aşk nedir nasıl bişeydir aşık olanlar ya da savipte karşılık bulamayan herkez ne yaşadıklarını anlatsınlar içini döksünler bklm ne çıkacak?
Cevabın nedir?
Aşk olmucağını bile bile hala onu beklemektir. O dünyanın en ağır suçunu işlese bile sana anormal gelmemesidir. Başını yastığa koyduğunda hala onu düşünebilmektir. Yanına gelince elin ayağın dolaşması, gözlerinin içine baktığında kendini kaybetmendir. Aslında aşk her yaptığını görmezden gelmek her seferinde onu affetmektir. Sadece onunla ilgilenmektir, tek onunla konuşmak zamanının yarısını onunla geçirmektir. Onunla konuşurken kimsenin umurunda olmaması sadece onu umursamandır aşk. Mesaj attığında geç cevap vereceğini bildiğin halde ' Bir daha geç yazarsa ona asla mesaj atmam ' deyip telefonu sessiz moddan çıkartıp mesaj beklemektir. Onu herkesten fazlasıyla kıskanmaktır aşk ve yeri geldiğinde kıskandığını belli etmemektir. Onun yanında olup onu her dakika özlemektir aşk. Hala olmucağını bildiğin halde beklemektir. Sana yalan söylemesine rağmen ona mal gibi inanıp ' oda bana deli gibi aşık ' deyip kendini sazan gibi kandırmaktır. Birbirine deliler gibi aşık olup asla sahip olamamaktır. Onunla ilgili hayal kurmaktır aşk, yanına geldiğinde nefes alamadığını hissetmektir. Yanına gelip konuşmak istediğinde gözlerine kenetlenmektir. Bana bakıp gülümsedi diye sevinçten havalara uçmaktır. Her şeyi yapmış olmasına rağmen ' seni seviyorum ' dediğinde kendinden geçmendir. Sanırım aşk kalbinin bile senin için atmamasıdır. Gözündeki yaşların hepsinin hesabını sormak isteyip ' beni affet sana hala aşığım ' deyip aynı hataya belki 10 defa tekrarlamaktır. Yanında olsa aklından geçenlerin hepsini yapıcam deyip karşına geçtiğinde cümleleri kuramamaktır. Bence çok bekleyip her defasında parça parça kırılmaktır, her gece ağlayıp onun umurunda olmamaktır ve her defasında kendini yiyip bitirmektir. Aklına geldiğinde hafızanı silip geçmesidir.
Aslında aşk 3 sene peşinden koşup, 3 senenin sonunda dönüp "Ben bunu mu sevdim?" demektir.05 Yorumla
Soran+1 yılyaptığın yorum karşısında etkilenmemek mümkün değil be kardeşim
Soran+1 yılrabbim qönlün gibi gzel aşklar nasip eder inş
Soran+1 yılumarımm
En İyi Cevaplar
nedir mi yaptıgın bir hata yüzünden kendi kızıp dünyaya karsı susup sadece onun yolunu gözlemektir senin peşinde olanları yok sayıp sadece onun özlemiyle yanmaktır...ama bir bakmışsın ki o seni unutup mutlu bir hayat kurarken senin bir anda bütün umutlarının yok olup yanmasını izlemektir...hersey bitti artık bir amaçım yok yaşamanın gereğide yok diye düşünürken bir anda kalbimin ritmini değiştiren hayatının yeni amacı olacak o yeni kişiye denk gelmekdir aylarca onu izleyip incidmemek için bir türlü ona açılamamak sonunda ona açıldığında aldığındaaldığın cevapla yeniden bütün dünyanın eskiye dönmesi ama genede onun olmak için pes etmeyip yenilgiyi göze alıp yeniden mücadeleye başlamaktır...AŞK KISACA KALB RİTMİNİ DEĞİŞTİRENİ BULMA SANATIDIR...
