Hiç bu duruma düştünüz mü?

Düştüm. Iyilestirdigim insan önce beni hasta etti
Gecelerce ağladım kabuslar gördüm ilaç kullandim günlerce birsey yemedim
Gittikçe cirkinlestigimi söyledi hatta bana:)
Çünkü beni o kadar çok uzuyordu ki ağzıma bir lokma yemek girmedigi Için günden güne eriyordum ve solmuştum onun tek derdi ise bu durumun beni cirkinlestirmesiydi
Sonra ondan öyle bir vazgeçtim ki
Yeniden umutlarim yeserdi atlattim hayata yeniden baglandim
Onun nankorlugunun onun sorunu olduğunu anladım ve ona karşı içimde öfke bile bırakmadim
Benim için yok gibi birsey oldu çok da iyi oldu
şu an yemin ederimki gözlerim dolu bir sekilde yazıyorum bu sözlerimi benimde çok büyük sorunlarım vardı sevdiğim adama güvendim herşeyimi anlattım sandimki beni anlıyor beni seviyor meğerse onun tek derdi yaralarima bir yara daha eklemekmis Şu an o adamla evliyim ve hayatimin en büyük mücadelesini veriyorum boşanmak için onunda çektiği zulüm ler vardı sırf o iyi olsun diye ben kendimi unutmuştum okadar çok sevmiştim ki ayaklarını bile yıkıyordum o yorulmasın diye bir dönem sirf ben çalıştım kendi dertlerimi unuttum ona aşkımı verdim değmezmiş canım açıyor
Nasil bir erkeklik ki bu ayak yikatiyor
@MinusHuman ben kendiligimden yapmıştım
Hata etmissin acikcasi
Yaptım bunu kendimi üzdüm ama ona iyi gelmek istedim mutlu da ettim hatta psikolojik sorunları vardı hastaydı birazda sağlığına kavuştu herşey düzeldi ve kalbimi kırdı gitti yinede pişman değilim yaşadıklarım için aklım hâlâ yapmadıklarımda 😄
Sevdiğim beni seven kızın düğününe bile gittim hayırlı olsun dedim sürekli karsilama geliyor bir yabancı olduk artık ne yüzüne ne yüzüme bakıyor
Hakeden insanlar için herzaman helali hoş olsun hakkım onlar mutlu olsun diye yine olsa yine yaparım yeterki bir insan mutlu olsun
Ama fark su çocukluk aşkımdi komşu kızıydı ailesi de ailemde bilirdi küçükken orta okuldayken annesi öğlen arasında kendi evlerine davet ederdi severdim ama dedim ya eski sevdiğim ben onunla 4 yaşından 15 yaşına kadsr birlikte büyüdüm hep sevdim sonra başka şehire gittik ailesi de küçük yaşta evlendirdi kızını nisanlandiginda haberim yoktu gerçekten o yaşta evleneceğini bilseydim Nisan olmadan onu baba istetir biz yuva kurardık ama bizim orda kızlar ailesi kimi uygun görürse onunla evlendirdi eskiden sevdiği vs olsada ailesine birşey diyemezdi ki
Şimdi herkes sevdiği ile evleniyor çeyrek takmadım ama çok güzel bir çocukluğumu bıraktım o kadsr
Hayatımıza hep böyleleri gelmiyor mu zaten? Hep yanında olurum deyip veya saçma sapan bahanelerle en ufak şeyde gidenler?
Kendi yaralarım varken başkasına gitmek istemem. Önce kendimi iyileştirmem gerekiyor. Kendime bile iyi gelemezken başkasına nasıl gelebilirim ki? Sırf karşımdaki kişiyi üzeceğimi bile bile aksini davranmak istemem.
