Sevgilimi tuvalet yaparken gördüm hâla kendime gelemiyorum?

biraz uzun olacak ama olayı anlatmazsam yanlış anlaşılabilir.
2 gün önce Hastaydım bana gel diye ısrar ettim gelmem falan dedi (ona göre yanlış kız erkeğin evine gitmesi) herneyse geldi çorba falan yaptı tuvalete gitti baktım bunda ses yok çağırıyorum cevap vermiyo kapıyı tıklattım içerden ses
-aşkım sizin sifon neden çekilmiyo
+ben sana söylemeyi unuttum aşkım bozulduğu için sert basman lazım
- e sert basıyorum olmuyo
+müsaitsen gelip basayım
-hayır gelmeee diye bağırdı
Neyse bu olay birkaç kez tekrarlandı en sonda mecbur açtı abiii bir banyoya girdim Allah belasını banyo bir kokuyor içim çıktı kusmam geldi yüzüm ekşidi bir şey de diyemedim basıyorum olmuyo sanırım kokudan gücümü kaybettim
Bu böyle olmaz kokuyo dedim duştan su kovaya bırak öyle dökelim dedim
DEMEZ OLAYDIM
klozetin kapağını açmamla kapatmam bir oldu suyu kendinden dök dedim çıktım
Neyse evi falan havalandırdım uzatmak istemedim ikimiz tekiz ve birden bir koku osurmuş ses etmedim sonra yine karın guruldaması ve sert bir ses
Sanırısın içinden atom parçalıyo dııırt daart
+Allah belanı vermesin ne yapıyosun dedim sert çıktım içimde ki bütün hayalleri yıktın
-ne hayali
+sen şu an hayalemi taktın öldürdün bizi kokudan utanmazsan azıma sıç dedim
-abartıyorsun evet gaz yapmamam lazımdı ama özür dilerim
+lan ben kadınları pembe yapar sanıyordum ne sıçtın ne yedin öyle kızlara olan inancım bitti dedim
Sonuç evi terk etti barışmak istemiyorum ama istiyorum abi kız çok güzeldi nasıl böyle bir motoru var anlamıyorum fizik desen 10 numara güzellik 10 numara anlaşıyorduk da neden sıçtın nedeeeen
1 haftadır konuşmuyoruz mesajlarıma cevap vermedi trip atan o normal hastaydım ruh hastası etti gitti
Sorum şu ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızı istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum o görüntü nasıl hiiiç ama hiç yaşanmamış gibi yaparım
Kendimi avutma şeklim bu kız bile yaparsa bütün kızlar yapar git özür dile dedim diledim ama geçmedi başka avutma şekli var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak kabullenip kızdan özür dilemem lazım
Ne diyim ki nasıl özür dilenir aslında senin de insan olduğunu unuttum gayet normal bir şey mi diyim ne diyim?
Sevgilimi tuvalet yaparken gördüm hâla kendime gelemiyorum?