Kaynanam olacak kişi bunları nasıl söyler bana 😭😢?

Erkek arkadaşımın çocukluktan beri beraber olduğu bir kız kankası var ama kız çok sırnaşık ve yapışık bildiğin kuyruk sallıyor erkeklere neyse üni okuyordu buraya gelmiş tatil için dün gece sevgilimin evine gitmiş gece 11 de ailesiyle oturmuş sevgilimin sevgilimin annesi de canım kızım özletti kendini diye kızla foto atmış o kadar evlerine gidip geldim kadına o kadar faydam dokunmuştur bir kere bile benimle foto atmadı neyse bugün arıyım dedim annesini napıyon diye gene o kız gelmiş kahvaltı ediyorlarmış bu ne yaa haftasonu sevgilimin evine gittim erkek arkadaşlarıyla oturuyormuş 1 saat oturup kalktım annesi neymiş sen bize mi geldin o kadar erkeğin içinde senin ne işin var diye o kızın yanında laf söyledi bana zaten 2 erkek bir de ben vardım yanlış birşey olmadı olmaz da daha önce onun annesi beni arayıp oğlumu çok arama yazma biraz görüşmeyin dedi durduk yere bende bunları erkek arkadaşıma söyleyince gidip oğluma mu yetiştirdin demişti kızın yanında bana gidip gene yetiştirme oğluma diye laf söyledi bu hakkı nerden buluyor ameliyat oldu gidip ben baktım o kız gelmedi bile ne ara benden kıymetli oldu öğlenden beri ağlıyorum sevgilim bana inat gidip resimlerini beğeniyor kızın ben telefonda bunları söylerken yani annene kırıldım dedim bana ben anneme laf söyletmem dedi vay bee anası bana laf söylicek o anasını savunacak var mı böyle birşey bela okudu kapat telefonu dedi bana uzatıyorsun takıyorsun herşeyi yordun beni artık yeter dedi bunlar ne
Kaynanam olacak kişi bunları nasıl söyler bana 😭😢?