03 Yorumla
Soran+1 yıldöktürmüşsün valla ya ;) helal
Soran+1 yılrica ederm
+1 yılaşk o kişiyi gördüğünde kalbinin hızlı atması
gözlerinin hiç kimseyi görmemesi
heyecandan ellerinin titremesi ve ona bunu hissettirmemeye çalışmak
aklından bir an olsun hiç ama hiç çıkmaması
onun lafı geçtiğinde kalbindeki sızıntı
yüzünün gülen gülen gözlerin
etrafındakiler fark ediyor ama sen farkedemiyorsun :)01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum aramıza aşktan anlayan bir kişi daha katıldı sevinmeye başladım
+1 yıl''Aşk, sevipte kavuşamamaktır.'' derdi ablam bana eskiden.
Bence aşk acı çekmek ve sırf o aşk diye bu acıya seve seve katlanmak.
Yani acısına bile aşık olmak.Herşeye rağmen hep ona ulaşmak.
Sevdiğim söz : ''Annesinden dayak yediği halde anne diye ağlayan çocuktur aşk.'' gibi.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
32Cevap
+1 yılBiri size bir kediyi öldürmeyi düşünebilecek kadar kıskanç olabileceğinizi öğretebilir. Ya da kilometrelerce öteye bir dakika için gidebileceğinizi...
Bir gün inanmadığınız şeye, hayatınızın anlamı olabilecek kadar inanırken bulabilirsiniz kendinizi. Ya da o güne dek uğruna birçok şeyden vazgeçtiğiniz değerlerden biri için vazgeçebilirsiniz...
Günlerce evde oturmanın her şeyden daha keyifli olabileceğini, en güzel günün birinin yanınızdaki varlığını hissederek uyandığınızda başladığını, bir kadeh şarabın sarhoş edebildiğini, sarılmanın bir kavgayı çözebildiğini, en çok en sevdiğiniz insanı incitebileceğinizi, saatlerce ağlayabileceğinizi, günlerce gülebildiğinizi, sürpriz yumurtanın dünyanın en güzel hediyesi olabileceğini öğrenebilirsiniz bir gün…
Biri size Aşk’ı öğretebilir…
Ve ‘Aşk’ bazen tek kişiliktir…11 Yorumla
Soran+1 yılon numara cevap bnmde anlatmak istediğim aşk bu ya ;)
aşk nedir biliyormusun 4 yıl boyunca yanında dolaştığın ama o senin onu sevdiğini bilmeden senin yanında dururken gözlerine bakamadığın onun sevgilisi varken sevgili elini tutarken senin kıyıpta yamayacağın şeyleri yaptığı zaman içinde yanan ateş işte aşk sonra geceleri uyanıp rüyanda onu gördüm diye sevinmen yürürken bir sarışın gördüğünde onu gördüğünü zannedip kalp atışlarının hızlanması heyacanlanmandır aşk bana göre.
04 Yorumla
Soran+1 yıldediğim gibi aşkın tarifi kişiden kişiye göre değişir ya senin aşkın da kalbin kadar güzelmiş be kardeşim
Soran+1 yılolsun ya o da allahdan demekki nasip değilmiş senin için hayırlısı o değilmiş bir de o yönden bak
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılAşk aslında hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir!
Ve bu yüzdende kalpleri ne zaman ele geçireceği belli değildir. Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz.
Aşk; en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır.
Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek bile yoktur.
Sevdiğiniz zaman akan sular durur! Küçücük bir çocuk bile sizi rahatlıkla anlayabilir, çünkü aşkın dili "tek"tir.00 Yorumla
+1 yılebepsiz sevmektir aşk,
nedeni olmadan bağlanmak birine.
Gözlerine baktığında erimektir içten içe,
Ellerini tuttuğunda titremektir tüm benliğinle.
Hatta sarıLamamktır utançtan,
Çünkü utanmaktır sevmek aslında,
Sevmek nedir aslen?
Ölmek mi uğruna?
Yaşamak mı onunla?
Sevmek mi ömür boyunca?
yoksa ayrılmak mı gerekince?
Nedir insanı başkasına bağlayan?
Güzelliğimi?
bilmez kimse bu soruların cevabını..
Kimi sever güzelini,
Kimi sever özelini...00 YorumlaAşk : akşam yemeğindeden sonra pencereyi açık unutmuşsundur ve dolunaydan esen rüzgar perdeni üfler sonra kafanı çıkartırsın dolunayın şavkı bulutlara vurmuştur sonra hafif bir rüzgar yanağını okşar tatlıca birde böcek sesi duyarsan şanslısındır aşk seks degildir aşk çiftlesmek degildir ask sevilmek sevmek degildir aşk paylaşmaktır fıtratında yukarıda anlattığım gibi bir enstantenede eğer oda olsun dediğin kişi annen bile olsa ona aşıksındır saygilar doğu ve batı
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) bu da gzl bir cevapmış ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk 4sene boyunca bir erkeğin peşinde koşmak uzaktan sevmektir. Onun sana her küfür edişinde nefret ettiğini bile bile sevmektir. Kapısında sabahlamaktır. Onun geçeceği yollardan geçmektir aşk.. Aşk uzaktan sevmektir. Yoldan her geçeni o zannetmektir. Onu gördüğünde elinin ayağının dolanmasıdır aşk
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin ki de ne aşkmış bee ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk onun mutluluğu için ondan vazgeçmektir asıl aşk odur bence..fotografını görünce bile ekranı öpüyorum öyle seviyorum ama onu Allah için seviyorum ben hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye düşünüyorum onu seviyorum ama beni tamamen bırakıp giderse yerle bir olmam çünkü kendimi buna alıştırdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılinş o da seni senin sevdiğin gibi sever inş kardeşim
Cevap sahibi+1 yılhepimiz ahirettede yanımızda olmasını istediğimiz kişilerle bu dünyadada beraber oluruz inşallah kardeşim allah razı olsun :))
Soran+1 yılne demk
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılOnun için nefsine zulmettiysen aşıksındır. Tıpkı kulun yaradan için nefsine zulmetmesi gibi. Hem yaradana aşık olursun hem yarattığına.
03 Yorumla
Soran+1 yılallah kalbin gibi güzel bir aşk nasıp eder sana inş
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılrica ederim
Sevipte karşılık bulamamak insanı her gün öldürür ancak karşılık bulduysan dünyanın en mutlu insanı sensindir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle sevgili arkadaşım
Aşk nedir biliyor musun.. Çalışırken birden aklına onun gelmesi ve aptalca tebessüme boğulduğun bir duygu selidir..
02 Yorumla- +1 yıl
evet bencede :)
Soran+1 yılhahaha iyiymş valla :)
Allahın belası. Salgın hastalık. Kesinlikle mücadele edilmesi gereken bir virüs.!!! Hatta ve hattaaa dış güçlerin bir oyunu !!!
09 Yorumla
Soran+1 yılsevgili kardeşim hiç adam gibi sevdin mi?
Soran+1 yılgerçek aşkı tattıracak kimse çıkmamış daha karşına
Soran+1 yılben mi yaşamadm güldürme beni isteseydin kaçırırdın ginede evlenirdin sevdiğinle
Soran+1 yılo senin düşüncen valla
Soran+1 yılinş duyuyodur
+1 yılAsk Aci biber yemeye benzer biberi yersin hosuna gider sonra migdeni yakar
03 Yorumla
Soran+1 yılbu pek iyi örnek olmamış be arkadaşım
- +1 yıl
Urfali bir arkadasimin tarifi bu seviyorum bu yorumu
Soran+1 yılhadi oyle olsun bklm
+1 yılask dunyanın en acı seyıdır helekı karsındakı hayatı boyunca sevgı gormedıyse cok sımarır ask can yakar ask hayatını bıtırır dunyanın en kotu seyı
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır arkadaşım yanlış düşünüyosun bence çünkü ; aşk hayatında hissetiğin hissedebileceğin en güzel duygudur. Aşka kötü diyenlerde çoğunlukla birbirleriyle anlaşamayan ayrılan kişiler... sonra da aşk kötü diye aşk'a laf atarlar ama ilişkinin başında adı aşktı çok güzeldi sonunda da aşk yaktı oldu... aşk her zaman güzeldir yaşamasını ve değerini bilene...
- +1 yıl
hayatında bır erkegegın sana verebılıcegı ask nedır kardesım? hayatında karakterını kısılıgını onurunu gururunu senın elıne verebılcek kadar cok seven bır erkek oldumu ozledıgınde aksamın bır vaktı arabayı kapının onu ceken? ben hayatında hıc asık olmamıs bır kıza askı ogrettım bana haftalarca tesekkur ettı bu nasıl bır duygu dıye ona hem maddı hem manevı herseyımı paylastım aklımdan bır kıza dokunmak ona bakmak fıkrı mıdemı bulandırırdı sımdı sana soruyorum benım yasattıgım asksa pekı benım yasadıgım ne? adı acı degılmı...
Soran+1 yılya bak kardeşim benim amacım seni üzmek değildi inan ki sadece aşkı yanlış kişilerle yaşadığını anlatmak istedim o kadr elbetteki kötü yönleri de var acı gibi
- +1 yıl
ben iyi yonunu gormedıgım ıcın belkıde bu soruna boyle bır yanıt verdım
Soran+1 yılolabilir ya
aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı zannetmekle aslında hıyarın teki oldugunu anlamak arasında geçen süredir
şeklinde cevap verilebilecek soru05 Yorumla
Soran+1 yılah ah yanlış düşünüyosunuz bence
Soran+1 yılhiç birini sebepsiz sevdin mi karşılıksız onun seni sevmediğini bile bile sadece sevdin sevmek için karşılık benlenmez beklenmemeli de zaten duruşunu seversin gülüüşünü konuşmasını sohbetini seversin işte sevmek için karşılık beklenmemelı
Soran+1 yılherkezin kendine göre haklı olduğu yanları vardır arkadaşm
Klasik cümle aşk anlatılmaz yaşanır.
Fakat bir kaç kelam edeyim.
21 yüzyılda aşk bazı şeyleri görmezden gelmektir.
Aksi takdirde sonu hep hüsran olur.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle arkadasım
+1 yılO defterler eskide kaldi, bundan sonra ask yok benim icin!! Ayrica anlatilmaz yasanir...
04 Yorumla
Soran+1 yılama yaşadıklarını anlatabilirsin?
- +1 yıl
Ozelimi asla burada ulu orta anlatmam. En iyi cevap icin tesekkurler (:
- +1 yıl
Pardon diger cevabimla karsitirsim en iyi cevabi (((:
Soran+1 yılod olsun
+1 yıldöksek ne olack ki? aman sende beynim boşalsa da kabim boşalmıyor aRKADAŞ yorgunum artık anlayamassınızz bu acıyı hepsi boş gerisi boş
02 Yorumla
Soran+1 yılbazen bazı şeyleri de akışına bırakmak lazım olmuyo diye üstelemktense bu sadece bzm gibi insanlara acı vermekten bska bsy yapmz
- +1 yıl
yaşamanı dilemem.saol
+1 yılFedon çok güzel söylemiş, Aşığınımm. dinliyorum da şuan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. tarifini yapamıyorum. çünkü ortada aşk diye bişey yok. hatta sevgilim bile yok.
014 Yorumla
Soran+1 yılah yazık
Soran+1 yılaşkı qerçekten tatmış olsaydın bu dediğine inan ki pişman olurdun
Soran+1 yılistedikten sonra olmuyacak şey yoktur bence
Soran+1 yılpeşinde koşş kızlar peşinde koşturmasını severler
Soran+1 yılaşk gurur dinlemez
Soran+1 yılama aşık edebilirsin kendine dimi arkadaşım?
Soran+1 yılhakkımızda hyrlısı ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk ondan bahsederken gozlerının ısıldamasıdır , zamansız gelen duygudur.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle valla sonunda cidden aşkı tarif edebilecek biri çıktı desenize
Cevap sahibi+1 yılo zaman ne mutlu bana :)
Soran+1 yılevet ne mutlu sana
bu kadar yazılmış çizilmiş ama yinede çözememişler aşkı...kısacası aşk zoru başarmaktır
00 Yorumlaaşkmı ne aşkı be daha böyle bişe kalmadı artık karşı taraftan nasıl faydalanırım olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın da ama hala aska inananlar ve onu yaşayanlar var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk bir yoldur,
Sonu yoktur,
hüzünü boldur,
Hüseyin bolttur :)03 Yorumla
Soran+1 yılo ne ya?
Cevap sahibi+1 yılKinaye den anlamıyon mu sen ya
Soran+1 yılyok anlamıyom anlatsanaaa
aşk bir sudur iç iç kudur...
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar lütfen doğru düzgün cvplar versenize
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılaşk bence odunu kaleme dönüştürmektir...
01 Yorumla
Soran+1 yılpek bir bağdaşıklık kuramasam da olsun :)
aşk kalbin kafasının güzel olmasıdır..
01 Yorumla
Soran+1 yılnsl yani?
+1 yılAş bir vişne ye ye kişne
01 Yorumla
Soran+1 yılya lütfen sebepsiz yorum yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi
Sevmek sevmekse, sevmek sevmemektir :(
02 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl bişey oluyo ya
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam hanfendi yaşamadım bilmem
02 Yorumla
Soran+1 yılpki
+1 yılaşk her yaptiği halta katlanmaktır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. ask mı?
one?01 Yorumla
Soran+1 yılbnde sizlere soruyorum işde
Aşk bir b*ktur yiyen coktur kanka ne dıyek yani :)
08 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar doğru düzgün yorumlar yapsanıza
Soran+1 yılşurda adam gibi bir soru soruyoruz dimi ama?
Soran+1 yılayıp denen bşy varya
Soran+1 yılya allah rızası için mümkünse yorum yapma ya
+1 yılbilmedigim yolda yürümek..ablası
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı. yazardım ama dalga geçen cok olur yazmıyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılneden?
aşk vatandır topraktır geriye kalan hevesdir.
03 Yorumla
Soran+1 yılaskersin galiba herkeze göre takibi de aşkın tarifi başkadır yaa ;)
Soran+1 yılfoto da asker kıyafetleri varda o yüzden dedim ;
+1 yılaşk fikir birleşimidir
01 Yorumla
Soran+1 yılbir nevi
özlemektir deli gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorumm
+1 yılaşk yok, sevgi var
00 Yorumlaaşk = hayatının s...
010 Yorumla
Soran+1 yıllütfen doğru yorum yapacaksanz yapın yapmayacaksanz hiç meşgul etmeyn
Soran+1 yıledebinle konuş ama tamam bişeyler yaşamış olabilirsn ama böyle yorum yapacağın anlamına gelmez ki ayıp ya valla ayıp
Soran+1 yıldeğil ama bu tarz üslupla dile getirmen yanlış
Soran+1 yılçünkü ağzımıza bu tarz kelimeler yakışmıyoo
Soran+1 yıltam öd ama tekrarlamazsan sevinirim
var ben ama cok kotu
03 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılvalla bu tarz aşk acısı çekenlere diyecek bişey bulamıyorum ya hakkımızda hyrlısı diyip geçelim
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası