Devlet hastanesindeki çalışanlar neden hastaya hayvan gibi davranıyor?

Bugün universite hastanesine gittim. Biraz gec vakitte gittim. Cunku gittigim doktor proftu. Sanirim sabahlari derse girdiginden sabah hic randevusu yoktu. Akşamüstüne kaldım. Doktor gayet iyiydi. Kan istedi. Kanı alan hemsire kusura bakmayin ama hayvan gibi davrandi, hayvana iğne yapar gibi yaptı. Igneden biraz korkuyorum. Gözlerim karardi bayilacak gibi oldum hicbir sey yapmadı. Yanimdaki kisiye ben bu sartlar altında kan alamam. Acile gidebilirsiniz dedi. Ugrasmak istemedi hanimefendi. O kadina haddini bildirirdim dua etsin başka hemsire yoktu, kendine muhtac kaldım. Sonra röntgen istemisti doktor. Onu labirent gibi hastane de zar zor bulduk. Rontgeni çekeni bulduk. Yarın gelin dedi. Dedim ben uzaktan geldim. 2 dk hemen cekseniz olmaz mi dedim. Benim mesaim bitti. Mesai paramı hemen simdi verirseniz çekerim dedi. Daha öncede hem üniversite hastanesinde hemde devlette boyle bircok olay yaşadım. Zaten Allah oralara dusurmesin. Hastalik zor şeyken yaptıkları muamele gercekten cok kötü. Afedersiniz ama bazıları cidden ağzınıza ediyor. Özel hastane olsa görürdüm o tavırları yapabiliyorlar mı? Gidip bir sikayetime bakar işten alınmaları. Ama iste devlet personeli olunca elden bir sey gelmiyor. En fazla saglik bakanlığına şikayet edebilirim ondan da bir sonuc çıkmaz zaten. Valla insan gibi hissetmek isteyen, parası olan net özele gitsin. Bu insanliktan yoksun kisilerin ağız kokusunu cekmeye, yalvarmaya degmez. Hastaneden geldigimden beri elim ayağım titriyor.
Devlet hastanesindeki çalışanlar neden hastaya hayvan gibi davranıyor?