Yani genelde bu detaydaki gibi durumlarda kullanılan kişi karşı taraf oluyor, ben senin yanında olurum diyen kişi yani😀
Çünkü aşık olmayan sevmeyen kişinin bahanesi genelde “sorunlarım var benim, seni üzerim” gibi bahaneler oluyor:)
Cevap
39Cevap
Ya aslında dediğimiz kadar saf değiliz çok seviyoruz ve o sevgimiz devam ettikçe de herşeye göğüs geriyoruz hee neden o tüm zorluklara göğüs geriyoruzun cevabı yine kendimiz biz sevdiğimiz için yapıyoruz demek ki kendimizi düşünüyoruz zaten tersi bir durum olsa bu iyiliği sadece sevdiğinize değil herkese ama herkese yapariz
Katılıyorum, herkes bir şekilde kendini düşünüyor kendini seviyor aslında
Benciliz her ne kadar hem kandırılan kullanılan iyi olan tarafi kendimiz gorsekte öyleyiz çevremizde kendimizde dahil kendine ben tam anamın gözlüyüm varyaaa herkesi elimde oynatiyorum diyen gördük mü hayır herkes saf temiz ve iyi o zaman bu dünya neden cehennem nefsimiz sadece ben üstüne kurulu oldukça daha cooook yanılır daha cokkkkkkkk yakariz
Evet zaten o apayrı bir konu herkes kendini saf temiz aldatılan taraf gösteriyor, kim o zaman bunca kötülüğü yapan? Bencil ve nankoruz fazlasıyla, amacımız sadece kendimizi mutlu etmek
Merhamet duygumuz git gide azalirken sevgimizi ve saygımızı da yitiriyoruz mutlu olmak aslında çok kolayken biz kendimizi yoruyoruz
Öyle maalesef
Evet, kendi sorunlarımı hiçe sayıp çok fazla değer verdiğim insanın yaralarını sarmaya çalıştım kendimi unutup tamamen o iyi olsun yeter diyordum ve kazık yiyince anladım ki herkes çıkarcı olmuş. Bu yüzden kimse için değmiyormuş... 😶
"Bilmediğin şeyler var, hiçbir şey bilmiyorsun, ben şunu yaşadım bunu yaşadım" diyen insanlardan pek haz etmiyorum açıkçası. Çünkü biliyorum ki büyük sıkıntılar yaşamış kimseler, derdini göstermekten çekinir.
Ancak insanların yaralarını sarmaktan da çekinmem. Kendime yara açmak uğruna...
Fakat biliyorum ki değmiyor çoğu kez. Bu da elimde değil ne yazık ki...☄
Bir defa yaptım..
iyileştirdim o yarayı açtı gitti bir zengin adamla evlendi
bana ders oldu ama:))
artık yaralıysa daha yarasını genişletiyorum
acımasız bir adam yaptılar beni
Yara bandı olduğum adam bana yara oldu sonrasında hayatından defolup gittim evet aynen öyle ve gidişim sessizce oldu. Kendimi toparlamak için zamanla savaştım şimdi güçlüyüm ve o aptal bin pişman aradı sordu ulaşmaya çalıştı bana bense onun canını yakmak için iyice yarasına tuz bastım acı çekti çeksinde ben ağlayıp sızlarken o rahat uyuyordu ağlarkende sus zırlama diyip iğrençleşiyordu. Ona ne yaparsam iki mislini yaparım bana edileni yaşasın... İlişkisi oluyor ama bitiyor etme bulma dünyası.
Çok eskiden evet, sonra sonra "banane la milletin derdinden" dediğim gün hayattan zevk almaya başladım.
Başkalarına yardım etmenin bende derin yaralar açacağını düşünmüyorum o kadar duygusal değilim.
Çok seviyorsam, baharına da kahrına da razıyım denir ya.. Öyle olur..
Ama hiç o durumda olmadım tabi..
#Vesselam
En sinir olduğum insan tipi sorunlarım var diyip kenara çekilen. Sorunun varsa ne olduğunu söyle yoksa boş yapma yani.
Makyevelistten beklenmeyecek bir paylaşım. Reel politik dunyadayiz, herkes birilerini kullanıp atıyor.
Hiç o toplara girmem ben. Kendimden biliyorum derdim olduğunda bunu atlatacak kişi benim, başkasına yapışmıyorum.
Hayır genelde ben iyi değilim. ugrasma boşuna diyen oldum
Psikolojik sorunlarım var, her şeyi bilmiyorsun, ailemle kötüyüm. Okurken bile güldüm, bu resmen hesabınız terör örgütü tarafından ele geçirildi derhal belirttiğimiz yere altın ve ziynet eşyalarınızı getirin demekle aynı anlama geliyor :D
Evet çalıştım değmiyor boşverin kendi yaralarınıza yönelin
Biraz da şuradan mazoşist olam biraz da buradan 🤯🤯 Hayatta bu toplara girmem
Herşeyine eyvallah deyip gel sen canını alda gel deyipte sonradan başka adamla evlenmesi... Paha biçilemez bir fiyat...
2. Vak'a i hayriye ise ;
Olduğu kadar olsun deyipte eşim karım yaptığım 1 buçuk yaşında çocuğumuz varken elin adamıyla birlikte olduğunu gösteren mesajlaşmaları yakalamam ve Allah tan elimi kana bulamadan anasının evine gönderip tek celsede boşanmam.
(2. olay 1 buçuk aylık olay Allah kimseye yaşatmasın 😔)
O hataya bir kez düştüm terkedildim sonra at gibi giden it gibi döndü yalvardı yakardı istemedim haketmediğim hiçbirşeyi yaptırmam kendime
Buradaki eksik şu ben senin yanındayım yardım Alman gerekiyor bu süreçte destek olacağım sende bunu isteyeceksin ve terapileri aksatmayacaksın
Bende iyileştirdim hatta kendimi unuttum asla yapmayacağım şeyler yaptım çok şeyi yuttum ama sonuç mu hayvan gibi üzdü yıktı hayatımda yaralar açtı kesinlikle tavsiye etmiyorum herkes kendi yaralarını sarmayı öğrensin
Her yaptığımda adı yapmasaydın oldu. Gün gelir her sardığınız yara size yara olur. İnsanlar nankör alem g*t olmuş
bir arkadaşın iş konusunda davası vardı. Destek olmaya calismistim. Pisman oldum. Mallarla ugrasamam artik
Düştüm. Ve o günden sonra herkese karşı acımasız oldum. Önüme geleni kullanmayı aşağılamayı ve insanları hep zayıf yönüyle vurdum. Böyle olmayı ben istemezdim.
benim yaramı saracak daha bir insan evladı çıkmadı. oysaki ben birçok kişinin yarasını sardım. neyse
Olmuştur herhalde ama artık bunların bir önemi yok.
"En büyük talihsizliğimizdi yaralı yürekler" diyor şair. Geldiler, iyileştiler ve gittiler.
Dustum agzima sictilar benim az daha hirsimdan ve sinirimden kendimi vuracaktim.
Bunu yaptım' çünkü vicdan denen içimizdeki bebek' bizi daima ikne eder' ♫
Kimse umrumda değil bana zararı olanları tok ederim
Pisikolojik sorinlerim ver hekrze böyleyim ailemle kötüyüz kaitnatin en bükük dertleriule uğreiiyrçm ölmekm istiyrm 😏
Evet bunu yaşadığım durum oldu. Yine olsa yine yapabilirdim.
Çalışmadım, çalıştırmam. Kimsenin kalbi kullanılıp atılacak bir eşya değil, bilinçli olmamız gerekiyor.
Aptalliz baska bir sey degil bizim gibi seveni de zor bulurlar
Tam 1 ay oldu.. hani böyle kalbin acıyor yutkunamiyon o acı geçmiyor... tabi çok sevdiysen
Yok ama umarım ondan bir tanede bana gelir ama ben onu hiç kullanıp atmam üzmem
Çalışmadım bizzat sardim. Sonra gitti başkasıyla evlendi
Evet daha sonra bende daha büyük yara açıldı
Yapmamak lazım bencil olmalısın
Olabilir ama atan da ben olmuşumdur yine
O boku birkaç kez yedim daha yemem.
Hiç yara bandı olmadım olmamda
Evet bu duruma düşmüştüm pişmanım
Yara bandı mıyım ben geçti o günler 😎
Bir ara denemiştim 🤣🤣
Hayır kimsenin yarabandı olamam.
Bizim insanlarımız merhametli ❗
Cevabım evet❗
Hayatim boyle geçti be ne diyosun sen
Ah ah bu durumun anasını bile belle*dim
Mesajın devamı yok mu? Merak ettim😊
Bana kimse demedi ama ben çok dedim yaptım da.
Yapmıştım öyle bir aptallık
Kimseyi o kadar sevemedim ki
Kendine saygısı olmayan kişilerdir
Çalışmıştım.
Yapa yapa bu hale geldik ya zaten
Aaaa ben 😂
Ya boş işler bu işler
Sarmıyorum artık. 🙃
Bende böyleyim 🥺🥺 Çalıştım evet
Çalıştım malesef ve boşa cıktı
Aynı ben..
Ben dedim ama karşımdakini üzmedim. Uzaklaştım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar