Evet soru bu arkadaşlar, ikizler burcu bir kız var. Seviyorum. Kızı güldürmek, daha doğrusu ruhuna girmek, yüzünü güldürmek, bende huzur bulmasını başarmak istiyorum. Bende bir ikizler burcu erkeğiyim. Esasen onu güldürmek ve ruhunu açmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştım ama kimi zaman fırsatsızlıktan kimi zaman olayların ters gelişmesinden dolayı icraatlarda tam başarı elde edemedim.
Özetle, bir ikizler burcu kızını güldürmek, güldürerek bilinçaltında kendime bağlamak için ne yapmam gerekir? Espri ise ne tür espriler? Hediye ise ne tür hediyeler? Güzel sözler işe yarar mı? İnanın birçoğunu yaptım ama işe yaramadı. Halbuki kendisi ile zerre kadar uyum sağlamayan "balık" burcu erkeğinin yüzünü güldürdüğünü iddia ediyor. Bildiğiniz gibi balık erkeği ile ikizler kadını ilişkisi bir intihar girişimidir. Ben ise ikizler erkeği olarak kızı kendime yöneltmek istiyorum. Şimdiye kadar sıcak davrandım olmadı, acaba nasıl bir yönelim ve strateji sergilemeliyim?
Lütfen yardım :(((
Özetle, bir ikizler burcu kızını güldürmek, güldürerek bilinçaltında kendime bağlamak için ne yapmam gerekir? Espri ise ne tür espriler? Hediye ise ne tür hediyeler? Güzel sözler işe yarar mı? İnanın birçoğunu yaptım ama işe yaramadı. Halbuki kendisi ile zerre kadar uyum sağlamayan "balık" burcu erkeğinin yüzünü güldürdüğünü iddia ediyor. Bildiğiniz gibi balık erkeği ile ikizler kadını ilişkisi bir intihar girişimidir. Ben ise ikizler erkeği olarak kızı kendime yöneltmek istiyorum. Şimdiye kadar sıcak davrandım olmadı, acaba nasıl bir yönelim ve strateji sergilemeliyim?
Lütfen yardım :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer görüşlere de açığım arkadaşlar, teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer