz. Öncelerden sadece telefonda veya whatsappta görüşürdük ki kendimi daha ilerisine hazır hissetmiyordum. Hep bekledi ve son iki haftadır realden de görüşmeye başladık. Yemek yemeye, film izlemeye vs gibi şeyler yapıyoruz. Onu sevdiğimi biliyorum ama gözlerinin içine bakmaya, ellerinden tutmaya bile çekiniyorum. Çok sabırlı evlilik düşünüyoruz ama bende ki bu cekingenlik çok tuhaf sanki bilemiyorum nasıl değişirim?
Ileriye gitmek değil niyetim lütfen yanlış anlaşılmasın, sadece o'nun yanında rahat olmak ve ellerinden tutmak istiyorum. Whatsappta veya telefonda çok rahat konuşuyorum ama realden onu onca sene tanimama rağmen yakın davranamiyorum. Sizin sevgiliniz böyle davranşa düşünceniz ne olurdu? Bunu kavaya takar oldum. Sevgilim seni bunca zaman bekledim buda değişir ben yine beklerim diyor, değişirmiyim?
Ileriye gitmek değil niyetim lütfen yanlış anlaşılmasın, sadece o'nun yanında rahat olmak ve ellerinden tutmak istiyorum. Whatsappta veya telefonda çok rahat konuşuyorum ama realden onu onca sene tanimama rağmen yakın davranamiyorum. Sizin sevgiliniz böyle davranşa düşünceniz ne olurdu? Bunu kavaya takar oldum. Sevgilim seni bunca zaman bekledim buda değişir ben yine beklerim diyor, değişirmiyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil