- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu kesinlikle ergenliktir diyebilirim, badboy'lar aslında havalı oldukları falan yok hiçbir sekilde sadece gereksiz insanlardan aldığı gereksiz ilgi yüzünden kendilerini herzaman en üst seviyede görürler görürsünüz hep ağızları argo kelimeden falan geçilmez sürekli argo konusurlar etrafındaki insanlara bile argo konusurlar yakın arkadaslarına bile aynı sekilde ve kendilerini her insandan yüksekte görürler, bu neden olur? çünkü gereksiz insanlardan aldıkları gereksiz ilgilerden dolayı dediğim gibi zaten sosyal medya'da görebilirsiniz hiçbir zaman kendi hesaplarından aktif olmazlar orjinal hesaplarından yani sürekli fake hesaplarla ortam yapmıslardır çünkü bu tür insanlar cesaretsizlerdir oldukca cesaretsizlerdir hemde badboy'lar yani, bu yüzden hiçbir zaman egolarını orjinal hesaplarından tatmin edecek kadar cesaretleri yoktur sadece ego tatmin ederler ve argo kelime kullanıp baskalarını engellerler sürekli tek yapabildikleri budur, baska bir ise yaradıkları yok zaten cesaretsiz badboy'lar.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılya sen hayatı başlarının fikirlerine göremi yaşıycaksın neyden hoslanıyorsan onu yap... ister ergen desinler ister keko... herkesin yaradılışında biçilmiş bir rol vardır... ve o rolu en iyi sen oydadığın için sensindir.. sana verilmiştir... yani milleti zikiyim... bosver bende yeri geliyor kendimden yaşca 5 10 yaş kadınlardan hoşlandıgım zamanlar oluyor ne yapalım yani buda benım zevkim kime ne.. ya da kim ne derse desin cokta zikkimde diyorm :))))
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılErgenlikle birlikte gelen zevk meselesi.
Mesela ben böylelerine adam demem, çocuk derim. Bu ne böyle, erkek dediğin biraz ağır olacak. Ben bunu alır altın gününe götürürüm. Onun dışında bir yere gitmemiz mümkünsüz.22 Yorumla- +1 yıl
Eğlenmelik erkek zaten bu 😄
- +1 yıl
Evet, zaten böyleleri ciddi ilişki düşünecek değil.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/B_7sWIKyC1kBak gerçek badboy bu gizemcim, seninkiler çakma badboy😀
ayrıca çekici bir tarafları yok ya34 Yorumla- +1 yıl
@aligurgan kuzey e koskoca 80 milyon hayranken senin tiksinmen pek bir şey değiştirmiyor:)
- +1 yıl
-____-
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılBen düşünen primatım diğerlerini bilmiyorum. Umrumda da değil kim neyden hoşlanıyorsa hoşlansın bana ne ya. Ben aseksüel bir insanım zaten hiç kimse de umrumda değil.
https://www.youtube.com/embed/Xw-m4jEY-Ns20 Yorumla
+1 yılolm nasil düşülmez lan bunlara yemin ederim hayalimdeki erkek tipi ve hicde ergenliğr girmiyor herkesin kendi görüşü bu zevkler tartışılmaz

13 Yorumla- +1 yıl
Hoşuma gidiyor :d
+1 yılEvet ergenliktir. Gidin şöyle işe yarayan insanları sevin yahu
42 Yorumla- +1 yıl
Ablam dediyse bir bildiği vardır. Hemen işe yarayan bir manit bulmaya gidiyorum.
- +1 yıl
Inan bende hayatıma bir kere bad boy aldım almaz olaydım. Tecrübe ile konuşuyoruz burda. Eğitimli kültürlü birini bul inan işine daha çok yarar
+1 yılBadboy kişiliği çok itici ama nasıl hoşlanıyorsun kanka😂
kitaplarda filmlerdeki gibi
tek bir kız için değişmez bunlar14 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama renkli saç zincir dövme gördügüm zaman düşüyorum:d
- +1 yıl
Evet bana da çekici geliyor onlar
Her iki cinste de - +1 yıl
Ama öyle bir erkekle olamam 😂
Beraber olduğum erkeği yapmaya ikna ederim aşsjdşdbd - +1 yıl
Değişik sğdjhdf
Tipe bak yarabbi bunda şu an hoşlanırsin ama olgunlaşınca yaninda bile olmaktan rahatsızlık duyarsın
22 Yorumla- +1 yıl
Şu pp'ye sahip olupta bunlari demen çelişki.
+1 yılBedboy candır ama ben apaçi seviyorum bu ne oluyo acb
22 Yorumla- +1 yıl
Apaçii 🖤
- +1 yıl
;)))<3
Biz bir kişiyi seven, efendi gibi duran, tarihimizi savunan birkaç kişiden ibaretiz. Bu arkadaş gibi sigaraya, dövmeye... işte bilemedin birden fazla kıza bakmaya hacet yok.
Zevkler ve renkler...10 YorumlaValla onca tanıdığım 25 ini geçen kadınların değişen tercihlerini gördüğüm için kesinlikle ergenlikten diyorum geç anlıyorsunuz sizi asıl mutlu edecek olan erkekleri öncesinde hep bir badboy alfa felan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Aptalliktir sadece.. badboy denilen tipler karaktersiz insanlardir cunku. Bile bile karaktersizlere meyletmek dupeduz aptalliktir.
00 Yorumla
+1 yılTarz sahibi ve dövmeli beylerden evet hoşlanıyorum sevimli hele suratlari varsa ama Allah aşkına şu badboylar badgirller ne ya tam kafaya çakmalik 😂😂
10 Yorumlayediği önünde yemediği arkasında, her rastladığında aslan oğlum diyen anası tepesinde
kötülük denen şeyin k 'sini görse
olayı algılaması kırk sindirmesi elli sene sürecek...
hahaha10 Yorumla
+1 yılÇene kasım var demek için çenesini kasan bir çocuk olayı ne yani bunun yaşı en fazla yirmidir en son bakılacaklar listesinde
20 Yorumla
+1 yılEvet ergenlik. Kadınların erkek seçimi yaşıyla birlikte olgunlaşır. Erkeklerin de yaşı büyüdükçe seçtikleri kadının yaşı küçülür.
25 Yorumla- +1 yıl
Güzel tespit
- +1 yıl
bunun ergenlikle bir alakası yoktur herkesin kendi zevki kimisi 16 yaşında kırolardan hoşlanıyor kimisi badboylardan kimiside olgun insanlardan bunun zevkle alakası var yaşla değil😉
- +1 yıl
@rumeeysaaa badboy ne? Elin zibidisi kendine badboy diyor. 😂😂😂 iki kavgalık canı var. 16 yaşındaki kro ne? 16 yaşındaki çocuktur. Bunun tamamen yaşla alakası var. Senin zevk dediğin şeyler yaşa göre değişir. Daha olgunlaşır daha süzülür rafine olur.
- +1 yıl
kızım badboy cool davranan agresif olan bir erkekdir ve senin insanlara karışmaya hakkın yok herkesin kendi görüşü badboylar diğerlerinden bin kat daha yakışıklı net
- +1 yıl
@rumeeysaaa valla 15-18 yaşındayken de zerre öyle erkekler bana çekici gelmedi. Coolmuş ben öyle umursamaz tiplerle zerre birlikte olamam. Bana çekici de gelmez. Ayrıca bana kızım falan da deme. Göbeğimiz bir kesilmedi. En nefret ettiğim konuşma biçimi istersen çıkışta erkek kavgasına da gidelim. Tam ergen.
Justin'den hoşlanmakla aynı seviye, aynı hastalık. Kezbanlık.
21 Yorumla- +1 yıl
Kezban tanımının ne olduğunu önce bir araştır, ondan sonra eleştiri yaparsın.
Yaşın genç büyüyünce anlarsın hoşuna gidiyo tabi şimdi bunlar 😂
30 Yorumla
+1 yılSenin böyle düşünmen normal... Çünkü hayat tecrübesine sahip değilsin... İlerleyen yıllarda, tam olarak ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzüz biz. Ne değer veriyorsunki çak gitsin bu zırdıbıklar gibi.
Sonra neymiş efendim badboylara aşığız. İyi devam edin ak10 Yorumla
+1 yılKız dediğin beyaz atlı p*cle takılır haksız mıyım 😡👌
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Naifler ağlıyor 😡👌
+1 yılSen badboydan değil suratı babyface çenesi köşeli olandan hoşlanıp badboy kılıfı giydiriyorsun ama neyse
31 Yorumla- +1 yıl
+1..
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Bende seviyorum bu çocukları bizim türk kızlarından daha tüysüz ve parlaklar 🤭
10 YorumlaOne direction üyesi mi bu kim dsjfsdjfjsd badboylar çekici, ama fotodaki badboy değil ergen
10 YorumlaBen şahsen hoşlanmıyorum tarzım değil hafif sakallı olgun kişiler tercihim
10 Yorumla
+1 yılErgenlik, kaşınmak, salaklık, belasını bulmak, ruh hastası olmak ne dersen de. Hepsi uyar.
10 Yorumla
+1 yılbiz kim köpek böyle badboy olalım 😀
Allah seni badboyuna bağışlasın 😀10 Yorumla
+1 yılBu tarz çocuklarla genelde bir günlük ilişki yaşıyorum çünkü sıkıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sen badboy seversin cenazene bil bakalım kim gelir asdasf konunun özeti bu :D
12 YorumlaErgenlik değil ama kötü haberi aldığında bu sözlerini tükürürsün :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. İki gün sonrada birakinca , cok uzuluyom dersiniz , ulan kizlari hic anlamam
10 YorumlaErgenliktir ama ben de badboy seviyorum maalesef 😅
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBad boy diye bir şey yok ajsjdj onlar hep hayal ürünü
10 Yorumla Sigara söndürürler üstünüzde falan
Sonra müge ablacığınıza çıkarsınız
Hüüüğğğğ beni kestide biçtide
Ne boş yaratıklarsınız siz ya20 YorumlaBu tiplerden hoşlanmak ergenlik, Hakan Adalı’ya bir bak derim
10 YorumlaÇocuk yakışıklı, ergenlik olmaz herkesin sevdiği başka.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılmok sineği gibisiniz mokun etrafından kurtulamıyorsunuz..
20 Yorumla VALLA ben insanimda bunun neye benzediğini cozemedim
14 Yorumla- +1 yıl
Heteroseksuel olanlar daha fazla.
+1 yılYok ergenlik değil ama benim tipimde değil zefklee ve renkler tartışılmaz kanki 😂 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biz her türlü ergenik zaten ne farkeder xjüöağsçsk uf çokseller
10 Yorumla
+1 yılNeden ergenlik olsun justin bieber'e hayranlık duyuyoruz diye bizdemi ergen olduk şimdi 😄
10 Yorumla
+1 yılBadboy olmamuza gerek yok en azından ergen olduğunuzu bu kadar belli etmeseydiniz kıskanmıyoruz hepsi sizin olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek dedğin fırlama olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat enerjim zaten yerlerde, bir de badboylarla iletişim kurarak iyice batamam 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbad boy ne kız sigara içen dövmeli yakışıklı çocuk bu neresi bad boy
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar eve ekmek goturemez ama yine de siz bilirsiniz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu insansa ben değilim kabul ederim büyük bir zevkle
10 Yorumla
+1 yıldeğildir yanı bende badboy lardan hoşlanıyorum ve türkçesi kötü çoçuk bunu anlamayan bazı salaklar var direk ergenliğe bağlıyolar
20 YorumlaErgenlik değil ama çok üzer be :/ yani sen bilirsin yinede
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ergenliktir bunlar sizi sadece kullanıp atar sonra üzülüp bütün erkekleri bir sanarsınız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Iyyyyy tipe gel ergenliktir
21 Yorumla- +1 yıl
Tımm
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbu tarz çocukların yanında çirkin kız görmedim cidden 😅
10 Yorumla Ergenlik değil de daha çok aptallık gibi birşey
21 Yorumla- +1 yıl
Dedi
+1 yılYoo degildir fakat çoğu badboy degil tanidiklarim hep embesil çıktı aqq sjxbdhd
10 Yorumla
+1 yılBen fakir bir halta yaramayan işlevsiz sokakta yaşayan hurdacı bir gencim şimdi benden uzak durun
13 Yorumla- +1 yıl
Duygu sömürüsü ilgi çekmez dostum dibe çeker.
- +1 yıl
Gerçekleri söyledim zoruna giden ne
- +1 yıl
Kafanın içinde beyin diye bir organ varsa benim dediklerimi doğru anlarsın. Sende ne var zoruma gidecek sana tavsiye veren birine afkurma.
+1 yılInsanlik boyle oluyorsa ben insan olmayim canım tsk
10 Yorumla
+1 yılBad boy ne ki? Bir kafatası t-shirt giyip kollara dövme yaptırınca bir şey mi oluyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Karşimdakine uyum saglarim dert degil 😃
+1 yılBöyle insanlar yaşlanınca nasıl bir tip olacak acaba o dövmelerle felan iğrenç bir tip olur bence
10 YorumlaBu badboysa ben birşey bilmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Ne bu peki?
Zevkler ve renkler tartısılmaz ama şiddetlle tavsiye etmiyorum
20 YorumlaBakboylarda bu kadar yakışıklı olmasın ya ne yapalım😂
21 Yorumla😅 siyah giyen dövmeli erkekler favvv
11 Yorumla- +1 yıl
Aa pp deki köpek benimkinin kayıp ikizi 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaşına gore hala ergensin zaten
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen dayıcım
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece bekçisine abi abi çeken badboylar... bunları oğlan yaparlar arka sokaklarda
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne