Kendimi avutma şeklim bu kız bile yaparsa bütün kızlar yapar git özür dile dedim diledim ama geçmedi başka avutma şekli var mı?
Ne diyim ki nasıl özür dilenir aslında senin de insan olduğunu unuttum gayet normal bir şey mi diyim ne diyim?
Kız belki midesini bozmuştu ve tutamadi gaz çıkardı. Ne ka saygisizlik etmissin. Bilerek yaptiysa tabiki ayip etmis hatta haketmis ama bana hic bilerek gibi gelmedi. Keske bu kadar kirici olmak yerine yediklerin mi dokundu deseydin samimi bir sekilde. Ayıpladim. Kiz veya erkek iki tarafın da evlilik bile olsa lavaboya gidip yapmasi yapması gerekir, kisisel saygı kurallarini fazlasiyla aşan ve cok itici bir hareket.
Ya kardeşim haklısın ama yani tuvaleti yapmasına bir şey diyemiyorum sadece acı gerçekleri bu zamana kadar kendimizi inandırma şeklim gitti yıkıldı ama yanımda 2 kez biri sessiz ama aşırı koku diperi de melodi şeklinde osurması ne kadar doğru?
Birde hastayım demi az önce ki görüntüden utan ve git balkonda yap dibimdeydi haliyle o an boş bulundum ağzıma sıçsaydın dedim
Hahahahhshah yaaaa çok güldüm hahahahah çok komik tırt 😂😂😂😂 ya herhalde yeni sevgilsnz yoksa öyle olmazdı... bend3 sevgilime gitdymde tuvalete gidiyorum.. ve kendisde gidiyor hatta şaka yapior açalım hava çıksn guluyoruz 😂😂 kızlarda sicinca kötü kokuyor kız ne kadar guz3k olsada.
3 yıllık ilişki ilk yıl mesafeydi ama 2 yıl yan yanayız ilk kez ev ortamında olduk ben evlenmek istiyordum okulu bitince siz kızlar pembe mor yapmıyor muydunuz?
Altlarda yorum yazan arkadaş hâlâ inandırmak istemiyorda kendisini😔
Yaaa seven bokuna takmazzzh. Sen kızı seviyorsan evlenmeyi dusunduysen bunlarıda bilmen lazım. Daha yeni bence sonra ara özür dile çünki kız kesin aşırı derecede utanıyordur. Sicdi diye ayrılmak ne kadar saçma 😂
Kız herhalde senib yüzünden hastalandi... midesi bozulmuş ki dirt dart yapmış karnj
Yaw beb ne yaptım nasıl hasta ettim ki onu suç nasıl bana geldi hey allahım ya 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Evin belli bakteri doluymus o da kapmış karnı cart curt etmeye başlamış kıza üzüldüm ya 😂😂. Bide güzel kızmış
Dostum Fiziğini Ve Güzelliğini Düşünüyorsun, Bu Sevmediğin Anlamına Geliyor Sanırım Yani En Azından Ben Öyle Anladım, Sevmediğin bir Kızla Geçirdiğin Birliktelik Tek Bir sebep İçindir Malum O Halini Görünce Onu da Yapamazsın O Nedenle Unut Gitsin. 😄
Abi ztn bu olayı unutmak için güzel şeyler düşünüyorum hokus pokus karşıma çıkıyo görüntü
Hasta mısın nesin oğlum. Bide okudum a. g neymiş derdi diye. Ekmeği kesin biraz, beyniniz hamur olmuş sizin.
Amca 41 yaşındasın neler görmüşsündür hayallerim gitti
Cevap
5Cevap
Allah senide bildigi gibi yapsın sana daha iyi yardımcı olayım empati yapaym derken tuvaletin kapısı açilınca kokusu burnuma geldii kız birsey yokmuş gibi davranıyor sen sifona asılüyorsun su kalmamış ki asılsan ne olacak suya kızla barismak istiyorsan ya saka yaptm de şaka kaka oldu de :D
Hahah valla kardeş öyle olmuyo işte anı yaşamak var hayal etmek var birde suçlu ben oldum kendi gitti özür diledim affetmedi kendi geldi😀
Hacı koptum ya 😂😂😂 ama ne yapsın içinde birikmiş bunun için ayrılık olmaz da düzelir büyütecek bir konu değil.
Düzelmesine düzelir de kardeş kızlar pembe yapmaz mıydı?
