Yani benim boyumdan öyle çok kısaysa eğer tabii ki sorun teşkil eder ancak sorun teşkil etmeyecek kadar boyu kısaysa tabii ki bir şey yapmam yapacağım en güzel şey ona bir topuklu ayakkabı almak :D Güzel seçenek sakldş
Neden sorun olsun ki? Aklı kısa olmasın yeter😅 aklı kısa olursa sorun büyük ama boyu kısa olursa tatlı olur o da daha iyi olur aslında 😂😂 ufak böyle 155 falan çok tatlılar bence sorun olmaz😂😂
Bunun için ayrılmam ama buna ister istemez biraz takılabilirim yani rahatsız olurum denebilir evet. Ama ilişkiye başlamadan çnce de kısaydı. İlişkiye başladıysam sevmişimdir. Kısa diye ayrılmak karaktersizliktir
Benimle aynı olması veya benden uzun olması pek sıkıntı olmaz lakin benden kısa olmasını daha çok isterim. 1.55 - 1.60 boylarında minnoş bir sevgili olsa veya 1.65 - 1.70 boylarında tatlı bir sevgili olsa ne hoş olur.
Rahatsız olacaksam en başta sevgili olmam. Bunu bahane eden kişinin aslında demek istediği şudur. Ben senden istediğim herşeyi aldım. Artık sende değer vereceğim birşey kalmadı.
Bir erkeğin kızdan uzun olması her zaman daha iyi olur fakat boy genellikle insanların pek elinde olan bir şey değildir sevgilim benden çok fark olmadığı müddetçe kısa olursa sorun olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sanırım gerçekten bu benim için çok büyük bir sorun
Çoğu kişi diyodu işte yanında kısa kalıyo falan diye daha uzununu bulamadın mı diye ama ben hiç dert etmiyodum ona da demiştim hatta bir 10 cm daha uzun olsan seni daha fazla sevmezdim diye sonra da başka sebeplerden dolayı bitti işte :)
En İyi Cevaplar