Gönle Allah aşkı lazım sonra birine hayran olmak değer vermek lazım , gönüldeki imtiyazı kişiye yüklersen aran açılınca alttan da alamazsın taraflardan biri daima az sevmiştir ya da onla suçlamıştır birbirini , gönüle insan aşkından çok Allah aşkı koymak lazım ki en değerli, özel, hayranlık uyandıracak birine de ömürlük ilgi duymak lazım bu en güzeli aşkların sanki
İlk aşk kalbine girer mutlu ya da mutsuz olursun. ki ilk aşk bitmeye mahkumdur.. Sonra mükemmel birisi seni tamamlayan birisi girer fırtınalı bir ilişkiden sonra oda biter En son sonsuz olacak girer.. Sondur o tamamlanır..
Genelde 3 diyorlar.. doğru insanı bulmak ve evlenmek adına... Bilmem belkide haklıdırlar
Benim sınıf arkadaşım var okulda başka mahallede başka internet te başka sevgilisi var dı insanlar dan çabuk sıkıldığı için bunu rahatlıkla söyleyip gelebiliyor du. İlk ciddi düşündüğü oğlan oldu oda kapanacak sın deyip oda düşündü vb bize soruyor du sonra ben. Bunla uğraşamam kapanmam deyip ayrılmış tı öyle hocalar da gülüyor
Aşk, bir kalbi tam ortadan yarar ve geçer. Bir dağı ikiye ayıran vadi misali, orada hareket çok zor ve yol çok meşakkatlidır. Aşk, kalpte kaldığı sürece ne acı nede mutluluk dışında hiç bir his duyulmaz. İşte o aşkın geçişi ardından ikinciye cesaret büyük bir cesaret ister. Bir ömürde bir gönle en fazla 3 defa aşk davet edilebilir diye düşünüyorum. Otoban gibi geçilen yerler aşkı hiç hissetmemiş ve yaşamamıştır. Aşkı yaşamış olsaydı ne o yolda olan hızlı gidebilirdi, nede herkes o vadiye talip olabilirdi.
bıkalbe gırmıssın orda yer tutmussun o sana baglanmıs ne ıstersın be ınsanoglu daha.. yalnız bunlar hep sanmaktan dolayı oluyor.. aşk dedıklerı seyı oyle mınıcık seylere mana ekleyerek yasıyorlarkı gun gelıyor kıme a-ne ara asık olmuşlardı unutuyorlar.. insan birden cok kez asık olabılır ama 3gunde askı bıtıp dıgerıne fılızlenmez.. aşk agac gıbıdır cınar gıbı! yıllar gecer golgesınde serınleyebılmek ıcın.. oyle kolayca ıcı gceıvermez! yavas yavas olur olumude.. ki bazısı olsede ayaktadır, bir ormancı cıkagelmedıgınden.. ormancıda sadece agac kesmez! yenısınıde dıker..
Aşk sonsuzdur ve sonu olmayan bir seyi beyinde hapsetmek olmaz lakin; insan ömrü boyunca çok kez aşık olabilir, olabilir de... Yalnız aynı anda birkaç kişiye aşık oldum demesi ya da ilgi duyması pek de yakışık alan bir durum değil diye düsünüyorum.
erkek yüreği o kadar iyi ve saftır ki kimseyi üzmek istemez kırmak istemez.. her geleni içeri davet eder 😀 efendidir misafirperverdir 😀 naiftir yüreğimiz
1 tabikı çünkü eğer sen birini severken başka birisinide seviyorsan o zaman 1. diye sık olmaz 2. olur şık bir kalp anca bir kişiyi sevebilir 2 kişi onun fazla çünkü.
En fazla 3 çocukluş aşkı gençlik hızlı zamanlardaki aşk bide yaşını aldığın evleneceğin zamanki aşk tabiki kimse hepsini tatmak zorunda değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
1 tane sığar. 1 den fazla sığanlar 1 tanesini sevmeyi beceremeyenler. Veya istemediği bir evlilik yapıp, bunu adam gibi bitirmek yerine, kurulu düzeni bozmak onu da kaybetmek istemeyip evde ki sağlam dururken, sahalara inenlerdir.
Farklı zamanlarda olmak kaydıyla illaki olacaktır biraz fazla aslında bu kişilik yapısına bağlı kimi gerek yor der nadir olur kimi arar ister meyillidir çok olur ama en iyisi bir olsun tam olsun
Insanoglu söyle tarif ederler, bir vadi dolusu altini olsa, bir vadi dolusu daha olsun ister. Icten icten otobanlar dösenir ama hayat sana bir serit secmeni söyler sen o seritte gidersin. Baska seritler icinde kalsin ;)
En İyi Cevaplar