Cevabın nedir?
kadınlar "seni aldattım" demez...
diyorsa seni gömmek, enkaza çevirmek istiyordur...
bunun altında da intikam alma amacı vardır...
yoksa asla öyle bir ifşaatta bulunmazlar...
tamamen kendi içlerinde intikam almak, rahatlamak için aldatırlar...
belki 1-2 kankası ile durumu paypaşır o kadar...
çünkü erkek nezdinde bunun geri dönüşünün olmadığını kadınlar çok iyi bilir...
erkekler ise vicdan azabı çekmemek ve kadının kendisini mutlaka affedeceğini bilerek durumu itiraf ederler...
"yaptım ama seni o kadar seviyorum ki senden saklayamadım" demenin yoludur o itiraf...
eğer böyle bir af imkanı yoksa erkek asla durumu itiraf etmez...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beni aldattım diyen sevgilime ilk önce uzun bir şekilde bakış atarım ondan sonra usulca ordan çekilirim. Açıkcası bazen susmak gerçektende konuşmaktan daha güzel bir tepki olabiliyor ara sıra denemenizi tavsiye edebilirim :)
101 Yorumla- +1 yıl
Belki şaka yapmıştır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim erkek arkadaşım bundan 2 yıl önce bana gelip seni aldatım ama suç senin dedi benimle yatsaydın bunu yapmazdım dedi beni affet seninle evlenicem onlar eğlencelik falan filan bende dedim ki bana zaman ver düşüneyim ama intikam ateşi sarmıştı bütün bedenimi tamam dedim affetim seni o arada onu. en yakın arkadaşı beni yıllardır sevdiğini söyledi bende onunla görüşmeye başladım ve onu çok sevdim bu arada ama diğeriylede devam etti bir gün onu evime çağardım ve arkadaşıda bizdeydi birsürü arkadaşımız vardı arkadaşının elini tutum ve bütün arkadaşlarımıza ve o şerefsize evleneceğimizin haberini verdik mal gibi kaldı ortada it
21 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi bir ders olmus
+1 yılİlk baş şok zaten
Anlamadım
Efendim
Şaka yapıyorsun vs
Sonra herhalde kendimi toparlar ciddiyet ve soğuklukla
Nasıl oldu
Ne yaptıj vs sorar
Tüm açıklamaları anlatması ile baştan sonun aolarlaro dinlerim
Pişman mı Değil mi vs anlar ona göre hareket ederim10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
173
Cevap
168Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aferin lan şartları eşitlemişsin derim ksjdjf
92 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılırdım direk
05 Yorumla
u +1 yılOha ama buna da mı yettin 😂
- +1 yıl
Soruda görüş olarak paylaşmışsın ama geliyim dedim bende 😂
u +1 yılİyi yaptın 😃
- +1 yıl
Dimi :D iyi geceler
u +1 yılİyi geceler 😃
+1 yılMerhaba,
Canın cehenneme lanet olası pislük, olurdu! 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir! Sevilenin yaptığı her hata ihanettir sevene aşka ve sevgiye!
Hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilirler ve gidenlerin canı cehenneme! 😅
Gönlünüzce olsun...20 Yorumla
+1 yılBravo, gerçekten iyi bir senaristtin. Bir filmin senaryosu en iyi bu şekilde yazılabilirdi. Ve ayrıca yine tebrik etmek istiyorum başrolü de kendine vermişsin, ben sadece figüranmışım. Muhteşem bir sanat icra etmişsin. Şimdi film bitti ve jenerik akarken kendi vicdanınla başbaşa kal. Kapalı gişe oynadığın bu filmi hayatının tüm anlarında dev ekranlarda izleme fırsatı bulursun umarım.
Çok sanatsal oldu, sanki tiyatro eserinden alıntı gibi.10 Yorumla
+1 yıl"İyi halt ettin. En azından dürüst davranabilmişsin diyeceğim ama diyemiyorum. Utanmadan sıkılmadan çok rahat bir şekilde itiraf ettiğin için ekstradan sinirlerim tavan yaptı..." diyerek çıkışırım.
20 Yorumla
+1 yılBeni bir kere kimse aldatamaz ve aldatmadı da bu zamana kadar. Ama diyelim ki böyle birşey oldu aldattığı kızın eksiklerini ve benim artılarımı ve bana asla layık biri olmadığını söyler giderim. Çünkü çok fazla artılarım var zaten bu yüzden de aldatılmadım hiç bir zaman. O kızı ezer geçerim çocuğu da ezerim tüm olumsuzluklarını o an yüzüne vurup çeker giderim.
10 YorumlaGereksiz yere kendimi yormam susar çekilirim aradan zaten bana yeteri kadar değer vermemiştir o kişi diye düşünürüm birazcık bile değerim olsaydı onun gözünde en azından bir açıklamayı hak ederdim bir sorun varsa da ortada aldatılmayı hiç kimse hak etmez diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEn önemlisi sevgine , verdiğin değere , gururuna ihanet etmiştir o bir tek ilişkiye değil. Ve zararın neresinden dönersek kâr hayırlısı buymuş. Ona sadece teşekkür ederdim beni hayatın gercekleriyle yüzleştirip rüyamdan uyandırdığı için. Üzülürdüm evet ama onu kaybettiğim veya aldatıldıgım için değil kendimi bu kadar küçük düşürdüğüm ona o şansı verdiğim için üzülürdüm
00 Yorumlaıspatla derim yani dogru soyleyip soylemedigini anlamam lazim llk once çunku boşu boşuna bir şaka ugruna duvara yapıştirmis olmayayım kendisini diye. ben yaptiginin karsiligini veririm terör estirirm valla iş ailelere kadar uzar o aldattigi zibidiyi de buyuk ihtimalle daga cikariri dislerini dokerim kolay mi lan o isler öyle adamain hayatini... 😊 neyse Allah korusun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii doğrudur. Ama bide mesela hapşırdığın zaman bütün organların dururmuş. Kalbin dahi duruyo o esnada. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir, hapşırırken. Hapşırık metabolizmayı bozduğu için. O yüzden söyledim abi. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de ya rabbi şükür demek daha mantıklı oluyo
00 Yorumla
+1 yıliyi etmişşin
Bunu dürüste söylediğin için teşekkür ederim
Ama bundan sonra hayatımda.. olamazsın derdim herhalde..10 Yorumla
+1 yılİlk önce dünyam başıma yıkılmış gibi olur daha sonra bana bunu nasıl yaptın diye yıkılırdım. Sonra usulca hayatımdan çıkarırdım.
00 YorumlaÖnce derin bir kahkaha atardım 🤣 ve sonrasında şunları söylerdim " Bu dediğine üzülecek kadar önemli biri olmadın ki hiç benim için. Bu haltı yemiş olman benim seni umursamadığımın bir göstergesi olmuş zaten. Bazen biten şeyleri illa da telafuz etmeye gerek yoktur. Ama tabii sana da fazla yüklenmek istemedim...😉" derdim... 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sev damini (!) git. Canım kardesim (!) ... bu kadar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey söylemem ya.
Ne söylenebilir ki sonuçta, söylenecek hangi sözcük yaptığı şeref özürlülüğü yüzüne vurabilir ki, ayrılır geçerim onunla mı uğraşacağım. Hak etmeyene karşı kelimelerimi bile israf etmem.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kimle? Diye sorarim ilk sanirim. Cok zor bir durum Allah yasatmasin. İnsan kendini eksik hisseder cok agir bir duygu. Sevmeyen ayrilsin bosuna ah almaya gerek yok.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalp, şaşırtıcı derecede zayıf bir organ. Yine de güçlü bir hayat sembolü. Ve bizi insan kılan şeyler iyi ve kötü, aşk ve acı…
Yaptıkların yüzünden kaç insanın daha canının yanacağını merak ediyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl" Sence hak etmişim ve hak etmişsin ki bunu yaşamışsın. Peki şimdi neden yanımdasın? Yaptığına değil de dürüstlüğüne saygı duyarım, yaptığın bu yanlışın devamını getir ve bir daha karşıma çıkma..."derim, kafama sıkar giderim...
00 Yorumla
+1 yılYalan attım s ni aldattım sevdiğimi sandın seni kandırdım neyse ona söylenecek söz mü kalmış ve o nekadar haysiyetsiz olduğunu bilmiyormikine ona benden anca 💋🖕 bu yurrrrusun gitsin defolsun pislik adı eleman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk söz mü olur, son söz mü olur bilmem ama o andan sonra bir daha görüşmem, tüm ilişkimi keser, hayatımdan, reelden-sanaldan, silerim. Tutup da bir kadını dövecek, öldürecek kadar nefsime uymam AMA nefretimin şiddeti de sevgimin yüceliği kadardır.
00 YorumlaBunu söyleyebilen kişi zaten yerle yeksan etmeyi ve türlü hakaretleri size giydirmeyi çok iyi bilir durumda olur. Çıkıp da kimse efenlenmesi, şöyle asarım böyle keserim diyerek. Bize hareket sırası dönene kadar olay bitmiş oluyor.
01 YorumlaSevgilim yok lakin olsa idi ve böyle bir olay yaşansaydı şu iki sözden birini söylerdim,1. "Ödeşmiş olduk."2- "Eee biraz daha anlatsana, nasıldı?"2. sözü yazarken aklıma şu videodaki soğuk kanlı adam geldi, soru da zaten oradan çıkma gibi.
00 Yorumla
+1 yılO zaten beni aldatarak en büyük hatasını yapmış olur. Sessizce çeker giderim bir şey söylemem. Konuşulsa da bir faydası olmaz artık ihanet etmiş sonuçta.
10 YorumlaSöyleyebilmesi ne mi kufrederim , yapmış olmasına mi , bu nasıl bir miğde nasıl bir pişkinlik Allah seni ıslah etsin der sktiri çekerim. Çekerim de kinci biriyimdir ben elbet bir gün o anı bekler intikamımı alırdım.
00 YorumlaDürüst olduğu için teşekkür ederim. Karaktersiz olduğu için de basarım tekmeyi😏
10 Yorumla
+1 yılKapı açık arkanı dön ve çık🤣🤣🤣
Tabiki bu değil ikisini üstüste koyar neyse gerisini yazmasam daha iyi olacak.20 Yorumla
+1 yılBunu ona tekrar söyletirdim ses kaydı ya da videoya alırdım. Sosyal medya bununla çalkalanırken annesine babasına buyrun yetiştirdiğiniz evlat diye izletirdim ya da dinletirdim.
00 Yorumla
+1 yılIyi bok yedin sanki çok iyi bir halt yapmış gibi utanmadan söylüyorsun. Neyse canısı karakterini kaybeden insanlarla isim olmaz sen yoluna ben yoluma hadi çüss
00 YorumlaAldatılmadım ancak sevgilim bana başka birine yoğun duygular beslediğini söylemişti ve önce hiçbir tepki veremedim daha sonradan söylediğim tek şey "açgözlü bir kalbin var" oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Geniş misin biraz bana mı öyle geldi
- +1 yıl
@ByDumanHakan geniş değilim burada aramızda geçen her şeyi her konuşmayı yazmam mümkün değil, bunu benim yüzüme bile söylemedi mesajla söyledi ve o söylediği gün hiçbir şey konuşamadım konuşsaydım eğer bu asla sağlıklı bir konuşma olamazdı başka birini sevse bile o hâlâ benim sevdiğim insan ve onu kırmak istemezdim zaten suçlu hissettiği bir andı zor olduğu halde aralarında hiçbir şey geçmeden dürüst olup bana söyledi. Bunun üzerine bir de ben yüklenseydim üstüne gitseydim iyi mi olurdu? O günü düşünerek geçirdim ve ertesi gün daha sağlıklı bir ruh halindeyken, sakinleşmișken sakin bir şekilde konuştum uzun uzun. Soruda sadece "ilk söylediğimiz" şeyi sormuş.
+1 yılHerkes kendine yakışanı yapar derdim valla mümkünse yüzüne tükürür giderkende tükürüğüm seni sana hiç yakışmayan biryere gönderdimde idare et birdahakine o yerden daha iyi bir tuvalet kulozetine tükürerek rutinimize devam ederiz hadi güle güle derdim
00 Yorumlaeğer sevgilim beni aldattığını söylerse ondan ayrılırım. bağırmaya küfür etmeye şiddet uygulayama gerek yok olan olmuş zaten. seni aldattım dedikten sonra güvende bitmiştir.
00 YorumlaBen de sana aşık degildim zaten Ahh ne güzel ben de senden nasıl ayrilsam diye sebep ariyodum beni büyük bir yükün altından kurtardın derdim sonrada gülerdim gerçekten ama içim kan ağlardı tabii bunu belli etmezdim
00 Yorumla
+1 yılBen sana kalbimi açtım,
https://youtu.be/ALUGzRcYPcI
Sen beni bıçakladın...
Taa ahuna koyayım!!00 YorumlaDürüst oldugu İcin teşekkür ederdim😂😂 böyle aldatıp da direk söyleyenler var mı ya. Ben yakalıyordum hep gizli kapaklı yapıyorlardı
10 YorumlaEvliysem üzülürüm ve boşarım. Verdigim emeklere yaziklar olsun diyerek. Sevgiliysek cok umursamam vururum kicina tekmeyi.
20 YorumlaKaraktersiz oldugunu ispatlamana gerek yoktu. Soylemen yeterdi
20 Yorumla
+1 yılAlfalık yapıp haberim vardı benden izin almıştı derim :) bir vidyo da öyle oluyordu gerçek hayatta olurmu bilmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cehennemin dibine kadar yolun var derim, aldatilirsam uzulurum aglarim snra gecer ama aldigi ahim, omur boyu yakasinda kalir
00 Yorumla
+1 yılİlk ne söylerdin diyorsan ben : Nası yani? Derdim. Çünkü anlayamazsın ki pat diye aldattım diyor...😝😫 sonra ne yapardım bilmiyorum ruh halıme bağlı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir şey demezdim muhtemelen. Böyle iğrenç bir şeye verilecek en iyi cevap susmak ve ilişkiyi bitirmek olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeni aldatığını söyleyen sevgiliye söyleyeceğim ilk ve son şey...
ALLAH' ından bul...
Demek olurdu...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir de utanmadan karşıma geçip bunu mu söylüyorsun, 3 saniyen var şimdi o dediğini kiminle yaptıysan gözümün önünde olma, onun yanında ol derim 😡
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılAldatan birisine söylenecek söz kalmamıştır artık. Duvardır o. Ha aldattıysa sende yüz vermediysen döner dolaşır gelir. He ozaman köpek çekersin en makbulü.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey demem ona verilecek en büyük cevap susmak olur sadece çünkü diyecek hiçbir şey bırakmamıştır bana bunu yaparak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Hayal bile etmek istemiyorum. Çok korkunc olurdu. İnanilmaz bir hayal kırıklığı yasardım sanırım. Kendimi de çok sorgulardım heralde..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılİyi halt ettin değdi mi? hadi güle güle :)
Tebrik ediyorum bende sana hiç güvenmiyordum zaten.
Çıkarken kapıyı yüzüne çarpabilirsin00 Yorumla
+1 yılGenelde söylemezler. Biz yakalarız. Senin gibi ucuz biri tarafından sevilmek, zaten bana bir hakaret. Diyerek şutlarım.😌
00 Yorumla
+1 yılKimisi dürüst davrandığı için... demis.
Yemişim böyle dürüstlüğü. O an ne olurdu şimdiden kestiremiyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMuhattap bile olmam
bana bunu diyorsa binlerce kelimeyle açıklamayla dusunup gelmiştir zaten
ne muhattap olucam içinde kalsın;))00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka yapıyosun inanmıyorum demiştim (önceden hissetmiş olmama rağmen inanmak istemedim) :D sonra o ilk şoku atlatınca bir sürü şey söyledim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İplemediğimi değer vermediğimi hissettirirdim. Konuşan ben olmazdım. :Keyifli davranırdım. Sorgulayan o olurdu.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmasınl beklerim. Açıklama yapıb özür mü diliycek ayrılmakmı istiyor. susarsa bunları sorarım Ne zaman? Kimle? Bunu bana neden söylüyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim.
Şeref yoksunluğundan dolayı da seni terk ediyorum.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Ödeşmişiz bence üzülüyordum tek taraflı ihanet oldugu için der ve gülerek giderdim (tabiki ihanet etmesemde)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seni ke.. şe böyle bir halt yiyecegin belliydi derim
11 Yorumla- +1 yıl
... Ne var orada boşluğa konacak harfleri bulamadım da yazarımısın₺
+1 yılaldattım dün gece gördüğün 4 kızla aynı anda yattım
10 Yorumla
+1 yılHadi ya bende vicdan yapıyordum seni aldatıyorum diye derdim 😂😂
10 Yorumla
+1 yılHiç böyle bir şey yaşamadım açıkçası🤷♀️ ama düşününce tepki veremezmişim gibi geliyor. Yani ne denebilir ki? Ne söylesem az kalır gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılMesele o noktaya gelmişse haberim olur muhtemelen, küfür yiyen de oldu oturup konuştuğumuzda. Derin konular bunlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılCanı cehenneme der biraz kalaylarım ve tekmeyi basarım.
10 Yorumla - Devamını Gör (281)
Devamını Gör(326)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 'Seni aldattım' diyen sevgiliye söyleyeceğin ilk söz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım