Sac hakkinda bilgisi olan biri var mi 😩?

arkadaslar benim kendi saclarim sariydi ve saclarim masallah cok gur. 20 yasima kadar sacimi duzenli kestirmek disinda hic bisey yapmiyodum cunku cok guzel saclarim vardi gerek yoktu. sonra gecen sene saclarimi evde kendim acici vs kullanmadan bakir yaptim ve cok guzel oldu. saclarim da hic zarar gormedi uzun bi sure bakir kullanmama ve her ay duzenli boyamama ragmen. ne azalma ne dokulme ne incelme ne yipranma hic bisey olmadi. sonrasinda bakir zor bi renk oldugu icin kendi rengime donebiliyim diye kahverengi yaptim yine acici falan kullanmadim. sacim yine zarar gormedi hala eski sagliginda. fakat kahverengi aktikca yine turuncu turuncu gozukuyo gun isiginda. onu da gectim ben sarisinim kahve bizim aileye cidden yakismiyo. her neyse simdi kuafore gidip kendi sacima kolayca donebilmek icin bebek kumrali gibi bisey yaptirmak istiyorum kendi sac rengime yakin. yani sadece bir kere yaptircam ve bi daha boyamadan kendi rengimin gelmesini beklicem. ama korkum su; saclarimi acik renge boyayacagi icin saclarim azalir mi ya da incelir mi. hala eski gurlugunde olur mu. cunku dedigim gibi ben hic acici surmedigim icin saclarima hala eski gurlugunde ve eski sagligindalar. ama mesela ablam ve annem saclari sari olmasina ragmen yillardir kuaforde daha da sari yaptiriyolar ve artik saclari o kadar ince ve o kadar az ki fare kuyrugu kadar. oyle olmasindan cok korkuyorum. 1 kere boyatmayla incelir mi ya da azalir mi
Sac hakkinda bilgisi olan biri var mi 😩?