Hangi meslek grubundan biriyle evlenmek isterdiniz? Hemşire kızlardan neden çekiniliyor?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba
Maalesef, toplumun bazı kesimlerinde, Hemşirelerin Doktorların hedefinde olduğu düşünülür ve Doktorların Hemşilerin hedefsinde.
Bu kesimin kanısı, Hemşireler, Doktorlarla çok haşır, neşir tiplerdir, Maalesef bu algıyı, çocuklarınada aşılarlar.
Onun dışında, bir eş olarak Hemşire olan bir hanımefendinin istenmemesi gibi bir durum söz konusu değildir diye düşünüyorum.
Tabi evliliği karşılıklı çıkarlar üstüne kurulu, resmi bir kurum olarak düşünen bazı kimseler, yaptığınız mesleğin zorluklarını, aşırı nöbet saatlerini, yorucu yanlarını hesaba katarak geri durabilirler.
Aksine mesleğinizin kutsiyetini göz önüne alan bir eşin, sizi duygusal olarakta kabullendikten sonra, bir ömür geçirmemesi için bir neden yok.17 Yorumla
Soran+1 yılher meslekte var bu haşır neşirlik bizimki daha toplu müdahaleler olduğu için dışardan öyle gözüküyor, onun dişinda sürekli dip dibe değilizki doktorlarla
- +1 yıl
Durumunuzun ne olduğunu iyi bilen bireylerden biriyim, bende bir Cerrah çocuğuyum.
Toplumun bazı kesimleri, ne yazıkki böyle düşünüyor.
Soran+1 yılanneniz kıskanırmıydı peki babanızı özel değilse sorsam
- +1 yıl
Rica ederim sorun değil.
Cerrah olan validem, babamdan da, bu doğrultuda mesleğinden ve mesleğinin durumundan ötürü valideme karşı bir kıskançlık görmedim.
Lakin sizlerin yaşadığı sorunlara çok kez şahit oldum ve bu esasta çok kritik yapmışızdır, hemşire arkadaşlarımızda çok muzdarip olurlardı bu durumdan.
Dediğim gibi, toplumun bazı kesimleri dar düşünüyor.
Bakın sorunuzu yanıtlayan sağlık sektöründe görevli bir bey, meslektaşlarınızın ne kadar seksi göründüğünü dile getirmiş.
Buyurun bakış açısını görün, üzücü, lakin gerçek.
Soran+1 yılkahroldum o cevapla sormayın, teşekkür ederim.sıkılmadan cevapladınız
- +1 yıl
Estağfürullah, rcia ederim, sıkılacak bir durum söz konusu değildi.
Lakin son cümlenize üzüldüm, kahrolacak bir durum söz konusu değil, lütfen mesleğinizin kutsiliğini görmezden gelmeyin ve bu doğrultuda kendinizi hiç bir zaman farklı kalıplara oturtmayın.
Sizler arkadaş, dost, anne, baba, eş olmayı hak eden ve bu esasta bu saydığım kimlikleri eşlikliğinizle onure edecek bir mesleğin neferlerisiniz.
Mevlam, yar ve yardımcınız olsun. - +1 yıl
Teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Hemşireleri itici bulan birini garipsiyorum. Aksine; hastanelere gittiğimde o kıyafetler içerisinde gördüğüm o genç hemşirelere sarılasım dahi geliyor.
Açıkçası doktor, hemşire gibi sağlık sektöründe çalışan bir bayanla evlenmek isterim. Bankacı, modacı, spor, kişisel bakım üzeri meslek gruplarında çalışan bayanlarda bana gayet çekici geliyor.
