Kendi hayallerinizi aşık olduğunuz kişiye emanet ettiniz mi hiç böyle bir sağlam aşk yaşadınız mı ya da yaşamak ister miydiniz ben şahsen isterdim hayallerimi tamamen ona emanet etmek isterdim çünkü o emanetiniz doğru aşka olmalıdır
Olurda Bana bir şey olursa hayallerimiz sana emanet dediğiniz oldu mu?
1) Herhangi bir açık su maratonuna katıl. 2) "Ocean 7" açık su parkurunu tamamla. 3) ABD'de, Eminem konserine git. 4) Las Vegas'ta Bugatti/Lamborghini/ Infinity - Vaydor G35 ile joy-riding yap. 5) Kendi sağlık acentanı kurup yabancı hastalar için sözlü sağlık çevirisi - organizasyon hizmeti sağla. 6) Avrupa'da, açık siklet kadın vücut geliştirmede 1. ol. 7) Brezilya'da, Amazon Ormanı'nda, Çeroki kabilesine dahil olup kabile hayatı deneyimle. 8) Alaska'da, yerlilerden kutupta hayatta kalma yöntemlerini öğren ve Alaska'da bilimsel bir keşif projesine katılıp yeni bir tür, enerji kaynağı, tarihsel kalıntı bul. 9) Rusya'da, Kızıl Meydan'da yılbaşını kutla. 10) İsviçre'de, Alpler'de kayak tatili yap. 11) Ada al./Karayipler'de bir sahil evi al. 12) İtalya, Milano'da deli gibi giyim & kozmetik alışverişi yap. 13) Lawa Tower, Kilimanjaro'da karların üzerinde "Eternal Flame Falls"ta ve "Cehennem Kapısı"nda Waitamo Mağarası'nda ve Dongying, Çin'de deniz kenarında seviş. 14) Japonya'da meditasyon, savunma sanatı ve seks felsefesi öğren. 15) Norveç'te kamp yapıp doğa sporlarıyla uğraş. 16) Küba'da kizomba eğitimi al. 17) Arjantin'de tango eğitimi al. 18) Çehov'un yeğeninden okula geldiğinde ya da Polonya'ya gittiğinde oyunculuk dersi al. 19) New York'ta, "Broadway"de, "Addams Family" izle. 20) Kapadokya'da, Kırmızı Plaj'da, Kamış Flüt Mağarası'nda, Şampanya Havuzu'nda ve Huanglong, Siçuan'da fotoğraf çek.
Bunları yapmanın hazzını ben yaşamadıktan sonra sevdiğim adamın yapması benim için ne anlam ifade edebilir ki?
En İyi Cevaplar