Geçmişinde birden fazla kişi olmuş ama şu anda pişman olduğuna ve sizi gerçekten sevdiğine inandığınız birisiyle olur musunuz?
Sizinki kalabalık mı sade mi bilemem, kendinize göre cevaplayabilirsiniz.

İnsanın geçmişi ne denli ilgilendirir beni hiç ilgilendirmez ben benden sonraya bakarım geçmişi kurcalamak sadece kafa yorar boşuna kuruntu yaptırır.
Elbette. İlk 6 ayda iyi bir incelerim ama baktım deprem oluyor, yıkılacak gibi dozer gibi girer ben yıkarım.
Adı üstünde geçmiiş be kardeşim. Banane geçmişinde kaç kişinin olduğundan. Önemli olan ben ve benden sonrasıdır.
Pismansa ve artik beni son sevdigi olarak goruyorsa belki ama capkinlik kaninda varsa oyle biriyle gorusmem
Cevap
22Cevap
Neden pişman olsun ki? her ilişkisine inanarak başlamışsa bu onun suçu değil. Kişi güven veriyorsa geçmişinin önemi yok bence
Geçmişine saygı duyarım. Ama pişmansa bu benim için soru işaretidir. Geçmişine sahip çıkmasını tercih ederim.
Gecmisi kabarik olan birini hayatiniza alip o kalabalikliga girmek isterseniz buyrun
Olmam iğrenirim hatta elbise değiştirir gibi sevgili değiştiren tiplere uyuz oluyorum.
Kalabalık olan birisiyle sevgili olmak istemem. Beni kıyaslayabilir.
Tum samimiyeti ile tevbe etmişse. geçmişini umursamam. Şu devirde kimse sütten çıkma ak kaşık değil. Hata yapılır. Önemli olan tevbe edebilmek. Ve bir daha hatalara dönmemek
Geçmişi kenara bırakıp geleceği yaşamak lazım.
O unutmuşsa umursamam ama aklı hala geçmişteyse yolu alır
Geçmişi kurcalamak çoğu zaman pişmanlık yaratır saçma bence
Kadınlar zaten böyle erkekleri adam etmek için sürünüyor fgf
Olurum, kimsenin geçmişi için farklı yargılamak gerekmez.
Olsam bile her an elim yüreğimde gibi yaşamak zorunda hissedecem
Gucci gang
Kimse kimseyi üzmesin mutlu olduysa sorun yok
olmam geçmişe takılmıyorum sormuyorum artık yeni birini buldum deneme faslı
Benden öncesi beni ilgilendirmez..
Geçmişi kalabalık olan birisi ile işim olmaz.
Gercrkten cok severse... brlki
Olmam dicem yapmam olmam dediklerim başıma geliyor
Olabilir ya sonucta hic sevgilisi olmayan kiz yok
Geçmişi beni ilgilendirmez
Geçmiş, geçmişte kalmıştır her zaman.
Hayır tabi ki
Mm hayır.
Olmam
olmam
Bilmiyorum
Olmam kanks
Olamam