Bankacılar güzel ve ciddi, modacılar şık ve bakımlı. Sporcular ne tür spor olur ise olsun daima disiplinli ve çekiciler. Bazen Avon mağazalarının yanında 40 yaşını çoktan devirmiş teyzelere bakıyorum, 20 lik genç kız gibi gayet diri, şık ve bakımlılar.02 Yorumla
Soran+1 yılhemşireler şefaktli olmak zorunda ama yanlış duygular beslemeyin sonra işte böyle önyargılar oluyor
- +1 yıl
Yanlış duygular beslediğimden değil. Sadece ne kadar sevdiğimi anlatmak için o tarz bir kelime kullandım. Bazı yaşlıları görürsünüz. Bazılarına çok yakın davranır sarılırlar, ellerini öptürürler. Benimkide onun gibi birşey. Yanlış anlaşılmasını istemem. Sadece yorumumu belirttim o kadar.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu hemşirelere dünyanın her yerinde biraz ön yargı var :).Biraz nasıl desem çok fazla cana yakınlarmış diye duyuyorum erkeklerden.Böyle bir şey olmaz.Her insan aynı olmaz ve mesleğiyle yargılanmamlı.
03 Yorumla
Soran+1 yılcana yakın olmasan asık suratlı, cadı hemşire derler arkandan o da ayrı bir çelişki
- +1 yıl
İnsanlara yakın olursun sana affedersin peynir derler uzak durursun buzdolabı soğuk derler.O zaman derlere bakmıçaksın.Sevdiğin mesleği sevdiğin işi severek yapacaksın.Hayatta her zaman insani yargılarlar bunları boş vereceksin.Eğer hemşireysen mesleğinde sana bol şanslar :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. bence erkeklerin en beğendikleri meslekler gitgide fahişelik , striptiz dansçıları gibi meslekler olucak. sokakta sürtmeyen evlilik yaşamak isteyen kızlara bakan erkek azalmaya başladı.
26 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sağlık
- +1 yıl
helal...
Soran+1 yılnerde aradığına bağlı
- +1 yıl
kendinizi avutun beklentilerinizi düşürmeyin sürekli havada tutun böyle...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
68Cevap
+1 yılseksiler felan diye birsürü yorum gördüm ama hiç bir erkekde demıyor ben evleneceğim kadına ne kadar kendimi sakladım veya hazırım bence sevdikten sonra meslek grubuna bakmaz bu seksi diyenler biriyle evlendikten sonra pavyonlarda hayat kadınlarında mutluluğu rayıp onlardan birine aşık olduklarında belkide halen anlayamayacaklar sevmenın ne demek olduğunu belkide anlayıp evlendikleri kadına kötü davranarak akıllarını o seks işçisinden alamayacaklar
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar yarın bir gün ne yaşayacağını bilmeden konuştukları için bugün bu haldeyiz
- +1 yıl
aynen
+1 yılEvlenmem.. Daha evvel hastane de çalışmış birisi olarak orada hepsi değil ama en az yarısının yaptıklarını görmüş hatta evli bir hemşireyle beraber olmuş, diğer arkadaşı beni beraber olduğum hemşireden istemiş ve bir başkası da bana niyetlenmiş ise kimse kusura bakmasın hemşireyle asla evlenmem :)) Hemşireyle berabewr olduğumu duyan başka hemşireler Face ten arkadaşlık yolladılar kendimi gizledim gerisini sen düşün. Abim hastane de yattığı zaman ki ben o sırada 17 yaşındayım ve yeni başlamış 19 unda hemşire beni alt katta çay içiyoruz sende gel istersen diye bir bakış atmıştı kızı beğenmediğim için gitmemiştim. Tatilde hemşireyle tanıştım İstanbul da birkaç kez görüştük ve ilgilenmedim kardeşime söylemiş çok katı belli etmiyor kendisini diye. Yine tatil yerinde 3 gün bana iğne yapan bir hemşire vardı ki benim odamda neyse bu kadar yeter ya amma hemşire tanımışım ben :))
00 YorumlaEvlenmek isterdim tabiki.. hem de çok isterdim..
Ama ne yazık ki şansım yok.. ben mühendisim.. çevremde sağlık sektöründen kimse yok.. daha doğrusu sağlık sektöründen çevrem yok.. ben de umudumu evlilik sitelerine bağladım..3 tanesine üye oldum.. oradaki hemşire bayanlarda ne yazık ki çok seçiçi.. beni beğenmemiş olacaklar ki hiç birisi mesajıma cevap verme zahmetinde bile bulunmadı..:((00 Yorumlaİtici geldiği falan yok, o nereden çıktı acaba? Benim annem hemşire mesela. Geceleri gündüzleri belli değil, her zaman evde bulamıyorsun mesela... Bu tür kötü tarafları var ne yazık ki =) Ama seversem, bir hemşireyle evlenirim elbette. Zaten beni evlenmeye ikna edebilecek bir yengeçle bile evlenirim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılbişey sorabilirmiyim? Hemşire çocuğu olarak en zorluk çektiğin konu neydi?
- +1 yıl
Tabi. Ya işte birçok işimizi kendimiz yapıyoruz genelde. 4 erkek kardeşiz bir de, o zor oluyor =) Bazen nöbetten çıkıp geliyor mesela, evde olsa bile yorgunluktan yatıyor bütün gün. Yine biz yapıyoruz... Sitem değil tabi ki bu ;) Bir de, kardeşlerime göz kulak olmam gerekti fazlasıyla. Gerçi şimdi biri büyüdü, kaldı 1 tane =)
Soran+1 yılAnnene helal olsun hem işine hem çocuklarına bakabilmiş, darısı başıma :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Eski hemsirelerin yasam tarzlarindan dolayu bu hali alan bir on yargi var. Fakat bu artik sebep degil tercih edilmeme nedeni olsa olsa gece nobetlerinden olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yıleski hemşirelerin yaşam tarzı nasılmış
+1 yılHemşirelik güzel meslek fakat ülkemizde erkek kafasında gerçek bir cinsel fantazi!!!
13 Yorumla
Soran+1 yılen net cevabı verdiniz, mesleğimden soğuttunuz cevaplarla
- +1 yıl
Sizi olduğu gibi kabul eden ve düzgün bir sağlık çalışanı olarak görecek kadar kültürlü birini bulduğunuzda hem mutlu bir evlilik yapar hemde mesleğinizi severek yaparsınız. Umarım olur.
Soran+1 yılumarım İNŞALLAH İNŞALLAH
kim demiş cekiniliyo diyeki..bence bakımlı bir hemşire cokta cekici gelebilir insana..walla ozellikle ozel hastanelerdeki hemşireler özel seçilmiş gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılçünkü seçiliyorlar
Soran+1 yılbugün arkadaşlarla aramızda baya konuştukta sizlerinde fikrini almak istedim
türk erkeğinin abartısı. sorsan nefes almasına bakar bence
15 Yorumla- +1 yıl
Sen nefes almaya bak bence kesilmesin nefesin :d
- +1 yıl
o kadar basit erkekler diyorsun
1 yılHemen söyleyim mesela hasta geliyor elini kolunu tutuyor en basitinden tansiyon ölçüyor sonra pansuman vs açık kapalı demeden git gide erkek vücudunu tanıyorlar ve ilgi duyuyorlar en basit örnek en saptamali olanı ise ürünolioji bölümunde alıyorlar eline evet tedavi amaçlı ama tanıyorlar yani ve gece nöbette bazen erkek hemşire ile nöbete kalabiliyorlar benim bı yakınım çok fındık yemişti mesele gece nöbetinde ve yiyen arkadaşlarıda vardı bu yüzden işte
00 Yorumla
+1 yılHemşireler zihinde hastane, mikrop gibi şeyler çağrıştırabilir. Öte yandan şevkat ve yardım gibi duygularıda çağrıştırabilir. Sanırım kişinin geçmişteki sağlık tecrübelerine göre değişir.
00 YorumlaBir meslek grubu ayrımı yapan erkekler değil diye biliyorum ama... yanıt vermek gerekirse gayette evlenirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılyeni nesillerin orasını burasını elletmesi sonucu ve p-rno filmlerinde hemşire karekteriyle fimlerin çekilmesi erkeklerin böyle algı yaşamasına neden oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılnet cevaplardan ikincisi,
- +1 yıl
Bizzat şahit oldum hastanede büro elemanı olarak çalışan arkadaşlardan. Hemşire stajerler var nöbette şunları bunları yapıyorlar diye. Bazıları yapıyor gerçekten. Ama Allah'ından korkan yapmaz. Gerçekten iğrenc bir durum.
Soran+1 yılAman aman evlerden dışarı
+1 yılyanı seoyluceklerım sapıkca karsılamayın amelıyat olmustum 4 gun hastanede kaldım hemsırelerle dolu bır adada sonsuza denk yasayabılırım sanmıstım ama dısarı cıkınca gectı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılişte bu bizim şefkatli ve ilgili davranmamız gerektiği için böyle
- +1 yıl
gerçekten eli öpülesi mesleklerden bana itici gelmiyor baskalarınında boyle dusundugunu duymadım
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. erkekler en fazla aldatan barmen kadınlarda en fazla aldatan meslek hemşiremiş bir kere bir siteye üyeydim genellikle kocası aldattı için röntgenciyle doktorla birlikte olan hemşirelerdi tabi herkes demiyorum siz farklı olabilirsiniz...
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünürsen öğrencisiyle yatan öğretmende var, hastasına tecavüz eden doktorda, karısını sekreteriyle aldatan iş adamıda o karaktere bakar
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü seksi memuriyet kiyafetiyle insanlarla yakın temas çalışıyor..
ben eşimi kıskanıyorum, o yüzden bu şekilde çalışma ortamı baba ters.
tercihim öğretmen kızlardan yana, branş öğretmeni olsa iyi olur
mat sosyal resim müzik ing.06 Yorumla
Soran+1 yılo da öğrencilerle içiçe ona kalırsa, hatta güzel biriyse bütün gün tahtada ders anlatıyo, insanın içi fesatsa herşeyi düşünür
Cevap sahibi+1 yılkişilerin içi fesatsa o kendi bilir. ancak öğretmen eşime dar kıyafetle iş yapma dayatmasını kimse sunamaz. artı sağlıkçı ortamındaki gayri meşru kokuyu sende hissetmişsindir, o kokunun zerresi dahi eşime sirayet etmemeli, yani kendinden şüphe ettiğimden değil dünyasında çevresinde dahi butür şeyler olmasın die
Soran+1 yılgayri meşru koku derken açarmısın inan merak ettim,
Cevap sahibi+1 yılhemşire, hostes, masör.. vs vs bunlarla ilgili bilinç altı war, ya da bu bilinç altının tesisi inşa ediliyor bana göre. dolayısıyla dışardan gelen kişi eşimin işine ciddi yaklaşmalı, bu bir yanı, diğer yanı ise, sağlıkçı ortamında gayri meşru ilişki ortamı fazla (bana göre) eşimin çevresinde bu tür şeyler olmamalı bu sağlık sektörü değil tüm sektörler için geçerli
Soran+1 yılİnşaAllah istediğiniz gibi hayırlısından olur sizede
Cevap sahibi+1 yılamin inş seninde hakkında hayırlısı olsun.
+1 yılhemşire itici gelmiyor ama nöbeti var arkadaş...yalnız mı yatalım
öğretmen en ideali04 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenler başımızın üstünde ama sizde haklısınız, Allah gönlünüze göre versin
- +1 yıl
bu ettiğiniz dua bana çok içten geldi
anümin Allah razı olsun ben de size bir dua edeyim
her şey gönlünce olsun, gönlün hep hayırlı olanı istesin...
Soran+1 yılçok teşekkür ederim bende içten etmiştim dua mı zaten, Allah kabul etsin
- +1 yıl
amin...önemli değil :)) kendine iyi bak
Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. İtici mi! Bana tam tersi çekici gelir hemşire veya doktor bir kadın..
02 Yorumla
Soran+1 yıldoktor kadın egosunu herkes çekemezz
+1 yılAksine bana çok çekici geliyor.:) Hemşirelerin kendine özgü bir tatlığı var :) Kendi mesleğim olan Turizm ve Otelcilikten biriyle evlenmek isterim.Ben hemşireleri seviyorum onlara ayrı bir sempatim var :)
00 Yorumlahemşirelere karşı hep bir ön yargı olmuştur güzel ülkemde
04 Yorumla
Soran+1 yılsizce neden
Soran+1 yılHayır haklısındır, seninde kişisel bir sorunun olmuş anladım şimdi
+1 yılHergün elin heriflerinin koluna eline dokanıyor, kan alıyor. Ben evlenmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım muhtaç olmazsın hemşirelere...
