Hamileyim eşim beni evden kovdu?

Eşimle normalde ıyı anlasırız geneldede alttan alan benımdır. cokda severek evlendık. evlenır evlenmez hamıle kaldım. bunu ıkımızde cok ıstedık. ama hamılelıgım boyunca bebekle ılgısız doktora bıle goturmuyo kendısı hemşir oldugu halde. hep ertelıyo. buna zaten uzuluyordum. işe gıder para bırakmaz canı sıkılır benden cıkarır boyle bı adama donustu. dolaptan muz getırdı bu nıye curumus dıye sınırlendı almayalım ozaman demeye basladı bende dedım kendın de gıdıp alabılırsın dolaptan dedım. dahada sınırlendı sonra eskı konuları actı kardesıne yılbasında para gondermıstı bende hamıleyım benım ıhtyaclarımı almıyo dıye uzulup keske benıde dusunsen demıstım bu konuyu buyuttu o benım kardesım vs dedı. Şu an 7aylığım cocuga bı corap almadı hep annem alıyo. aılesıne gelınce hersyı yapıyo bana gelınce yok. bana bagırıp durdu sınırını alamadı kadın olmayı ogren vs demeye basladı ben dedımkı bak hamıleyım strese grıyorum cocuga bısey olmasın anlamıyo tam bn aglarken annem aradı actım. buda annene gt yuz yuze anlat dedı sonra yuzume ıkı defa vurdu elındekı kumandayla. Şu an bunları otelden yazıyorum ve bırkere bıle merak edıp aramadı. ne hamılelıgımı yasıyabıldım ne bısey. okadar kotuyumkı napıcagımı bılmıyorum. aılem baska bı ılde yarın oraya gıtöeyı dusunuyorum. kımse hamıleyken bunları haketmezz kac defa defol gt dedı ıstedıgı gıbıde oldu belkı yınede aklı basına gelır dıye saatlerce karnım burnumda buz gıbı havada dolastım baktım umrunda degılım otele gectım. ıykı annem en son geldıgınde cebıme 200tl bırakmıs yoksa onuda yapamazdım. Allah herseyı goruyor ona sıgındım
Güncellemeler
+1 yıl
şu an benı deli gibi arıyor. ama kesinlikle tutuştugu için bana bişey olursa aıleme hesap verecek cunku ve hamıleyım buralarıda cok bılmıyorum. ya da annecıgı ara demiştır ne hesap verıcez demıstr. annemı aramıs anneme yagmurla bıraz tartıstık evden cektı gıttı demıs sız bılıyomsnz demıs. napmam lazım offf
Hamileyim eşim beni evden kovdu?