Sevgiline sevgini kanıtlaman gerekirse nasıl kanıtlarsın?Sevginin aşkın ispata ihtiyacı yoktur. Sevdiğine sevdiğini ispatlamanin gereği yok. Sevgi emek ister, güven ister sizden, en önemlisi saygı ister. Sevgi bir sürecin toplamlarının sonucudur. Zaten o aşkın içinde kendini ispatlayacaktır. Verdikleriniz, dökülen göz yaşları, tüketilen günler ile ispatlayacaktır sevgi kendini... Aslında ispatlamak bir nevi yapacağınız fedakarlıklardır, fedakarlıklar zaten aşkınızıda gösterecektir.
Biri seni tüm yüreğiyle sevdiği zaman anlamanın da, affetmenin de, yanında olmanın da bir yolunu buluyor. Gerçekten seven, sana yaklaşmak için hep bir yol buluyor. Hesapsız çıkarsız sevmenin her şeyi aşan gücü bu. Sana gerçekten sevildiğini hissettiren, sefkatle yaklaşan, seni gerçekten anlamak için cabalayan ve hissettiğin saçma bile olsa seni yargilmayan birisi varsa o zaman o insan gerçekten kaybetmemeye değerdir.😊
Dediklerine kesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsın. Eğer benim sevgime/aşkıma inanmıyorsa zaten o ilişkinin bir ayağı kırıktır. Tabii eğer ben 'seni seviyorum' cümlesinin arkasını doldurabildiysem.
Bazıları sadece laf olarak dediği şeyleri karşı tarafın kalbine geçirdiğini düşünüyor. Geçmiyor arkadaşlar icraat lazım. Dokunmak, öpmek lazım :)
Ruhumla ve mimiklerimle, öpücüklerimle, hareketlerimle, minik hediyelerle ve bir regl anlarıda yanında olmak, (yurt dışında olursam da arayabildiğim zaman aramak ve mesaj atmak)
Arada sarılmak, onun için yemek pişirmek, yorgun olduğunda masaj yapmak ya da çay koymak (seviyorsa kahve), "seni arzuluyorum!" Lafını söylediğinde karşılıksız bırakmamak. Paraya ihtiyacı olduğunda, durumum varsa yardım etmek.
Uzun lafın kısası, hayattan ve biraz da mal varlığının bir parçasını gönülden karşı cinse feda etmektir. 🙂
Seviyorsam seviyorumdur. Ben öyle sevgilim olsun diye sevgili yapmıyorum. Döktüğüm göz yaşları, verdiğim emekler, ona dair en ufak ayrıntıyı, kıyafetini bile telefonumda tutuyorsam sevgimi ispatlamaşımdır.
Bir yolda yürüdüğünüzü var sayın. Yolun artık sonu gözükmüyorsa, ayağınıza dikenler batıyorsa ve siz hâlâ o yolda ilerliyorsanız bu kendinize saygınızla ilgili bir problemdir ve bu acı size bir süre sonra aşk için olduğundan zevk vermeye başlar. İşte, kişi burada kendisini unutur. Karşı taraf, nasılsa kendi istiyor, kendi isteğiyle geliyor diye ağzını açmazsa engelin kendisi bizzat odur. Ama tam siz o yolda yürürken sizin “ayaklarınızı yerden kesip acınızı azaltıyorsa” ve bizzat kendisi size yol oluyorsa; işte aşk budur. Aşk dediğiniz duyguda tek kişi mutlu olmaz, karşılıklı bir mutluluk söz konusudur. Kişi yaptığı fedakârlıkla ölçülemez, herkes sevdiği kadardır. Zaten sevmenin de ölçüsü yoktur. Eğer seviyorsanız, karşı tarafın sevgisi ile, size verecekleriyle ilgilenmezsiniz, salt sevdiğiniz için mutlusunuzdur zaten. O yüzden mutluluk getiren aşk bir yerden sonra sadece mutluluğu talep ediyorsa oldukça pragmatiktir.
Kanıtlama çabası içine girmemek gerekir bence... Zaten en büyük kanıt o iki kişinin kendisidir, aşkın kendisidir. Eğer sevgilinin, sevginin hakkını verebiliyorsan hiç bir sorun yok... Dudaklarla gözler ne zaman aynı şeyi söylerse. Çünkü gözler hiç bir zaman yalan söylemez. (Şiir gibi oldu aynı :) ).
Sen anlatmıssın abla zaten✂️ Sevginin aşkın ispata ihtiyacı yoktur. Sevdiğine sevdiğini ispatlamanin gereği yok. Sevgi emek ister, güven ister sizden, en önemlisi saygı ister. Sevgi bir sürecin toplamlarının sonucudur. Zaten o aşkın içinde kendini ispatlayacaktır. Verdikleriniz, dökülen göz yaşları, tüketilen günler ile ispatlayacaktır sevgi kendini... Aslında ispatlamak bir nevi yapacağınız fedakarlıklardır, fedakarlıklar zaten aşkınızıda gösterecektir.
Sevdim demekle sevgimizi ispat edemeyiz. O bunu görmek ister. Seviyorsan sevgini ispat etmen gerekecektir. Sevginin ispatı itaattir. Aksi durumda yani sevdiğini söylüyorsun ama onun sözünü dinlemiyorsan bu yalancı ikiyüzlü bir sevgi ve çıkar ilişkisine dayalı bir sevgidir.
Ona emek veriyorsam ona sadıksam hayatımın en özel yerine onu koymuşsam en özel sırlarımı onunla paylaşmışsam en gizli yönlerimi ona açık etmişsem zaten ısptlamışımdır sevgimi bunlara rağmen hala ıspatla diyorsa gitsin ıspatlayabileni bulsun bir zahmet
İspat etmeye lüzum yok, şöyle yok: zaten yeterince hissedilir seviyorsam ❣️ çünkü bu tarz konularda kesinlikle netim. Bir bakışta, bir gülüşte bile anlaşılabilir bu. "Seni seviyorum" cümlesinden bile daha değerlidir hissettirebilmek.
Kanıt inancı öldürür. Kanıtlamam zaten hisseder o sevdigimi hissetmiyorsa da yolu açık olsun sevgimi belli eden biriyim gerek fedakarlıklarımla gerek davranıslarımla. Daha anlamayan insan cıkmadı karsıma ama insallah da cıkmaz
Merhaba, Kanitlamak gerekmez bence. Cunku bir insan seviyorsa, dokunmaya kiyamiyorsa, her dakika ozledigini belli ediyorsa, askinda samimi ise o sevgili zaten seviyordur. Kanitlama ihtiyaci duyulmamali. Iyi gunler..
Bunun kanıtı yoktur birini seviyorsam bunu her zerresinde hisseder zaten çünkü bazen seni seviyorum demekle sevmiş olmuyoruz hissettirmek daha önemli bana göre
Onu sahiplenir, saygı, sevgi ve güvenimle ona hayatımda olduğunu hissettirerek. Ama ilişkimiz bunu gösterdiği için benim kanıtlamak gibi bir derdim olmaz genel de.
Bunu anlatamazsın Yaşarsın yaşatırsın Hisseder hissetirirsin Ben küçük notlar bırakmayı severim İş yerine çiçeksepetinden küçük hediyeler falan işte yani çok anlamasamda elimden geleni yaparım
İspatlamak için uğraşmam. İnanmıyorsa sevgime daha da çabalamanın anlamı yoktur zaten. İllaki görmek istiyorsa ona olan bakışlarımdan bile anlar zaten sevgimi.
İnandırmak için bir çaba sarf etmem. Zaten onu kalbime alarak en büyük emeği vermişim ve o halde bunu hissedemiyorsa ya gönlü kör ya da başka alemlerdedir. Hissesiyorsam ıspata lüzum yok.
İspat etmek bir önermenin, bir eylemin ardından yapılması gerekli bir şey ise tamam. Yani bir hatanın ardından böyle bir ispata gerek var ise samimi/ içten olmak, yalan söylememek en güzel ispattır. Bunun dışında durup dururken ispata kalkışmak çok anlamlı değil. İspata gerek duyuyorsa zaten siz sevgili falan değilsiniz.
olsaydı ona her günün özel her haftanın daha da özel her ayın çok daha güzel oldugu minik sürprizler yapardım veya küçük heyecanlar yasatırdım. Ama yok :(
Sevdiiğin kişi senin onu sevgine inandırman lazım karşındaki kişiye bağlı yapmış olduğun fedakarlıklar dürüstlüğün ettiğin ilitfatlardan ve güvenini kazanma çabasından anlıyabilirsin
Kanita gerek yok demis herkez ama bir cift birlikte zaman gecirerek konusarak insan onun sevgisini ogrenebiliyor yapttigi jestlerden anlayabiliyorsun kanit istemeli mi insan gerek yok ama davranislarindan ogrenmedigin surece seni inandirmali
Kanıtlamaya çalışmam hisseder anlar zaten davranışımdan. Korumacı sahiplenici olduğumda onu düşünerek hareket ettiğimde anlar belli olur zaten ya 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Üstünü örterim, kolay bulsun diye anahtarını cebine koyarım, haberi olmadan e kente bakiye yüklerim, sevdiği kitap serisini alır kitaplığa dizerim.. vs vs
Seni seviyorum diyemem ama huyum kurusun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Onun gözünden akan bir damla yaş için, dünyaları yakardım ben. Varlığımın onun için bir şey ifade etmemesi ne kadar acı değil mi. Bu dünyada aşka ve sevgiye yer yok. Ne kadar karşılıksız severseniz o kadar kolay vazgeçilirsiniz.
Yanında hemen ereksiyon oluyorum aşağı bak diyorum gülüyor minik serçem :)) kahkaha atar hep bende sus kız sen güldükçe kötü oluyorum yazıyorum oda seni yaramaz cocuk diyip boynumdan öpüyor
En İyi Cevaplar