Kişilik & Karakter Bir erkeğin bacak bacak üstüne atması normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bence bu oturuş bayanlara yakışıyor Bir erkeğin bacak bacak üstüne atması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. amuda mı kalksınlar ahsh 0 0 Yorumla
bonfire1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Ablacım ne yapalım bacaklar boşta olsa çok açık diyosunuz üst üste atınca da kızlara yakışıyor diyosunuz bağdaş kuracam artık metrolarda 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Ne ablası senden yaşça küçüğüm Yorumla bonfire1 1 yıl 25-29 yazıyo ben nerden bilem yaşını Yorumla Soran 1 yıl 25 değilim Yorumla bonfire1 1 yıl Tamam tamam bu kadar kızma abla demicem sana Yorumla Soran 1 yıl Size abi desem problem olur mu Yorumla bonfire1 1 yıl Olur kendimi yaşlı hissederim yapma Yorumla bonfire1 1 yıl Daha yaşlı olmama 1-2 yıl var Yorumla Soran 1 yıl Kaç yaşındasınız Yorumla bonfire1 1 yıl 24 um yazıyo zaten Yorumla Soran 1 yıl Hımmm Yorumla
Arifçakı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% 1 yıl Ortamına göre değişir mesela gergin bı ortamda ayak ayak üstüne atarsa res çekiyo anlamı taşır büyüklerinin yanında atarsa ben sizi takmıyorum anlamı taşır v. b şekilde degisir 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Bu akşam boşluğuma geldi öyle oturuyordum ahahahhaha 😂 0 0 Yorumla
serdaroztrk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Karıya bak bacak bacak üstüne atmayı kendine hipotek etti awk 0 0 Yorumla
Deliryus27 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kadın gibi oturani bende sevmiyorum 0 12 Yorumla Soran 1 yıl İşte beklediğim cevap Deliryus27 1 yıl Teşekkürler Soran 1 yıl Yaş nedir sizin Deliryus27 1 yıl 19 sizin Soran 1 yıl 19 Deliryus27 1 yıl Sevindim Soran 1 yıl Ben de olgun düşünmenize sevindim Deliryus27 1 yıl Tekrar teşekkürler sorunu beğendim Soran 1 yıl Evet güzel soru sorarım Deliryus27 1 yıl Belli Soran 1 yıl Çok mu güzel bir soru gerçekten Deliryus27 1 yıl Evet bu saatte gördüğüm en güzel ve mantıklı bir soru
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bazı erkeklere çok yakışıyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bence yakışmıyor erkek erkek gibi olmalı o ne öyle Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Karizmatik ve havalı görünenler var. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. nasıl bir anormallik olabilir ki bu harekette 1 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Normal tabiki yeri ve zamanına göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
amuda mı kalksınlar ahsh
Ablacım ne yapalım bacaklar boşta olsa çok açık diyosunuz üst üste atınca da kızlara yakışıyor diyosunuz bağdaş kuracam artık metrolarda
Ne ablası senden yaşça küçüğüm
25-29 yazıyo ben nerden bilem yaşını
25 değilim
Tamam tamam bu kadar kızma abla demicem sana
Size abi desem problem olur mu
Olur kendimi yaşlı hissederim yapma
Daha yaşlı olmama 1-2 yıl var
Kaç yaşındasınız
24 um yazıyo zaten
Hımmm
Ortamına göre değişir mesela gergin bı ortamda ayak ayak üstüne atarsa res çekiyo anlamı taşır büyüklerinin yanında atarsa ben sizi takmıyorum anlamı taşır v. b şekilde degisir
Bu akşam boşluğuma geldi öyle oturuyordum ahahahhaha 😂
Karıya bak bacak bacak üstüne atmayı kendine hipotek etti awk
Kadın gibi oturani bende sevmiyorum
İşte beklediğim cevap
Teşekkürler
Yaş nedir sizin
19 sizin
19
Sevindim
Ben de olgun düşünmenize sevindim
Tekrar teşekkürler sorunu beğendim
Evet güzel soru sorarım