Güle güle derim hatta bir şey demem ki direk ayrılırdım mesaj yazmazdım yüzüne bakmazdım ya da bir daha konuşmazdım. bunu zaten şaka olarak bile demezdi bu yüzden de diyecek kelime olmadığından sessizce çıkardım daha doğrusu çıkartırdım hayatımdan
Öncelikle söylediği için teşekkür ederim, sonra... Bir beni sevemedin zaten, her şey çok güzel gidiyordu... Şimdi eline ne geçti mal? Öyle devam ederim ki... Bana söylemedi ama aldattığını öğrenince öyle yaptım...
Şok olurdum diyecek bir şey bulamazdım sanırım Ne yapacağımı şaşırırdım "Yaptım karşılıksız kaldığını mı düşünüyorsun derim" O düsünsün ama oyke bisey yok tabi
Dürüst davranıp gelip söylemesi, söylemeden altdatmaya devam etmesinden iyidir. Vaktime ve emeklerime çok üzülürüm tabi. O an ne hissederim bilmiyorum ama sakince çıkıp gitmek en iyisi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
S*n** ş***n*s***** derim sonra bir tane de kafa çakar giderim, küfür kullanmayı sevmem ama bu gibi durumlarda rahatlatıyor
Bravo derim alkışlarım hatta orada bi kutlama yaparım
Güle güle derim hatta bir şey demem ki direk ayrılırdım mesaj yazmazdım yüzüne bakmazdım ya da bir daha konuşmazdım. bunu zaten şaka olarak bile demezdi bu yüzden de diyecek kelime olmadığından sessizce çıkardım daha doğrusu çıkartırdım hayatımdan
Karaktersizsin yüzünü bile görmek istemiyorum derim uzaklasirım
Bir Kelime bile etme şerroya.
Icimde kalmasın diyeyim
Sõv o zaman. Hakkını ver.
Nasıl yani
Zıkkımin kökü
Sorunlumusun?
Özür dilerim.
Tamam sorun değil
💐💐💐
Öncelikle söylediği için teşekkür ederim, sonra... Bir beni sevemedin zaten, her şey çok güzel gidiyordu... Şimdi eline ne geçti mal? Öyle devam ederim ki... Bana söylemedi ama aldattığını öğrenince öyle yaptım...
: (
Şok olurdum diyecek bir şey bulamazdım sanırım
Ne yapacağımı şaşırırdım
"Yaptım karşılıksız kaldığını mı düşünüyorsun derim"
O düsünsün ama oyke bisey yok tabi
Dürüst davranıp gelip söylemesi, söylemeden altdatmaya devam etmesinden iyidir. Vaktime ve emeklerime çok üzülürüm tabi. O an ne hissederim bilmiyorum ama sakince çıkıp gitmek en iyisi.
Üç tükürür bı küfür kurtulurum senin gibi gereksiz dürüstten Allah'a şükür ayrılırken bile kafiye önemli 😅
Önce bi donup kalırdım herhalde
Sonra da ayrılmak isterdim
Nasıl yani derim. Şaka mı yapıyor acaba diye biran duraksarim :)
Senden beklenirdi derdim yere bakan yılanları oynatan
Ben senden önce başladım derdim. Belki biraz duygularımı anlar.
Bir şey demeden hayatından sessiz sedasız ayrılırım ruhu duymadan
"her şey çok farklı olabilirdi a*ptal" derimm herhalde 😄
Önce şaka mı yapıyon falan derim sonra da ağzıma geleni kulağım duymaz
Ödeştik der ayrılırdım o düşünsün kimle ne zaman olduğunu
Çok mantıklı yalnız djdjd
Değil mi ben niye karalar bağlayayım
Kursun kafayı yesin aynen dbdb ama adını kirletiyorsun durduk yere o kötü 😅
Bence değer 😀
Teşekkür ederim dürüstlüğü için. Çok ş.. fsiz gördüm sen gibisini görmedim helal olsun derim 🤣😂😂
tamam tamam yemek yapmadın anladım. Dışarı çıkalım kabul kabul fakat bana böyle iğrenç şakalar yapma derim
bu anı yaşayanlar bilir tek kelime bile etmeden çıkıyosun yani ha bazı kızlar hıncını o an almak istiyor onlara da lafım yok
Biliyorum eğlenceliydi oyun bitti bay derim 😁