Öncelikle merhaba, geçenlerde sevgilimle çok şiddetli bir kavga ettik. İkimiz de baya sesimizi yükselttik. Öyle bir noktaya geldik ki sevgilim hemen yanımdaki duvara baya sert bir yumruk attı açıkçası bu beni çok korkuttu. Ağlama krizine girdim bunun üzerine. Sizce bu normal mi?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba,
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma! Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı! Öfke kötüdür! Öfkeli olan ayakta ise otursun! Oturuyor ise uzansın! En iyi pehlivan öfkesini yenendir!
Sebebi, karakter meselesi ve her şey olabilir! Bana göre normal, bende duvara vururum! Sevdiğime sarılırım! Tabak çanak kırarım ama aşkımı kırmam!
Gönlünce olsun...16 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler. Alttan almak bazen zor oluyor ama tavsiyenizi değerlendireceğim.
- +1 yıl
EyvAllah, her şeyin fazlası zarardır. Sadece sen değil o'da almalı! 😊
Soran+1 yılTabii ki hayat müşterek tek tarafla olacak işler değil.
- +1 yıl
Aynen öyle mutlu günler dilerim
Soran+1 yılSize de iyi günler
- +1 yıl
EyvAllah 😊
En İyi Cevaplar
Saçma saçma tepkiler hayırdır yani bu neyin artisliği. İnsan öfkesini kontrol edebilmeli, sakin davranabilmeli önce. Yaptığı artislik ten başka bir şey değil yoksa bir şey yapabileceğinden değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini tatmin etmek istedi gibi geldi bana zaten sanki haklı çıkacağını sandı böyle yaparak
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
ne yapyiorsun
+1 yılBen de sinirlenince bir şeye vurmazsam sinirim geçmiyor. Bence normal🤷♀️
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bunu böyle bana yakın bir yere vurarak yapması doğru değil gibi geldi bana
+1 yılNe ağlıyon sanki ne oldu m k alt tarafi duvara vurmus.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana vuracak sandım ondan kafamın çok yakınına vurdu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
35Cevap
+1 yılHiç sorun değil benim abim de sinirlenince duvara yumruk atar ki ne bana ne babama ne de sevgilisene vurmuslugu var bende sinirlenince duvara vururum hatta bu yüzden serçe parmağım bı sene agrimisti bence sorun etme bende şu zamana kadar yumruk atmadim ama duvarı yumrukladigim çok oldu sorun etme tamamen sinirini geçirmek için yaptığı bir şey yukselen sese bişey diyemem ama o yumruğu sana çevireceğini hiç sanmiyorum ne kadar korkuttugunun ve bu durumdanda rahatsız olup özür dilediyse cidden içini rahat tut sorun olmiyacaktir
03 Yorumla
Soran+1 yılSayısız kez özür diledi sakinleştirmek için yapmadığı şey kalmadı ama içimde şüpheler oluştu ya bana vurursa ya bir gün gözü dönüp bana verirse diye düşünmeden edemiyorum
- +1 yıl
Böyle bir şey mümkün değil çünkü abimin bu durumda olmasının nedeni cidden çok büyük bir sorundu kısaca bahsedeyim birisi benim gözlerimin önünde intihar etmeye kalkıştı ve ben bunu görmüştüm abim bu durumda çok fena ofkelendi ciddi anlamda yüzü kıpkırmızı gözleri kipkirmiziydi ve duvara yumruk attı bu tamamen kendi ofkesini dindirmek için yaptığı bişey baya baya özür dilemiş bence kafana gram takmamalisin abim bile bu durumda karsisindaki kişiye vurmadı bende bu şekilde sinirimi çıkartıyorum o an yastık varsa yastığa yoksa ve ya anlık oluyosa duvara vururum bunu gram dahi sorun etme çoğu kişi demiş sanada döner falan filen insan sevdiğine karşı yumruğu geçtim tokat dahi atmaz takma kafana cidden bak özür de dilemiş zaten yaptığı hatanın farkında bı daha böyle bişey yaşansa dahi sana hiç bı zaman dönmez o el hiç bı zaman
Soran+1 yılÇok teşekkürler için ferahladı gerçekten hani siz de sevgilim gibi tepkiler veriyorsunuz sinirlenince belli ki ama bizim durumumuz sizin anlattığınız gibi ciddi değildi giyimim ve çevrem hakkında bir kavgaydı bunun üzerine yaptı
Sinir bozukluğu kontrolü olmayabilir mi? İnsan kendine göz göre zarar verebiliyorsa bundan bir hata yok mu?
Sinirini kontrol edemeyen insanlar tehlikelidir unutma iyi bak kendine.12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkürler görüşünüz için
+1 yılNormal. Sinirden insan baskasina zarar vermek istemeyince kendine zarar vererek atiyor. Cok duvar yiktim oyle hshs
11 Yorumla
Soran+1 yılBen vuramıyorum kendimi anca eşya kırıyorum canım tatlı galiba
+1 yılFilmlerden etkilenmiş galiba senin jön 😂😂 jelibon verseydin
21 Yorumla
Soran+1 yılYok sanırım benden etkilendi baya üstüne gidince
+1 yılGövde gösterisi yapmış o erkek. Bende sinirlendim ama maximum asansörün spot lambasını kırdım. Yanı kişinin zayıf insan olduğunu gösterir
04 Yorumla
Soran+1 yılYani spot lambası kırmakla duvara vurmak aynı şey gibi ama siz bilirsiniz
- +1 yıl
Bakın hanfendi yumruklamak acıtır. Lâmba ise balona yumruk atmak gibi olmalı o zaman. Yanı kimse duvara yumruk atamaz boksör bile. Attı diyelim dokundurmadır o
Soran+1 yılÖyledir herhalde ama kendisi acı hissetmiyor tıbbi bir sorunu var hissetse yapamazdı yüksek ihtimal
- +1 yıl
Ben de olsam o erkekle cikmam
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılAsabi bir kişilikse ewet yumruk ve dahafazlasını atabilir. ilişkini ciddi dusun ya da düşunme yakınlaştığıniz insanlara dikkat edin.çünkü en tehlikeli canlı onlardır!!!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Öfke kontrol problemi var.
Çok dikkat etmelisiniz.
İleride ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.
.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler uyarı için
+1 yılO duvara atmış iyi sana da kendine de zarar vermemis.
Ben bir ara sinirliyken kapının camına yumruk atmıştım.02 Yorumla
Soran+1 yılKapı camı daha kötüymüş geçmiş olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Oğlan manyak demekki duvara yumruk atan tipler herseyi yapar kendine zarar bile veriyor baksana sinirinden
012 Yorumla
Soran+1 yılKendine zarar veriyor ama bana hiç bir şey yapmaya kalkmadı
Soran+1 yılAilesiyle büyük sorunları olduğunu biliyorum
Soran+1 yılAilesi biraz garip hatta çok garip
Soran+1 yılBabası annesini aldatıyor annesi de buna göz yuman biri ablası da biraz enteresan kucaktan kucağa bir tip
Soran+1 yılZaten evlilik düşünmüyorum bu kişiyle ama seviyorum biraz da haline üzüldüğüm için yanında olmaya çalışıyorum açıkçası
Soran+1 yılTeşekkürler görüşlerin için
+1 yılSana vuracağına duvara vurmuş..
Ama bana sağlam biri gibi gelmedi. ;)11 Yorumla
Soran+1 yılKimse sorunsuz değildir tabii ki ama bu hareket onun hakkında nasıl bir şey çıkarmam gerektiğini gösterir bilemedim
+1 yılSana da vurabilirdi ofkesine hakim olamiyorsa iliskini gozden geçir evlenmeyi dusunuyorsan cunku ulkemizde bu sekilde erkekler yuzunden kadınlar ölüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik için çok gencim 20 yaşındayım aklımda da ciddi düşünceler yok zaten bu olaydan sonra da olması imkansız
Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Hayır normal değil, bugün duvara yumruk atan yarın gözünün ortasına çakar yumruğu anlarsın normali anormali kıpss 😉
00 YorumlaO yumruk ilerde sana dönebilir öfke problemi varsa iyi düşün
01 Yorumla
Soran+1 yılÖfke problemi yok aslında sakin biri
Sana vurmak yerine duvara vurmuş işte. Öfkesini öyle kontrol altına almış. Babamda elini ısırırdı
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin öfkesini dışa vurma şekli farklı oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı. Bu bir öfke boşaltma biçimidir öyle yaparak daha çok rahatlar gayet normal dir
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler görüşünüz için herkes farklı oluyor tabi
Soran+1 yılÖyle evet
Bu tür insanlar kadınları öldüren canavara dönüşüyor, ona göre dikkat et
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlık bir sinir harbi olamaz mı? Tek bir harekette korkmam mı gerekir gerçekten
Soran+1 yılTakip ediyorum tabii ki teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de sinirlenince yapabiliyorum ama normal değil bence sinir hastasıyız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eleman aynı ben delleniyor demek ki vurmadan yapamıyor vjsjfjskdk
05 Yorumla
Soran+1 yılFazla dellenmek iyi değil ama
Soran+1 yılDiledi tabi benim de bazı sıkıntılarım var o öyle yapınca kriz gibi bir şey yaşadım korkudan o anda deli gibi pişman oldu ama olan oldu sonuçta
+1 yılÇok normal bence atabilir benim erkek arkadasim ayni
03 Yorumla
Soran+1 yılNesi normal
- +1 yıl
Sen alısik degilsin sanirim sinirlenince duvara vurunca rahatladigini dusunuyo
Soran+1 yılHiç alışık değilim ben böyle şeylere ilk defa başıma geliyor
+1 yılBende bu tür davranışlarda bulunmuştum. İnsan bazen ofkelenince öyle oluyor. Kavgasız huzurlu günler dilerim.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi dilekleriniz için teşekkürler
Kontrolsüz biriymiş. Duvara yumruk tabiki normal değil. Yarın birlikte yaşadığınız zaman, zaman içerisinde canım ayları sonrası seni de döver bu
00 Yorumla
+1 yılduvara yumruk atan sana da atabilir..
öfke kontrolü önemli..01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir an bana atacak sandım
Tabii ki normal değil öfke kontrolü yok demek ki ya sana vursaydı?
10 Yorumla
+1 yılO yumruk bir dahaki sefere kafanda olacaktır. Öfke kontrol problemi yaşıyor belli ki.
00 YorumlaPamuk gibi adammis digru demesi Biber gibi Adam ayrica gerizekali duvar vurmus onu terketmesen Yani yumrugu ileride suratima Kabul ediyorum anlamina geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek testosteron krizi
Ondan uzak dur potansiyel katil.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa yumruğuna duvar atılmış olsaydı? Daha mı iyi olacaktı sence?
Bence haline şükretmelisin.28 Yorumla
Soran+1 yılNeden bunu düşünemedim? Sağol ya😁
Cevap sahibi+1 yılMesela ağlama krizine girmişsin. Ya ağlama krizi sana girseydi? Aman Allahım.
Verilmiş sadakat varmış.
Soran+1 yılOlsun be sadaka yerine sadakat olsun. Ya sadakat olmasaydı da aldatılsaydım? Değil mi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Beterin beteri var. Ya sadakat yerine sakatat olsaydı? Tuzlama, kelle paça, kokoreç.
Ya olsaydı? Olsaydı da yeseydik be şimdi ne canım çekti ha.
Soran+1 yılValla kokoreç yanına midye dolma mis mis
Cevap sahibi+1 yılAynen ya :/ Kokoreçççç kokoreçççç diye inliyorum şu an burda :D
Soran+1 yılAman fazla inleme ya midyeci Ahmet evinde gizlenmişse ve sen böyle yaparken ağzına kokoreç tıkarsa?
Cevap sahibi+1 yılAhmeti karıştırma şimdi ya :D Öyle kötü hayaller kurdurma bana.
Ya inlerken sen bana midyeni açıp da agzıma tıkarsan. Naparım o zaman ben?
O midyeyi yalaya yalaya hiç bırakmazsam, o zaman ya sen naparsın?
Sana bir şey yapamayınca kendine zarar vermek istiyor gayet normal
00 Yorumla
+1 yılSorunları var belli ki.
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kadar var sorunları tabii
- +1 yıl
Yumruk atmak nedir.. Yarında sana mı sıra gelecek?
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Bugün duvara yarın sana.
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi düşünüyorsunuz cidden? Yani inanılmaz sinirlenseniz sizin hareketleriniz nasıl olur
Soran+1 yılHaklısınız uyarınız ve düşüncenizi paylaştığınız için teşekkürler. Bazıları beni kadına şiddetti normalleştiren biri gibi gördü yorum yaparken en azından siz nezaket ne biliyorsunuz.
Soran+1 yılMaalesef bazı insanlar bunu bilmiyorlar. Zaten hassas bir konu sormuşum iyi değilim düşene bir tekme de onlar atıyorlar gerçekten. Teşekkürler tekrardan.
Soran+1 yılSize de iyi geceler. Yardımcı oldunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılSende aynını yapsaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o an ağlamakla meşguldüm
+1 yılPsikopatça bir davranış.
010 Yorumla
Soran+1 yılBana da biraz garip bir hareket gibi geldi ama anlayamadım
- +1 yıl
Valla böyle adamlarla sevgili olup evleniyorsunuz sonra dayak yiyorsunuz haber oluyorsunuz söyleyim. Sinyallerini veriyor zaten sana başta.
Soran+1 yılAslında pamuk gibi bir adam 2 yıldır beraberiz tek bir fiske vurmadı kötü sözü olmadı belki de haklısındır. Erkekler sinirlerini nasıl yatıştırır ben pek bilmem öyle şeyleri o yüzden sormuştum aslında bu soruyu
- +1 yıl
Pamuk gibi adamlar zaten öfkesini cümlelerle değil de duvarı yumruklayarak gösterirler hep zaten. Neyse aman yiğidim tamam yiğidim diye teskin edebilirsin
Soran+1 yılBazen fazla üstüne gittiğimi düşünüyorum belki de benden kaynaklıdır hareketleri
- +1 yıl
Sen öyle diyorsan bize yorum düşmez
Soran+1 yılAslına bakarsanız ben hiç alışık değilim böyle şeylere çok normal bir ailede büyüdüm babam sesini bile yükseltmemiştir bana böyle olunca da beynim alarm veriyor bir yandan
- +1 yıl
Lütfen ama dayak falan yiyince gazetelere TV lere çıkmayın şiddet gördük diye. Çünkü her davranışı kendi kafanızda aklayıp normalleştiriyorsunuz karşı tarafı da alıştırıyorsunuz. Hayırlı geceler
Soran+1 yılÇok sağolun cidden iki dakikada beni kadına şiddeti normalleştiren birine dönüştürdünüz gerçekten tebrik ederim
- +1 yıl
Öylesin ama. İlla senin gözünün üstüne yumruğu geçirmesi gerekmiyor şiddet için bugün duvarı yumruklamış bağırıp çağırıp yarın meçhul. Eee hakettim aslında tarzında açıklama yapıyorsun üstüne.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirsen o yumruk sana inecek
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hiç bir erkek arkadaşım böyle bir davranışta bulunmamıştı açıkçası korktum siz bunu deyince de diken üstündeyim şu an teşekkürler uyarı için cidden
+1 yılne dediysem delirtmissin çocuğu
02 Yorumla
Soran+1 yılHaketti
- +1 yıl
neye göre hak etti
+1 yılKuzeyi güneyi cok izlemis eleman
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya izlemiş de etkilenme durumu olduğunu sanmam
- +1 yıl
Her ne olursa olsun duvara yumruk atacak kadar hicbir kiz beni sinerlendiremez artistlik yaptigi cok belli🙂
Soran+1 yılBelki de kendini üstün göstermek istemiştir böyle yaparak
+1 yılSevgilin çok film izlemiş 👊
01 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenme durumu yok filmlerden
Gizli Üye(36-45)+1 yılDikkat et sanada vurur
00 YorumlaKurtul ondan hayatında virüs gibi dolaşmasın
00 YorumlaGotu yiyosa bana atmayı denesin
00 YorumlaNormal benimki direk yikip öbür odaya geciyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa😂 güldürdün beni teşekkürler
Normal insan sinir anında öfkesini kontrol edemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılnormal hergün atıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılBeyni ni yemis net
00 Yorumla
+1 yılanormalama konu ne?
019 Yorumla
Soran+1 yılNeyin konusu? Kavganın mı?
- +1 yıl
evet ne?
Soran+1 yılKonu kıskançlıktı
- +1 yıl
haklı ama açıkça anlatrsan ii oılur.
Soran+1 yılKonu benim giyimim ve çevremdeki insanlardı açıkça
- +1 yıl
o zaman giyinme haklı?
Soran+1 yılNesi haklı ya kimseye düşmez benim giydiğime karışmak
- +1 yıl
o zaman go doşmu olsun ynndaki kıza herkes baksın?
Soran+1 yılBunun yaw he olmakla alakası yok tanıştığımızda benim nasıl giyindiğimi çevremi bilen biriydi şimdi neden kabullenemiyor
- +1 yıl
senden etkilenmiş hoşlanmış koruyup kolluyo. iyi niyet var orda. sana tavsiyem şükret v seviçle dolsun için. bu herkese nasip olmaz.
Soran+1 yılOrtada ciddi bir şey yok evlilik gibi olsa bile bu şekilde hayatıma müdahale etmesi yanlış
- +1 yıl
ama evliliğe gidicek işte ne güzel :) şimdiden başlamış. konuya bu açıdan bak bnce?
Soran+1 yılBeni bu derece korkutacak derecede sinirlenmesi saçma
- +1 yıl
aşırı olmuş evet. ama iç yüzünü bilmiorum olayın sana 123203980293809834*038 sefer diosa yapma yapıosanda haklı yani.
- +1 yıl
Kendine güveni olmayan erkekler kısıtlar 😅 hem kendine hem karşısındakine güveni olsa kararına hiç bir şekilde karışmaz bunun için sesini yükseltmeye de hakkı yok zaten. Sevgilisiyse bu her dediğine tamam diyecek anlamına gelmiyor herkesin özgür iradesi var buna müdahale etmek kimseye düşmez. Evli olsa bile durum aynıdır
- +1 yıl
@Luciferr111 olaya yanlış açıdan bakıosun :) bn öl bişey kastetmedim
- +1 yıl
Giyinme haklı seni koruyup kolluyor demişsiniz. Erkekler önce kendilerinden korumayı becersinler gerisi boş. Demin söylediklerimin arkadasındayım
- +1 yıl
@Luciferr111 bnce sen olaya çok yanlış bakıosun. öncelikle şöle düşün seni koruyup kolayan v kıskanan bir erkek var bunu nesi kötü :D?
- +1 yıl
Korumasın arkadaşım biz kadınlar olarak erkeklerin korumasına ihtiyacımız yok. Kendi kendimizi koruruz. Onlar bizim seçimlerimize kararlarımıza saygı duysunlar yeter.
Normal değil k.. a... l
00 Yorumla
+1 yılSence normal mi?
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılYalandır o
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan olan nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
01 Yorumla
Soran+1 yılBu şiddete eğilimli olduğunu göstermez mi?
+1 yılNormal.
00 Yorumla
+1 yılcok mu kizdi
014 Yorumla
Soran+1 yılBaya
- +1 yıl
ama berabermisiniz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
nasil gidiyor ama
Soran+1 yılSıkıntı yok şu an soğukluk var tabii biraz kavgadan ötürü
- +1 yıl