+1 yılgenellile davranış biçimleri benzer kişilikli insanların beraber olmaları daha iyidir.bu bir bay çiftçi ile bayan öğretmen de olabilir lakin birbirlerini daha iyi anlayabilmeleri açısından ikisinin de eğitim düzeyleri aynı olursa aradaki iletişim memnun edicidir.he ilk okul mezunu bir erkek kendini geliştirdiyse doktor bayanlada evlenebilir.ama bu binde on binde bir olur.ben üni bitirdim ve kendime üni mezunu biri bakıyorum.işini tutturmuş bir liselide olabilir.yeter ki yaptığım gülünecek espriyi anlasın.hoş hepsi güzel olmuyor.bazen saçmalıyom.onlara gülmesede olur. :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBurdan kızlara duyrulur berelı kız arıyormus unıde mezunu ısı gucu olan :)
- +1 yıl
ama bak utandırıyon beni yaaaaa..öyle mi konuştuk..kıp kırmızı oldum işteeee.hıhhh
Soran+1 yılSaka yaptım ya :) Sen calısın kadınla evlensen eve gelınce yemek yok guleryuz yok ev hanımı alsan bambaska olur unıde okusun ev hanımı olsun ısterse sonra calıssın.
- +1 yıl
ben yemeğimi bulaşığımı ütümü çamaşırımı ev temizliğini kendim yapıyom zaten.hahaha şaka değil :D.o yüzden işim zor..her işe karışırım
Soran+1 yılSenı alan yasadı o zaman :) Allah gonlune gore verır ıns
- +1 yıl
hahahaa.dilerim dediğiniz gibi olur.
Soran+1 yılBak okumussun elını open alır bızde oyle derler okmussan meslegın de varsa oyle deler :)
- +1 yıl
çok şükür işimiz de var ama dışarıdan bakan kızın bende hangi özellikler olduğunu bilmemesi büyük kayıp.direk tersleyince olmuyor işte :d sonra kıyıda köşede ağlarlar. :D
En İyi Cevaplar
eşeklik baki kalır derler diploma filan fasa fiso illa üniversiteye bakıyorsa yoldan geçeni bile üniversiteye alıyolar artık evlilik için gerekliyse herkes okusun o zaman. Kültür düzeyi kafa yapısı aynı olan insanlar zaten birbiriyle sevgili oluyor aşk yaşıyor üniversite insanı gelistirmez insan kendi kendini geliştirir yoksa bir çok kişinin hayalindeki bölümü okuyorum bana bir ton gereksiz evlilikte işime yaramayacak bilgiden başka ne öğrettilerde karsımdakınden bu konularda bilgili olmasını bekleyeyım
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettım ne okuosun :) Kendını gelıstıreceksın tabıkı o sart.
+1 yılÜniversite niye okunur? Bir işte çalışmak için değil mi? Adam ilkokul mezunu işi varsa ne gerek var okumaya? Kendini geliştiren çok insan var. Üniversite mezunlarına sorsan daha cumhurbaşkanının adını bilmeyen bile çıkar. İlkokul mezunu çalışır bir işte 2bin alır. Üni mezunu çalışır başka yerde o da 2bin alır. Paraysa eğer gerçekten sıkıntı. Bence önemli olan sevmek. Beni seven biri vardı. Çok çalışkan falan herkes çık kesin tıp kazanır falan diyordu. Ben sevemedim bir türlü çıktım denedi olmadı ayrıldım. Her şey sol yanında bitiyor. :)
01 Yorumla
Soran+1 yıloda dogru tabı.
Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Ruh eşiyle evlenmeli.. Her anlamda anlaşabilecek, aynı frekansda olan..
23 Yorumla
Soran+1 yıloda olmalı
- +1 yıl
Nokta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Gerçekten çok boş soru ben lise mezunuyum ama beni alacak kadın doktorsa hakimse hayatının sonuna kadar onunla olacaksa evet bu dünya belli olmaz kimin kimle hayatını birleştireceğine allah kararlamıştır yani bence çok sıkıyor bu tahsil olayı anlaşabiliyorlar ise niye olmasın kardeşim he evet bazısı olmaz olabilir herkes olmayabilir ama olsun bunu aşın artık bu kompleksle hayat yürümez eğer illaki birileri kompleks yapıyor ise derim diyeceğim budur dostum seninde allah gönlüne göre versin...
03 Yorumla
Soran+1 yılkadın lıse olunca o kadar goze batmıo bence kadın okmus erkek okumayınca o batıo goze.
- +1 yıl
Haklısın öyle ama ben bunları kafama takmıyorum sonucta kadın ev hanımıda olsa işsizde olsa erkek her türlü iş bulup çalışmalıdır neden mi çünkü erkeğin çalışmaması çok kötü ama kadın için sorun değil gerçi bu adaletsiz dünyada kadında çalışmak zorunda kalıyor ama ev kadının bile hakları var neyse iyi geceler...
- +1 yıl
Lise ve altı mezunu erkekler kadınları hiçbir zaman küçümseme ne olacağı nerde olacağı hiç belli olmaz allah büyük ne adamlar var ilkokul mezunu bile değil ve nerelerdeler bilemessin ama üniversite mezunlarınada bravo alkışı hakeden insanlar sonuçta bu ülkenin gelecekleridirler onlarda gelecekleri için ülkelerinde kalıp mücadele ediyorlar...
+1 yılMantıkla cevap verecek olursam, ben üni mezunuyum tabi yanımda üni mezunu birini isterim. Ama olay şu noktadan sonra değişir, olduki ilkokul, lise mezunu birini "sevdim". O zaman bunu hiç takmam, sevdiğin adamla bir ömür geçirmek gibisi var mı. Ama bazı erkeklerin takıntısı vardır, bayanın kendisinden çok kazanmasını sorun ederler. Iş burada benden çıkıyor, karşı tarafın kararına kalıyor artık.
03 Yorumla
Soran+1 yılAranızda anlasırsınız artık sen ıstesen de aılen layık gormuo bazen
- +1 yıl
Ailemden yana şanslıyım böyle şeyleri takıntı yapacak kişiler değiller.
Soran+1 yılNe guzel ıns ıstedgın kısı olur
son 3 yılda bir kitap okumuş, boş zamanlarında fox dizileri izleyen üniversite öğrencisi arkadaşlarımda var, üniversite kazanamayıp evde tolstoy okuyan, gazete okuyan lise mezunu arkadaşımda var. cahil bir üni. mezunu ile evleneceğime, kültürlü liseli mezunu ile evlenirim
03 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bıraz dedıklerın bıde okuyanların cogu özellıkle arkadas su öğtmen kadınlar ne kadar kendını begenmıs olu ya:))
Soran+1 yıl:) Benımde öğt kuzenım var bı ark vardı slmı sabahı kestıler leynnn :)
Son zamanlarda, her ilde üniversite açtılar.
Ne olduğu belirsiz, zayıf, yetersiz okullar..
Her şey, görüntüde, üniversite diploması da veriyorlar,
ama, içeriği yok, ne dünya görüşü veriyor, ne de, güvenceli bir iş.
Liseden sonra, dört yıl daha okula gidiyorsun, amaç, gösteriş.
Sen neyin peşindesin, karar ver, içeriği zenginse adamın,
Gösterişe bakma, al altına, durma seviş...00 YorumlaÜniversite mezunu bir sürü şuursuz varlık ortalıkta dolaşıyor. Okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır demişler. İlkokul mezunu bir sürü kaliteli bilgili insan var. Bence kriter zekada aşkta olmalı. Sevgide saygıda gerisi eşekliğinin verdiği sınırları aşamayacaktır ömür boyu okusa.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet oku oku ama bossan neye yarar
Soran+1 yılSen bılırsın orasını
Herkes dengiyle olmalı.Bir süre sonra istediğin kadar zeki ol istediğin kadar tahsilli ol kesinlikle tartışmalar sonucu birbirlerine göre olmadıklarını düşünüp ayrılacaklardır.Aşk meşk falan bunlar bu zamanda geçici şeyler.Doktor olan bir tanıdık vardı lise mezunu erkekle evlendi sonradan anladı ki bu adam bana göre değil sonra ayrıldı.Dediğim gibi tartışma olduğu an sen zaten lise mezunusun cahilsin gibi tartışmalar sürekli çıkacaktır.Bilinçli bir kişi yapmaz demeyin öyle bir yapar ki
03 Yorumla
Soran+1 yılDedıgın gıbı olanlarda vardır sen cahılsın demek te yanlıs zamanında sen ıstemeıssın bu kısıyle evlenmeyı asagılmak yanlıs.Dıplomam var sen kmısın hos dııl bunlarda.
Soran+1 yılOyle dıosan oyledır.
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler kendisinden düşük seviyedeki biriyle evlenebiliyor fakat kadınlarda bu mümkün olmuyor çünkü kadınlar hemcinslerine hava atmayı sever biri gelip kocasını överse o kadının zoruna gider. böyle de garip bir ırk işte. ama istisnalar kaideyi bozmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu dedım zaten egoları yuksek oluyor erkekler her konuda anlayıslı sankı
Gizli Üye(36-45)+1 yılöğretimden çok eğitim önemli... entellektüel seviyeleri tutuyosa biri prof olmuş biri ilkokul terk ne farkeder?
ne üniversteli odunlar ne ilkokul mezunu naifler var piyasada bir bilsen...
ha ama kazandıkları parayı önemserim :D evin baskın bireyini belirleme durumu var bu paranın... ataerkil geçinceklerse o zaman erkek daha fazla para getircek başka türlü uyuşamıyolar... sorun çıkıyor...01 Yorumla- +1 yıl
kızlarımız daha fazla kazanınca erkeğin yüzüne vurduğu için mi sorun çıkıyor.sence problem kim? hiçbir erkek kadınının yüzüne vurmaz bu durumu.çünkü aileye bakma yükümlülüğü var.o zaman eşitlik nerede.öyle bir şey yok çünkü.her işin ustası farklı.
Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. adam gibi adamla evlenilmeli... mühendisi gördük doktoru gördük adam olmakdıktan sonra ne ye yarar.. evliliği yürütecek ciddiyette biriyle evlenilir.. taştan da ekmeğini çıkartır hamallıkta yapar evi geçindirir.. kimse açlıktan ölmedi...
15 Yorumla
Soran+1 yılAdamı var dır ya oyle deme :) Insan ların hepsı aynı dıılkı, okuyanlar bırazdaha sanslı ıste bu zamanda
Soran+1 yılBı gu dr gıttım asıstandı muayne edecek yzume bakmadan dırek ılac yazdı boyle olmamalı yanı
Soran+1 yılNeyse bosver :) Dr HASTALARIN YUZUNE BAKMADI YANI OKUMUS BU ADAM ANLATABILDIM MI
+1 yılHer kişi aynı olmayabiliyor. İki kişi anlaştıktan sonra nasıl olursa olsun bazı şeyleri aşmayı başarabiliyor. Onlar sadece idealler ile sınırlı.
Kimileri var utanıyor sadece alt kademe eğitimden gelince.
bknz: Ben ne derim arkadaşlarıma?
cut.00 YorumlaDenk biriyle evlenmeli.Evlendikten sonraki hayatta her tartışmada yüze filan vurulur mazallah hiç gerek yok böyle şeylere mantıklı düşünülmeli, politikacı gibi düşünülmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılya her zaman belkı denk cıkmıodur memur meuru alıo ılla memur olcaka mantıgındalar cıkar evlılıgı resmen buda
+1 yılAkademik kariyerden ziyade kültür uyuşmasi onemli kutukten doktormu alirsin yoksa eve gitmek ve gormek icin can attigin bir ilkokul mezunumu
03 Yorumla
Soran+1 yılkütükten dr mu :) Dr arkadaslar varsa aramızda oyle demeyelım sımdı her meslekten var oylelerıde
- +1 yıl
Hayır yanlış anladınız. Örneğin mesleği cerrahlık olan ancak kaba ve anlayışsız bir insanı mı yoksa kibar insancıl çalışkan kendini geliştirmiş ama ilkokul mezunumu demek istedik. Doktorlar kütük olur demedim.
- +1 yıl
Bu arada telefondan yazdıgımdan dikkat edemedim ama biraz bole sert bir söylemele yazılmış gibi (...dedik , demedim filan yazmısım) yanlış anlaşılmasın gayet sakin iyi niyetle yazdım. :) :) :) insanların çok sık yanlış anlaması paronayak ediyor insanı :) :) :)
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ın emri değil ya öyle kesin bir kural yok.statü farklıları sorun çıkarabilir elbet ama her insan bu konuda istisnaya birer aday
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın ıs sahıbı olunca öz guvenı daha cok oluyor, erkekte eve gelınce hazır yemek ıster ılgı ıster guleryuz bunlarıda dusunmelı.
+1 yılZekaya ve zevke bakarım ben Üniversite okuyorum ilkokul mezunu sevgilim var açıktan liseyi okuyo ve yanımda hiç ezilmez. Bakış meselesi tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun etmeyende var senın gıbı bırazda karekter onemlı eger cabalıosa okumamıssa bıle devam edebılır dısrdan.
- +1 yıl
aynen öyle karşındaki kendini geliştiriyosa karakteri iyiyse niye olmasın ya bir düşüncedir gidiyo okuyan okuyanla. Sanki biz okuyoruz da mezun olunca bir elimizde şarap diğer elimizde kitap küvette badem yiyip eğleniyoruz :D
+1 yıltabi ki hayır. Okul insana sadece bilgi katar bununda evlilikle bir alakası yoktur. Evlilik ile alakalı bir şey istiyorsan oda kültürdür ve kültürü okulda öğrenemezsin. Onu sana hayat ve aile öğretir.
01 Yorumla
Soran+1 yılıs ararakenden dıplomaya bakıyorlar ama ya da kendı ısın olacak dengeyı tutturmak lazım ıste sartalrda zor gunumuzde.
bence evet zira kavga ortamında bunlar da söyleniyor artık günümüzde
01 Yorumla
Soran+1 yılhelekı ben senden cok kazanıyorum derse eslerden bırı yıkım resmen.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir zahmet...davul bile dengi dengine... Devir değişti artık kimse kusura bakmasın, okumayana mama yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılokumuosanda ısın olacak baban olacak arkanda.
Çevresi mutlu olsun diye evlenecekse statüler eşit olmalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılbırılerı ıcın olmamlı sen ıstedıgın ıcın olmalı.
Soran+1 yılYa dr muhendısler alınacak sımdı yalnız :) Avukat gelmıoda akla ya da hakım dıtek dr muhendıs alısagelmıs eskıden berı bu ıkı meslek
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdikten ve karakterler uyuştuktan sonra bunların önemi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Nitekim okumak cehaleti alır belki ama mayada varsa eşeklik baki kalır.
02 Yorumla
Soran+1 yılOkumakla adamolmuyor demus serdar ortac :) Sende onun gıbı dedın
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
+1 yılStatünü başının adındaki hitabet belirlemez. Davranışların, konuşman ve tutumun belirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
Herkes sevdiği ile evlenmeli ama denklikte bir yere kadar önemli.
05 Yorumla
Soran+1 yılSevınce onlar goze batmıyordur.
Soran+1 yılBu durum cok zorunamı gıttı anlamadım :)
Soran+1 yılBana oyle geldı ya da
öyle ünv mezunları gördümki malın önde gideni öyle lise mezunları gördümki profları bile cebinden çıkaracak türden ünv kıstas değildir artık bu devirde çalışıp evine bir lokma ekmek getiren kişi bütün ünv mezunlarından daha kıymetlidir benim gözümde
00 Yorumladenk görmez çevreler hep bir sıkıntı yaratmaya çalışırlar. zamanla sanki eşide öyle görüyormuş gibi gelir insana ve pek sağlıklı bir ilişki ortaya çıkmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılbı gun bı yerde patlak verır yanı
+1 yılSevdiğin zaman çöpcüyle de evlenirsin köylü ekremle de kardeşim yok öyle bir sınıflandırma
05 Yorumla
Soran+1 yılSen ne okudun merak ettım
- +1 yıl
Daha öğrenciyim okul bitmedi ama yok öyle bir sınıflandırma yani etrafımda bir çok örneği var
Soran+1 yılKımıne gore onemlı kımıne gore dııl, tas tasır evıne bakar ama yan gelıp yatarsa adam ıste olmaz o.
Soran+1 yılbanamı dedınız arkadasmı
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikte arada uçurum olmamalı. hem eğitim konusunda, hem maddi, hem gayrimaddi.. ama ünv.liye ünvli şartı saçma tabiki. ünv demek eğitim demek değilki..
ayrıcana önemli bir nokta yakalamışsın bence. tbr.
şahsen ben de ev kızı isterdim.011 Yorumla
Soran+1 yılValla ben okudum ıssızım ne halta yarıo guzel bı ısınolmadıktan sonra kafanı kullancan bıde kpsye gır cende ıyı bı puan alcanda
Cevap sahibi+1 yılünv okuyan kızın beklentisi yükselir. kendi işsiz bile olsa durumu gördüğü halde kocası çok kazansın ister. haliyle evlenen ev kızlarını da kıskanır. yani ünv nin getirisi götürüsünden çok. bunu daha önce yine böyle bir makalemde belirtmiştim. ünv bayanlar için gereksiz. kendi alanında çalışsan bile iyi değil. şahsen ben istemem eşim çalışsın.
akıllı olsun. Kayserili olsun ama çalışmasın :)
Soran+1 yılOkuyunce neden bazen karakter degısır anlamam, bıgun dıscıye gıttı kadın ev hanımı kucuk cocugu vardı esı hakımmıs demek lumus dedım ıcımden boyle seyler.
Cevap sahibi+1 yıltabi ki.. çok var senin de dediğin gibi.. bazıları ünv yi bitirip hemen köye gidiyor ordan evleniyor :D
Cevap sahibi+1 yıldiş için geçmiş olsun.. mide bulantın nasıl oldu
Soran+1 yılNe bulantısı anlamadım onceden gıtmıstım
Cevap sahibi+1 yılpardon biriyle karıştırdım. sen neden ev kızı alırdın? (soruda öyle demişsin :D )
Soran+1 yılKıymetını daha cok bılır kendıne daha cok bakar suslensın kendıne baksın, yolumu gözlesın ısterdım :) Karıstıdınmı pes dıycem ya neyse
Cevap sahibi+1 yılünv mezunu kendine daha iyi bakmazmı sence? daha iyi süslenmezmi? yol gözleme kısmına bişey diyemiyicem (:D) ama genel olarak daha anlayışlı olmazmı? benim ev kızı isteme sebebim: açıkça: daha saf temiz düzgün olur diye düşünüyorum. Ünv ortamını görenlerin gözü açılıyor tabiri caizse...
Soran+1 yılSana bısey dıyım mı benım bı ark kardesı koyden evlendı amma fena cıktı gelın saygısız gorumceye fılan kız oğlan kız olsun dıye ordan evlenmıs herkesın kendı gorusu tabıde.
Cevap sahibi+1 yılo yanlış seçimi okumuş kızla evlenseydi de yapabilirdi ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhımm bölüme göre değişebilir cevap.bir taraf tıpçı, hukukçu mühendis filan olursa evet üni mezunuyla evlenmeli.yok işletme muhasebe vs ise lise mezunu sorun olmaz
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden be bende ısletme okudum :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman lise mezunuyla evlenebilirsin :) yanlış anlaşılmasın tabi dediğim amacım aşağılamak değil kesinlikle ama ne kadar inkar etsekte bir statü sorunu eğitim sorunu oluyo be :)
Soran+1 yılıktısadı ıdarı bılımlerı ısletme fakultesını yabana atma derım :) bı kaymakam, valı olabılıolar dımı sataulerıde baya var hanı calısırsan tabıkı.
Cevap sahibi+1 yıle çalışırsan tabi.ama onlar biraz eskidenmiş be canım.günümüzde durum ortada herkes işletme mezunu açıktan okuyanlar var :)
Soran+1 yılAman be gulum acıktan olusun neden kucumsuosun sonucta lısansmı lısans.
Cevap sahibi+1 yılama herkes okuyo be gülüm çok basit lise okumaktan bir farkı yokki ne farkı var daha kolay bile.insanlar üniversitede bir de açıktan okuyım diyip okuyolar düşün yani
Soran+1 yılBende acıktan okudum ama ıkıncı unıde olarak örgun okudum daha once hıcte sandıgın gıbı kolay dııl okuda gorım senı :) kolaymı zormu evde kendı cabanla oku butte yok anlatabılıyormuyum onemlı olan bıseyler yapabılmek asagılamk dııl acık öğretımı.
Cevap sahibi+1 yılbölümden bölüme fark var arkadaşım yyahu tıpçı mühendisle bir mi tutacan kendini
Cevap sahibi+1 yılhe he tamam öyle :D
- +1 yıl
Sen harbi beyin terksin.Biliyorsan konuş alim sansınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.Gir Odtü, boğaziçi, hacettepe, galatasaray üniversitelerinin puanlarına bak bakalım.Dünyadan bir habersin.İşletme deyince aklına sadece aöf geldiği için bu beyinle fazla yaşamazsın sen.Adamlar hukuk okumayıp da işletme okuyor özellikle.İktisat okuyor ki bürokrat olayım ya da kamu yönetimi okuyor ki kaymakam olayım diye.O işletme mezunu dediklerin alan sınavını kazanınca 3000 lira maaşla işe başlıyorlar.Senin gibilerde burada mesaj yazar anca :)
Cevap sahibi+1 yılcanısı ne okuduğumu biliyo musun da artislik yapıyosun :D
Cevap sahibi+1 yılah tatlım ah peki öyleolsun haydi öperim :)
Soran+1 yılEst oyle bı gayem yok haddımı bılırım ben alese de gırebılıyoruz alandan da kaymakamlık sonra ıdarı yargı hakımlıgı benım elımden bu kadar geldı daha ıyısını okumka ısterdım keske daha cok calıssaydım ben meslek lsıesı okudum onumuz kapalıydı anca bu kadar elımden geldı sen daha ıyısını okursun ıns.
Cevap sahibi+1 yılağlıyorum şu an mekkuin çok üstüme geldin ühü
Cevap sahibi+1 yılsoran arkadaşım sevgiler.
Soran+1 yılmekkuin arkadasım cok guzel anlattın olayı Ankara sıyasal olsun Ankara ıktısadı ıdarı bılımler olsun harıka okul ve bunu gıbı bı cok unıde keske bende ıyı bı unı de de okusaydım kapasıten yetecek bırazda.
- +1 yıl
Canısı senle bu 2. takışmamız ve bundan da mağlup ayrıldın.Hala kim olduğunu çözemedik ama böyle kendini rezil edip de bozulmamış taklidi yapman çok ironik :)))) Boş laflara karnım tok benim.Çok açık belli ettin ergenlik psikolojisinde olduğunu.Tahminlerime göre evde oturup sabaha kadar nette gezinip koca bekleyen bir tipsin:) Ama şu ego tatmini yok mu ahh :))
Soran+1 yılKardeslerım kavga etmeyın en guzel asklar kavgayla baslar sızde asık olmayın sonra bırbırınıze :DD
+1 yılSaçmalık ! Eğitim durumuna göre mi aşık olucaksın.. Kişilik nerde kaldı?
02 Yorumla
Soran+1 yılo ayrı
- +1 yıl
Orası ayrı burası ayrı yok.. Mertebeye göre insan ayrımı işte bu.. Başka açıklaması da yok malesef
günümüzde barajı geçen herkes bir okula yerleştiğine göre üniversitenin evlilikte bir kriter olduğunu düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEskıden daha zordu evet unı de gırmek 202 puanla muhendsılıkmı olur ornegın.
+1 yılAşk varsa herkesle evlenebilir mantık evliliğiyse olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın kardes burdakılern hepsının kandınce haklı tarafları var tartısılması gereken bı konu.
- +1 yıl
Ben hep aşktan yanayım
Öyle olmalı bence bazıları ulaşamadıklarından böyle şeylere büyük ihmimalle laf sokacaklar bence kesinlikle denginle birlikte olman daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılGörecelı herkese gore degısır.
+1 yılEğitimde kişiliği etkileyen etkenlerden biri olduğu için tabikide denklik olmalı. Aa bide hakikaten doktora doktordan başkası olmuyo.
020 Yorumla
Soran+1 yılhastnede kmı goruokı
- +1 yıl
Ondan daha çok tahammül edebilmekle alakalı..doktpr olmayan biri yoğunluğu anlayamıyor genelde.
Soran+1 yılKafayı yeme noktasına gelıyor dr lar gund e80 hasta cekıelcek dert degıl yanı tamam super meslek guzel guzel dıshekımı olmak varken
- +1 yıl
80 çok iyimser bir sayı oldu..:)
Soran+1 yılaglıolar ya dr lar 80 hastaya bakıoruz bıde guleryuzmu gostercez dıolar ya adamlarda haklı ama suratsız bı dr a gıtsen bıdaha aynı dru secermısın ben secmem sahsen
- +1 yıl
Kendim güleryüz göstermeye çalştığım için arkadaşlarımdan da aynısını bekliyorum..:)) zaten tanımadığım doktora pek gitmiyorm..
Soran+1 yılSen dr musun ya :) Kaba bısey demedım ıns
- +1 yıl
Yok canım problem diil, aşağıda biyerlerde saydırmışsınız kütük falan diye ama genelde doktorlar oldupu için hedef, alıştık bizde..:)
Soran+1 yılBen kütük demedım arkaads demıs bende oyle deme aramızda dr vardır dedım ıyı drları sverım her zaman yanlıs anlamayın.
- +1 yıl
Takılıyorum ya desen bile problem diil..:)
- +1 yıl
Nese benuyuyim artık..tanışmadık ama görşmek üzre..
Soran+1 yılKımse kutuk olmayı hak etmez dımı ama :) Ben kütük bir dr görmedım hep kıbar ve sakacıydı karsıma cıkanlar asıstan demıyorum bak uzamanlar genelde boyle dır bı kısmı.
- +1 yıl
Kütük olanlarda var ya hatta uzmanlarda daha çok oluyolar..:)
Soran+1 yılAllahtan bana denk gelmedı ben her gıttıgmde buyrun sıkayteınız nedır dıyende oldu radyolojıdekı kadına sınır olmustum resmen yanındakı kadınla hastalara bıde bunalar ınsan dıyoruz dedı sıkısık olcakmıssın ya patlayana kadar o yanı mesele.
Soran+1 yıltanıdık akrabam muhsebeıyle evlendı kız daha cok kazanıo dr adam.
- +1 yıl
Ya kazanma meselesini burada konuşmayalm şimdi, ayıp..:)
- +1 yıl
Hatta şöyle yapalım mı, istersen bana mesaj at o şekilde daha uygun olucak gibi..
Soran+1 yılne uygun olucak kı ne gerek var atmaya anlamadım ıstesem profılı acık ederdım gızlı sordum bılerek
Soran+1 yılYanlıs anlama benı ben gızlıden takılıyorum burada sevgılım de var hıc gerek yok acıktan yazmaya :)
- +1 yıl
Aa pardon yanlış anladın beni galiba. Ben henüz yazıyor falan diilim sana. Görmeden, bilmeden naptın sevgilim var falan..:) para kazanma muhabbeti oluyodu onun için mesaj at istersen demiştim bide uyumak üzereydim. Ki uyuyakalmışım zaten..:)
Allah ne yazdıysa odur kımse onune gecemes :) okumamısla bıle evlenebılırız hazır olun :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBurdan duyrulur dıosun meslek lısesı okuyp meslek yapmıstır adamalr belkı :)
Soran+1 yılKafasını kullanmıs adam ıste helekı dr sa evlemez lıse mezunuyla sen evlenırsın de :)
Soran+1 yılDr dııl ama kendı ısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence denk olmadı ama ben gittim ortaokul mezunu birini buldum
04 Yorumla
Soran+1 yılSen unıde mı okudun bazen oyupta ıs bulamayanda var.
Cevap sahibi+1 yılüniversite mezunuyum işimi yapıyorum ama sevgilim ortaokul mezunu
Soran+1 yılsen sevıosan sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılolmaz mı o kadar büyük sıkıntılar varki gerçekten bazen sevgi yetmiyor yaşamayan bilmez
+1 yılben istemem yaa o kadar aşırı dr agır gelir ama karakterli olduktan sonra kimin ne mezunu oldugu önemli değil
00 Yorumla
+1 yılben üni mezuni gari istirem.aney baa toktor gari bulacakmiş aheyahey ahey :D
023 Yorumla
Soran+1 yılbulabılıosan bul
- +1 yıl
buluruz sanki nesi var.ama güzel olması lazım. :D
Soran+1 yılBakmazlar onlar burunları havada olur koskoca dr kadın bakarmı hıc erkek olsa kadına bakarda kadınalr bakmaz be
- +1 yıl
bizim de meslek çok kötü sayılmaz merak etme :) karizması doktorluk kadar var
Soran+1 yıl:) eczacımı yoksa, hakkında hayılrısı olsun ıllu-mınatı
- +1 yıl
hassi nerden anladın gız :D
Soran+1 yılHaasi derken kötu bısey dı galıba, hıslerım gucludur benım
- +1 yıl
neyse bakalım kadın anam bana doktor bulacakmış hanım hanımcık hayırlısı diyelim :D
Soran+1 yılTanıdık öğtmen var olmazmı :)
- +1 yıl
ne öğretmeniymiş :)
Soran+1 yılSağlık sektorunun ıcındesın nası bulamıosun hayret
- +1 yıl
daha öğrenciyiz ya seneye mezun oluyoruz.ama bu yaz bir ilaçç şirketinde işe başlıycam hayırlısıyla.daha kesin değil ama :D
Soran+1 yıl:) Yabancı dıl
- +1 yıl
ki yabancı diil :)
Soran+1 yıl:) saka bı yana ıns ıstedıgını bulursun yalnız dr olcak dıye kasma bence savcı olsun avukat olsun :)
- +1 yıl
hayırlısı olsun tabi.doktor istemem belki.nöbetiyle falan uğraşmasın ilerde evlenirsem çala çocuk evde heba olmmasın :)
Soran+1 yıl:) Benım drum var esıde hoca kadında hoca asagıdakı dr ark da dedıgı gıb dr drun dılınden anlar ogt ogtmenın savcı hakımın vs vs.Tabı ıs adamı kadını her meslekten olabılır.
- +1 yıl
tabi dediğin gibi öyle ama illa aynı meslek olmak olmaz.öğretmen aslında daha mantıklı çocukları da iyi eğitir büyütür.
Soran+1 yılYazları evde olur olabılır evet egıtım fakultesı yok mu yakınalrında bulursun ıllakı
- +1 yıl
arayıp bulmak istemiyorum tevafuken karşılaşmak daha iyi :D
Soran+1 yılbulursun oturarak mı :)
- +1 yıl
yoklukta görüyorum kendimi kaderde varsa olur :) yoksa gideyim de bir ız bulayım derdinde değilim.
Soran+1 yılanladım
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkkafa yapısı kendını gelıstırmıslık onemlı :/ ılk okul mezunu lıse mezunu bırıyle yapamam :/
02 Yorumla
Soran+1 yılYaparsın be nıye oyle dıosun
- +1 yıl
cevremde hayal etmeye calsıyorumda cok korkunc :(
+1 yılhiyerarşiyi bozmayın kardeşim herşey dengiyle güzel
01 Yorumla
Soran+1 yıldavul bıle dıosun yanı
Kafa yapıları uyarsa mutlu olabilirler, illaki öyle olacak diye bir şey yok
00 Yorumlatabiki üni mezunu cahille işim olmaz laf anlataman
05 Yorumla
Soran+1 yılIyıde be kardesım demezlerım mı adama okmussun da gtn kalkmıs dıye boyle asagılamakta dogru dııl ısım olmaz deme evlenmem de anlarım da.
Soran+1 yılIns gonlune gore bırı cıkar atık oluncan meslegınde varsa o senı bulur zaten
Soran+1 yılSen ne dıosun bos ta olan adamı kımse ıstemez sahsen ben malı musavır olmak ısterdım amma para var :)
çok üni mezunu piç gördüm
01 Yorumla
Soran+1 yılCoğu kısı okusada bos oluyor dımı oylelerıde var senın dedıgın gıbı.
belli olmaz bu isler.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuruma gore dıosun.
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. çok zor anlaşırlar diğer türlü
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bılmem ben yasyanlara sormak lazım
diploma cehaleti alır..eşeklik bakidir..
01 Yorumla
Soran+1 yılkısıye gore degısır.
Şebeke nerden çekiyorsa onla evlenmeli.
00 Yorumla
+1 yılöyle bir zorunluluk yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılkısıye gore ve maddı durumuna gore degısır.
- +1 yıl
cevabını bildiğin sorular sorma.
Soran+1 yılSormak ıcın sızden ızınmı almam gerekıoyor ben arkadasların fıkırlerını merak edıyorum sen cevap vermessın ıstemıosan.
- +1 yıl
bende fikrimi söyledim ama hemen yanlış olduğunu savundunuz bana göre doğru olan bu.
Soran+1 yılTamam neyse kırmak ıstemedım sızı.
+1 yılne alakası var? kimi seversem onla evlenirim
14 Yorumla
Soran+1 yılsen al ne guzel ıste
- +1 yıl
Anlamadim?
Soran+1 yılne guzel dıyorum sevdıgımı alırım dedın de
- +1 yıl
Hayirlisini istemek en guzeli... oyle sacma takintim yok universite okumadi diye insan olmuyor mu
+1 yılkafa yapısı başka naıl uyacak
01 Yorumla
Soran+1 yılevet oda onemlı
he zaen öyle bir kueral var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen az lise mezunu ve en az bir yabancı dil bilen.
09 Yorumla
Soran+1 yılSende cok sey ıstıosun evı arabasıda olsun mu :)
Cevap sahibi+1 yılaşkolsun çok şey mi? :) lise mezunu dedik.
Soran+1 yılıng dedın daha ne olsun okuyanda bıle yok sımdı ıng cok nadır :)
Cevap sahibi+1 yılaman abartma ya. ingilizce dediğin dünyanın en berbat en kolay dili. neden dünyada kabul gördüğünü sanıyorsun. çok çok basit olduğu için. hem benim sık sık yabancı misafirlerim olur eğer evde ingilizce bilmeyen eşim olursa n'aparım? :)
Soran+1 yılBenımde kzuenler var almanca konuso ben fransız kalıyorum cok sınır bozucu hakkatten de.
Soran+1 yılEvet neden noldukı
Cevap sahibi+1 yılbiri İngilizce dedi biri de Alamanca dedi evet. siz ne diyorsunuz?
bence evet
00 YorumlaSacma bir mantık
01 Yorumla
Soran+1 yıldedım ya herkesın gorusu farklı
+1 yılMantıklısı budur
00 Yorumlahayır tabikide
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden hayır kesın ve net konustun asık olursan o zaman nolucak.
+1 yılöyle saçmalık olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne