Dallas Steak pişirmek ve de yanına mezeler :))

Arkadaşlar bugün değişik birşey yapayım dedim ve de tek parça halinde kalın, dinlendirilmiş pirzola aldım 700 gr civarı literatürde Dallas Steak diye geçiyor. Eti heba etmek istemiyorum =), daha önce farklı ebatlarda farklı etler pişirdim ama bu tek parça olduğundan biraz sıkıntılı olacak. İnternetteki sitelerdeki önerileride dikkate almak istemiyorum çünkü çoğu bir siteden alınmış copy paste tarzı tarfiler.

Aklımdan geçen önce tava da ya da grill üzerinde dışını pişirmek (etin suyu içinde kalsın diye) ardından fırına vermek, acaba bu yöntem etin tadını öldürür mü? Ya da başka pişirme önerileriniz var mı?

Ek olarak meze olarak ne yapmalıyım, yer yer restoranlarda aklımda kalan, közlenmiş kapya biber, haşlanmış mısır, ve haşlanmış garnitür geliyordu, acaba garnitür olarak size ne iyi gider? :)

Salata olarakta lollo rosso, roka, marul düşünüyorum, yanına da meze olarak patates püresi, ve de haşlanıp fırınlanmış üzerine kaşar parçacıkları konulmuş mantar, bunların yanına ne olabilir?

Etin tadını öldürmeyecek bir sos yapılabilir mi? Ya da önereceğiniz hazır sos var mı? :)

Dallas Steak pişirmek ve de yanına mezeler :))