- +1 yıl
Allah hastane yolu göstermesin tabi sağol. Amin dedim.
açıkcası ben böyle birseyi ilkkez duyuyorum toplum hemsirelerden uzkmı duruyor garipsedim vallahi şimdi basınızdan böyle birşey mi geçti acaba sizin
02 Yorumla
Soran+1 yılyooo hatta sorun yakın olmalarından
- +1 yıl
ben bu toplumu anlamıyorum ya akılları fikirleri niye başka yerlerine çalışır ki bizim millet olarak iyi bir egitimden geçmemiz lazım öyle gözüküyor bir zihniyet düşünce problemimiz var...büyük ihtimalle hemşirelerle ilgili akıllarındaki modelleme çok farklı bir durum ya insan sevdikten sonra iki tarafında birini için yandıktan sonra mesleği şusu busu önemlimi ki gerçekten garipsedim hemsireyse ne olmuş yani çok kötü birsey mi yapıyorsunuz insanlara sürekli yardımcı olmaktan başka kibence yanlış bir düşünce bu düşünce
nöber durumları erkegın canını sıkabilir cunku gece yanında gormek ıster ayrı gayrı yatılmasını kımse istemez. ve gece ne olacagı bılınmez hastalar doktorlar bunlardana asırı derecede korkulur
00 Yorumla
+1 yıl3 tane tanışmışlığım var 1 hafta içinde yatakta biten.. hatırlamıyorum bile sabah vicdan azabıyla kalkıyosun sarhoş edip evlerine götürüyolar. kaçmak lazım!,
01 Yorumla
Soran+1 yılkişisel olayları mesleğe mal etmesek
Hemşire kız itici gelmez ki..Yani en azından, "sadece hemşire olduğu için" itici gelmez, belki başka şeyleri itici gelebilir.
00 YorumlaKarakterli, tutkulu ve kafa dengi olsun isterse temizlik görevlisi olsun farketmez bence.Toplumdaki statüsü çok önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılbazılarına tam tersine çekici geliyor
kişisine göre değişiyor00 Yorumlahemşire sevgilim olsa onun dertlerini dinlesem evlensem onunla ankarada bir hastanede vardı mallık yaptım peşinden gitmedim işim vardı gerci kaçırdım kızı
00 Yorumla
+1 yılgenellikle doktor avcısı gözüyle bakıldığı için sevilmez. kalıplaşmış şeyler senle alakası yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu da farklı bir düşünce tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bişeyi ilk defa senden duyuyorum. Hatta hemşirelik okuyan veya mezun olmuş bir sevgilim olmasını isterdim.
00 Yorumla hemşireler çekici geliyorda hemşire dedikten sonra akla iğne olmak geliyo. ondan sonra da insanın kaçası geliyo.
00 Yorumla
+1 yılhemşireleri çok seksi buluyorum ben hele bizim burada bir tane var neyse o konuya girmeyim şimdi :D
05 Yorumla
Soran+1 yıliğrençsiniz
Soran+1 yılama düşüncedir saygım var
- +1 yıl
iğrençlikle ne alakası var ya ben hemşireleri güzel bulduğumu söyledim noldu ki noldu noldu :D
Soran+1 yıldelidir ne yapsa yeridir diyorum susuyorum :D
- +1 yıl
hay yaaa :D
oyle bir yargı var.özellikle hmeşire ve hostesler için.oysaki alakası yok.insanın her meslekte iyisi kötüsü var
04 Yorumla
Soran+1 yılkız olsamda hosteslik banada önyargılı geliyor ama hemşireliğin nesi var anlamadım
Soran+1 yılbendekide önyargıymış işte farkettimde hiç bilgim olmamasına rağmen hosteslikle ilgili, galiba kendi sorumla kendim rezil oldum
neden çekinilsin en güzel ve en iğrenç mesleklerden birisidir hemşirelik o mesleğe tahammül eden birisi ile evlenmek çok mutlu ederdi beni...
00 Yorumla
+1 yılÇok ilginç bir soru. Daha çekici olma ihtimalleri yüksek. Elin hafif mi sen onu söyle :)
08 Yorumla
Soran+1 yılillaki can yanıyor sonuçta iğne bu :) ama gelecekte daha bilgili hemşirelere emanetsiniz içiniz rahat olsun :)
- +1 yıl
Mevzu bilgisizlik değil. Bazıları yumruk atar gibi iğne saplıyor. Popo yamuluyor sora :)
Soran+1 yılAllah düşürmesin öylelerine :)
- +1 yıl
Sen hemşire misin Yoksa adayı mı :D
Soran+1 yılOkuyorum daha ya korkmayın :D
- +1 yıl
tamam sevdim seni. hemşire olduğunda sana emanetim :D
Soran+1 yılhepiniz emanetsiniz, abilerim :) Ama hastaneye düşmeyin düşürmesin Rabbim
- +1 yıl
Tabi tabi. Amin. :)
ne çekinmesi be olsa hemşire bir sevgilim hiç kaçırmam valla ;)
00 YorumlaBenim böyle bir çekincem yok hatta daha hoşuma gidiyor desem yeridir
hemşire kızlar candır00 YorumlaNiye evlenmesinler ya herkes vakti zamanı geldiğinde evlenir bir beğenen olur
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇekinen kişinin çekingenliği oldu için olabilirmi?
Ne cekinmesi ya hemşirede normal bir kız değilmi senin benim gibi insan değilmi? ee nesini cekinicem00 YorumlaHemşireden niye çekiniyormuş merak ettim.Hatta hoş lan :D düşününce.
00 Yorumla
+1 yılhemşire itici mi? nerden edindin bu kanıyı?
12 Yorumla
Soran+1 yılaşağıdada bazı cevaplardanda görüldüğü üzere önyargılar var, birde gece nöbeti yüzünden istenmiyor
- +1 yıl
öanyargı birçok şeyde var, kendini üzme böyle şeylere. sevgi varsa, ön yargılar silinir.
hemşire lerden niye çekinsin erkekler hergün ignemi yapcak kocasına :) hemşire hatunlar candır :)
00 Yorumla
+1 yılhemşire bir bayanla evlenmek güzel olurdu bana itici gelmezdi açıkçası.^^
00 Yorumlaben hastanede çalışıyorum ve hemşireyle evlenirim bence çok seksiler...
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu bide hastanede çalışan biri olarak söylemişsiniz ne güzel örneksiniz tebrikler!
+1 yıloo çekici canım neden ıtıcı olsun harıka azgın oluyorlar harıka bır evlılık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılniye itici gelsin? bir de mesleğine göre eş mi seçeceğim yaaa?:)) yok yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbugün yine farkettim ki hukuk okuyan kızlar çok çekici, hep çekici
00 YorumlaEv hanımı ile evlenmek isterdim...
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah seninde gönlüne göre versin o zaman
+1 yılAranızda hemşire olup evli olan kimler bakim?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvliyseniz burada ne işiniz var aldatıyormusunuz diye mi soracaksınız? hemşireler zaman bulup buraya zor girer ama bakalım
- +1 yıl
daha dinlemeden duymadan sen nefretini bana kustun dur bir yaaaa
- +1 yıl
incele bakalım benim yorumlarımı kaç kişye suçlama yapmısm ben..kırdın beni
Soran+1 yılayy çok özür diliyorum o zaman yanlış anladım hemen
- +1 yıl
evli olup hemşire olan varsa Allah kolaylık versin zor hayat.ev çocuk hemde iş yükü
- +1 yıl
Bu soruyu sormanın sebebi seni bir erkek mesleğinden dolayı red mi etti?
Soran+1 yılBeni değilde çok temiz, iyi aile kızı olmasına rağmen arkadaşımı çocuğun annesi kabul etmedi
- +1 yıl
aileler türk gelenegınde zaten olssa olmaz ama cccok yanlıs yyaa.kız üzgun tabı
- +1 yıl
Annem var asdfs :D
- +1 yıl
annem var derken?
- +1 yıl
Hemşire olup evli olan demişsin ya :P ama aramızda değil kendisi :P
- +1 yıl
Anene Allah kolaylık versin..sen kaç yasındasın evde yardımcı oluyormsun degılmı ev işi yemek ves
İğneden korkuyor olabilirler
12 Yorumla
Soran+1 yılEvde iğneyle mi dolaşcaz sanki :)) Annelerde istemiyor galiba bizi ondan
+1 yılsaçma sapan sorular sormayın kardeşim ne alaka?
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçek hayattan edindiğim tecrübeler bunlar saçma değil.
İtici gelmiyor, nasip kısmet.
00 Yorumla
+1 yılevlenirim hemşire diye sevgimizden mi vazgeçeceğiz
20 Yorumla
+1 yılhemşireler güzel ve seksi olur ya
019 Yorumla
Soran+1 yılşu şekilde bakmayın ŞU MELEĞE.
Soran+1 yılMESLEĞE.
- +1 yıl
biz bakmıyoruz ama öğle bir yargı oluşuyor bence hemşirelerde çanak tutuyor bu işe
Soran+1 yılçanak mı tutuyoruz? kızın hemşire olsun seninde :)
- +1 yıl
yani sağlık olarak düşünürseniz doğru hizmet ediyorlar sonuçta
- +1 yıl
yani hepsi değil tabiki ama mesela bizim burada bir özel hastane var gidince bir hemşireler var hepsini özel seçmişler sanki kendimi mankenlik ajansına geldim sanıyorum
Soran+1 yılözellerde işin rengi değişiyor canım, öyle bakarsan haklısında, kızınıza (olursa) bişey demedim şakaydı o, alınmayın :)
- +1 yıl
anladımm zaten lafım meclisten dışarı ama çok dar felan giyiniyorlar yani
- +1 yıl
sonuçta onlarda hemşire canım bir çuval patates hesabı yani ama aklıma bir şey geldi özel hastaneler müşteri çekmek için bilerekde giydiriyor olabilir
Soran+1 yıldar mı o hastaneden hastaneye değişiyorda bizimki bildiğiniz çuval, özellerde biraz durum farklı galiba bir gidip gözlem yapıyım en iyisi
- +1 yıl
ben yaptım yani öğle çuval mı güzele çuval giyse bile yakışır onun için sıkıntı yok istersen mesaj at konuşalım bu konu hakkında
Soran+1 yılkimseye mesaj atmam kusura bakmayın, ben cevaplarımı aldım yeterince
- +1 yıl
yok ya ne kusuru ben gözlemlerimi anlattım sadece nededir bilmem hemşireler hep seksi gelmiştir bana biraz haklılık payım var mı peki
Soran+1 yılo lafı ben kullanamam, kullanırsam milyonlarcasının günahına girmiş olurum.Ben hiç görmedim öyle ahım şahım bir hemşire doktor bayanlar bana daha havalı gelir
- +1 yıl
genç bayan doktorlar havalı doğru ama yaşı ilerleyenlerin havası alınmış oluyor genelde
Soran+1 yılyaş ilerleyince kadınların hepsinde o öyle,
- +1 yıl
gençlikte ne yaptık yaptık o yani diyonn
Soran+1 yılkatiyen öyle bir şey demedim, sınırlarım olan biriyimdir, bu siteyede araştırma ödevlerim var toplum konularında nabız yoklamak için üye oldum
- +1 yıl
bende zaten cinsellik veya başka birşeyden dolayı demedim onu sadece yaşam tarzı olarak
Ne alakasi var Kiyafeti bile ayri cekici
01 Yorumla
Soran+1 yılkıyafetlerimizde bişey yok, o izlediğiniz şeylerin olduğu bir dünyada yok
çekici gelmez mi la hemşire :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle bir düşünceye kapıldın ki.
00 Yorumla hemşire varsa gönderin bana :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnen yaşındada hemşirelerimiz var unutma
Hayır evlenilir çok güzel bence
00 Yorumla
+1 yılbence hemşireler gayet çekici geliyor..:))
00 Yorumla
+1 yılöyle bir ayrımım yok kim hayırlıysa o olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri