Geceme ulaşmak isteyen onca yıldız varken, sen sessiz yanıma düşen ay ışığısın..
Benim için uğraş ve sevgimi tekrar kazan mesajı içerir derinden. #))

SAÇMALAMA! Ayrıldıktan sonra arkadaş kalmaya çalışmak çok saçma. Sorun neyse çözeriz. Eğer başka birini isterse ona onu unuttururum. Düşünsene eski sevgilin kankan ve yeni sevgilisi var. Hani ABD sinemasında öyle tipler vardır klasik. Adam eşinden ayrılmıştır ve eşinin yeni kocasına arkdaşmış gibi gülümser. İkiside salak bir mal aslında. Hatta öyle filmlerde eski karının kocasına yeni sevgili ayarlamaya çalıştığını da görürsün. Nazikçe git bir sevgili yap der. Eski kocası depresyondadır. Bu tamamen aramızda her şey bitti demenin bir yolu bence aşkla alakası yok.
Detayda ironi yapmıştım öyle bir şey olmayacağının farkındayım. :)
Saygılar..
Ayrıldığım biri ile arkadaş kalmam, merhaba merheba o kadar.
En iyi görüş için teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
Güzel ayrılık olursa olabilir ama kalmakta zordur bir beklenti içindesin sürekli
Ben arkadaş kalınacağına inanmıyorum samimiyetsiz bir teklif bence.
Cevap
5Cevap
Sorunlu bir ayrılık olmuşsa kalınabilir. Karşılıklı iki tarafta yaşanılanları geride bırakabilirse arkadaş kalınabilinir.
Aşık olduğum kişiyle asla arkadaş kalamam aşkın doğasına bence büyük bir hakarettir Sonuç olarak duygusal bir şeyler paylaştığın insan Arkadaş kalamaz
Ben sıcak bakmam.Özel şeyler yaşadığım adamla arkadaş olamam
hiçbir zaman eski sevgililerimle arkadaş kalmadım iyi ki de kalmamışım kökten silmek çok daha mantıklı benim için
Duygusal birliktelik yaşadığım biriyle arkadaş kalamam.
Ben kalamazdım şahsen sevgiye dahil olacağını sanmıyorum.
Bilemedim zor soru bu
Hem dahi hemde sevgiye dahi😀
Hak edene kalmasini bilene..
Yedek anahtardır
Acizliktir sadece
Haklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar