Sevmenin ne demek olduğunu size öğreten birisi vardır bu hayatta, peki sizce sevmek ne demek bunu öğrenmenin bedeli nedir?

Bedel ödemediğin sevgi var mıdır?
Bedel ödemediğin sevgi var mıdır?
Sevmek zor zanaat demişti bir zamanlar birisi, insan sevmeyi zor öğrenir ya da sevmenin manasını sana öğreten kişiyi en sonunda sevgisizlikle cezalandıran yine sen olursun. Bir insan sevmeyi öğrendiği kişiyi muhakkak yaralar..

Çünkü sevmek demek fedakarlık demek beklentisiz yaşamak demek dahası sevmek şüphelenmeden kalbini ona vermek demek.. Anlatabilmek değil anlayabilmek demek..

Günümüzde sevgi üzerine aşk üzerine yazılan o kadar çok şey var ki. hepsi sevmenin acı çekmek ya da sonsuz mutlu olmak üzerine kurgulayarak yazıyor...
Kimse sevmeyi öğrenirken hangi bedeli ödemek zorunda olduğunuzu bilmiyor...
Sevdim ama severken masumiyetimi kaybettim , sevdim ama severken sabrımı yok ettim sevdim ama severken acımasız bir hale geldim..

Sevmek acı çekmek ya da mutlu olmaktan ibaret değildir sevmek bazen bedel ödemek demek insan bedelini ödemediği hiç bir acı ya da mutluluğa erişemez..

Peki sizce sevmek ne demek.. sevgiyi öğrenmek adına ödediğiniz bedel neydi sahi öğrenirken ödediğiniz bir bedel sevgiyi hissetmenize değdi mi?
#DengesizBirAdam
Sevmenin ne demek olduğunu size öğreten birisi vardır bu hayatta, peki sizce sevmek ne demek bunu öğrenmenin bedeli nedir?