Moda & Stil Sevgilisi ince çoraba karşı hassas olan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dışarıda gözü yok ama beraberken hep giymemi istiyor. Zaafı olduğunu biliyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Ten ve ince siyah candır bence de Sevgilisi ince çoraba karşı hassas olan var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni paylaşmayı düşünüyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Defol be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi moda oldu bu Yorumla Soran +1 yıl modaysa git anneni paylaş sapık pislik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adamın sana dediğine baksana. Göreceksin Yorumla Soran +1 yıl Kendi kendimize olduğunda giy diyor dışarda değil. Senin sapık düşüncelerin ilgilendirmiyor git anneni paylaş Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 932 cevap paylaştı. Klasik artık bu 2 0 Yorumla
aleynaa_a_a Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Senin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimki öyle sürekli giymemi istiyor 😂 3 6 Yorumla Soran +1 yıl asşdmasşdasd 2 renkten başka bişey bildiği yok, vizyonu da o kadar :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bilsinki farklı rengi Yorumla Soran +1 yıl Yok ya sevmiyormuş farklı. İlla ince ten ya da ince düz siyah diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Yani işte sadece evde giydiriyor. Dışarda olmaz diyor Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Adam cok hakli yakistigini biliyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bu düpedüz sapıklık. 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Ne sapıklığı? Anlamadım Yorumla Nln_nr +1 yıl Bence değil hoşuna gidiyorsa sevgilimin giymekte ne sakınca var Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr Sende sakınca olabilir türbanlı olduğun için. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi tane oglan vardı ten corap giyer misin diyordu eşin cok isterse falan, sürekli bunu soruyordu bana. eşim olsan ten corap giy desem giyer misin falan filan, o sapık aklıma geldi Yorumla Nln_nr +1 yıl Benim ilişkim ciddi olduğu için istediğini yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr nasıl yani yanında açılıyor musun? Yorumla Nln_nr +1 yıl @glamourgoal anladım ☺️ Yorumla Nln_nr +1 yıl Yanında öyle sürekli açmıyorum tabikide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl muhakkak, yanında da kapalı olacak hali yok ki. Yorumla Nln_nr +1 yıl Evleneceğiz biz o yüzden bazı masum şeyler olabilir Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr yok dışarda değil başbaşa olduğunuzda soruyorum. Ben de kapanmayı düşünüyorum bilemedim yanında durmak gerekir mi öyle Yorumla Nln_nr +1 yıl Dediğim gibi evleneceğim biri Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr bilmiyorum kapandığımda yanında etek ve ince çorap ile duramam galiba smdasasds Yorumla Soran +1 yıl Şunu soruyorum ya kısaca. Kapandığımda başbaşayken çorap ile kısa etek giy dese ne diyeceğimi bilmiyorum Yorumla Nln_nr +1 yıl Çorap giyince kötü bir şey olmuyor ki kaldıki gidip kısa etekte giymiyorum Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr Çorap giyince bunlar aşırı yükseliyorya o açıdan diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben asla ten corap giymem, sırf onun gonlu olsun diye. kendime yakıstırmıyorum cunku ten corabi. sade bacak daha güzel, ne mana yani ten corap. Yorumla Nln_nr +1 yıl İstediği kadar yükselsin ben izin vermem ileri gitmesine Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim istiyorsa niye yapmayayım ki her şeye itiraz edip triplenince ilişki nasıl yürüyecek Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr ileri derken ilişkiden bahsetmedim evlenmeden kafasını kırarım. İzliyor, dokunuyor falan aşsdmasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl siz bilirsiniz herkesin görüşü farklı sonucta, ha bu arada her dediğini yapacak olursan seni basit görecektir iyi aksamlar. Yorumla Soran +1 yıl yahu ciddi düşünen sevgiliyiz sözlendik aile arasında ben her istediğini yapınca müstakbel eşim niye basit görsün beni Yorumla Nln_nr +1 yıl Evlenince istediğin yaparım ala evlenen kadar uzaktan bakar enfazla biraz dokunur o kadar. Yorumla Nln_nr +1 yıl @glamourgoal ten çorapta benim favorim değil Yorumla Soran +1 yıl @Nln_nr masaj yapıyor. İnce siyaha bitiyor en olmadı ten giy diyor. Masajı seviyor yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
seksi duruyor kadında
Onu mutlu etmek isteyebilirsin canım
Seni paylaşmayı düşünüyor
Defol be
Şimdi moda oldu bu
modaysa git anneni paylaş sapık pislik
Adamın sana dediğine baksana. Göreceksin
Kendi kendimize olduğunda giy diyor dışarda değil. Senin sapık düşüncelerin ilgilendirmiyor git anneni paylaş
Ben varım sevgilimde biliyor
Klasik artık bu
Senin
Anlamadım?
Benimki öyle sürekli giymemi istiyor 😂
asşdmasşdasd 2 renkten başka bişey bildiği yok, vizyonu da o kadar :D
Nerden bilsinki farklı rengi
Yok ya sevmiyormuş farklı. İlla ince ten ya da ince düz siyah diyor
Anladım
Yani işte sadece evde giydiriyor. Dışarda olmaz diyor
Adam cok hakli yakistigini biliyor
bu düpedüz sapıklık.
Ne sapıklığı? Anlamadım
Bence değil hoşuna gidiyorsa sevgilimin giymekte ne sakınca var
@Nln_nr Sende sakınca olabilir türbanlı olduğun için.
bi tane oglan vardı ten corap giyer misin diyordu eşin cok isterse falan, sürekli bunu soruyordu bana. eşim olsan ten corap giy desem giyer misin falan filan, o sapık aklıma geldi
Benim ilişkim ciddi olduğu için istediğini yapıyorum
@Nln_nr nasıl yani yanında açılıyor musun?
@glamourgoal anladım ☺️
Yanında öyle sürekli açmıyorum tabikide
muhakkak, yanında da kapalı olacak hali yok ki.
Evleneceğiz biz o yüzden bazı masum şeyler olabilir
@Nln_nr yok dışarda değil başbaşa olduğunuzda soruyorum. Ben de kapanmayı düşünüyorum bilemedim yanında durmak gerekir mi öyle
Dediğim gibi evleneceğim biri
@Nln_nr bilmiyorum kapandığımda yanında etek ve ince çorap ile duramam galiba smdasasds
Şunu soruyorum ya kısaca. Kapandığımda başbaşayken çorap ile kısa etek giy dese ne diyeceğimi bilmiyorum
Çorap giyince kötü bir şey olmuyor ki kaldıki gidip kısa etekte giymiyorum
@Nln_nr Çorap giyince bunlar aşırı yükseliyorya o açıdan diyorum
ben asla ten corap giymem, sırf onun gonlu olsun diye. kendime yakıstırmıyorum cunku ten corabi. sade bacak daha güzel, ne mana yani ten corap.
İstediği kadar yükselsin ben izin vermem ileri gitmesine
Sevgilim istiyorsa niye yapmayayım ki her şeye itiraz edip triplenince ilişki nasıl yürüyecek
@Nln_nr ileri derken ilişkiden bahsetmedim evlenmeden kafasını kırarım. İzliyor, dokunuyor falan aşsdmasd
siz bilirsiniz herkesin görüşü farklı sonucta, ha bu arada her dediğini yapacak olursan seni basit görecektir iyi aksamlar.
yahu ciddi düşünen sevgiliyiz sözlendik aile arasında ben her istediğini yapınca müstakbel eşim niye basit görsün beni
Evlenince istediğin yaparım ala evlenen kadar uzaktan bakar enfazla biraz dokunur o kadar.
@glamourgoal ten çorapta benim favorim değil
@Nln_nr masaj yapıyor. İnce siyaha bitiyor en olmadı ten giy diyor. Masajı seviyor yani
Ben ötlapxpf bu ben
Şanslıymış