Yok hacı ya o nereden çıktı
Hayallerimde yapmazlar kusmazlar sıçmazlar osurmazlar yapsalarda gğzel kokar renkli bir şeyler çıkartılar sanmıştım kandırmıştım sevdiğim kız da hayallerimi yaşatıyordu taaaa ki o güne kadar
Baba psikolojik danışmanlık desteği al 😂
Alacam kardeş sağolasın😃
Allah yardımcın olsun zor durum hayallerin gitti
Yapcak bir şey kardeş gerçekler acıttıyor ama kalkıp kızdan özğr diliycem birde 🤦♂️
😂😂 adaletsiz dünya baba
Ne diyeceğimi bilemedim 😂 ama evlendiğin zamanda böyle şeylerle karşılaşabilirsin
Ben böyle şetler hayal etmiyordum ne bileyim atmosfere uçuyor diye inandırmıştım kendimi😔
Evet çünkü acı gerçeği gördüm de onu özledim fotosuna bakınca hafif salakça gülümseme sonrası o iğrençlik aklıma geliyor
olum iyi ki tuvalete sıcmıs, altına sıcsa daha mı iyiydi. :D
Şükretmem mi lazım ztn utanmasa ağzıma sıçacaktı osurk bile pis koktu birde kızlar fıss yapar demi bu melodi ayarlamış bütün inancım gitti yok oldu😔
Valla o kızın böyle beyinsiz bir insandan kurtulmuş olmasına çok sevindim, inşAllah güzel olduğu kadar zekidir de geri dönmez ✩
Ya git ya
Hunharca guldum ya trole bak 😂
Trol değil hayatımda ki inancım gitti o görüntü gitmiyo Allahın belası bütün kızlar gözümde birer bol bol sıöan kaldı
Evet ama kızlar sıçmaz sıçsa da pembe mor falan sıöar öyle düşünürüz erkekler bak yorumlarda arkadal hâlâ inanmıyor
Ettim😂 dün
Ahaha çok güldüm ya :D :) aman okur böyle şeyler bence gül geç :))
Kim olsa onun yerinde kırılırdı...
Evet ama benim de burnumun direği kırıldı öldüm kokudan ıyyy
Aslinde ben erkek olsam soğurdum haklısın ve kızın yerinde olsam kapiyi acmaz kendim hallederdim
Ya tuvaleti geçtim ama yanımda zart zurt sesli kokulu osurması hayır madem gazın var çık dışarı yap gel ya da dibime girme o an öfkelendim utanmazsan ağzıma sıç dedim
Bence de saygısızlık..
Böyle sıçan da ilk defa duyuyorum mk 😃
Ben yaşadım ve nevrim döndü ayıp ettim ama ne yapayım yanımda zart surt osurdu pis kokulu sonra tuvalet dayanamadım utanmadan ağzıma sıç dedim
😂😂😂Ne diyecemi bilemedm
Hayallerimi yıktınız kızlar sıçamaz osuramaz pembe mor yapardı acı gerçekleri gördüm😐
😂😂😂 Kızlarnda ihtiyacı olur ama senin Yaninda yapması kötü olmuş
Demi hadi tuvaleti yaptın eyw de osurma ilki ses yok bol koku sonra bir daaar dııırt kız melodi yaptı utanmadan
Ahahah yarıldım 😂😂
Benimde nevrim yarıldı
Allah sabır versin dayanmak zor xd
Haha komik olmuş
Yaşaması hiç komik değildi
Kız sana dönmesin ya
Ben dönmesini istiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum ki daha🙄
Sadece o anı nasıl yok ederim eski hayallerime devam eserim onu düşünüyorum
Bundan sonra kızlarında s ı ça bileceğini ve osu ra bileceğini düşünerek biriyle ol.
Kardeşim kızla bitir ilişkini. Yoluna bak. Ne tuhaf kişiliksin
Bu bile yaptıysa herkes yapar sadece buna nasıl inandırabilirim 😔
Herkes yapıyor zaten sen kızları ne sanıyorsun
Sabah ilk kalktığında ağzı kokuyor
Gece osurabiliyor
Sıçabiliyor vs
KıZlar yapar böyle şeyler
Yapmadığımıza kim inandırdı seni😂
İğrençsinn ağlıycam hayır
Kızlar sıçmaz sıösa da renkli sıçar ve gül kokar
Gece mışıl mışıl kedş gibi uyur ses seda yok sadce kedi gibi kıvrılır uyur
Hayallerimiz çünkü siz güzelsiniz ne bileyim ciloop gibisiniz tüysüz kılsız bakımlısınız güzel kokmanız lazım bunları yapmanız hiç adil değil😔😁
Kızlar kıllı ve terli olabilir.
Sen susar mısın hayallerime bir de sen sıçtın😭
Konulu sorular en sevdiğimm
Peki en sevdiğin konulardansa kardeş o görüntüyü nasıl yaşanmamış gibi yaparım 😔 kızlar pembe yapardı ya😔😔😔
Olay baya ilginç ya
Sikiy gir a... q... güzek ve seksi kizlar öyle seyler yapmazlar kimi kandıriyon sen
Yeminle oldu benimde tüm inancım gitti fotoğrafına bakıyorum ve o gün aklıma geliyo😔
Eger öyle bir ssy olduysa kesin tipsizdir o. Güzel kizlar öyle seyler yapmazlar yaptikları da mis gibidir
Canım abim aynı düşüncedeydim hayat tüm acı gerçekleri yaşattı🙄😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar