Çok sinir bozucu degil mi bu kadar rahat olmalari, öglen 12:00-13:00 arasi molalari var ben hizlica gideyim mola biter bitmez isimi göreyim 13:30 da çikarim diye hizlica gittim. Ne doktor var ortada ne bi hemsire. Bi tane temizlik personelini dikmisler oraya bas bagriyor herkese 'doktorlar
13:30 da randevuya baslayacaklar odalara girmeyiin' diye. Ama neden 13:30 ? Kocaman kapida yaziyor öglen arasi saati. Neyse dedik geldik o kadar bekleriz. Doktorlar geldi bi arabadan topluca kahkahalarla yavas hareketlerle süzüle süzüle girdiler odalarina. Asi yaptiricam
bebegim için dedim hemsireye yönlendirdi. Ama
ne eksik bilin, bi tane bile hemsire yok odasinda.
Hepsi çayhanede kahkahalarla çay içiyorlar.
Temizlik görevlisi geçmis kapinin önüne ne vardi
diyor dik dik! Asi yaptiricaz dedim bekleyin dedi gitti. 15 dk sonra geldi hemsire (13:45 de) asimiz bitt diyor, be ssalak bunun için niye 15 dk beklersin zaten isten yarim saat diye izin almisiz.
(Sincan Yenikent aile saglik merkezi burasi) ama ben çogunun böyle oldugunu düsünmüyorum. Bi
kaç kere daha denk gelisem lök diye çikarip
telefonu video gekecegim saglik bakanligina sikayet edecigim. Böyle durumlar yasayan var mi
13:30 da randevuya baslayacaklar odalara girmeyiin' diye. Ama neden 13:30 ? Kocaman kapida yaziyor öglen arasi saati. Neyse dedik geldik o kadar bekleriz. Doktorlar geldi bi arabadan topluca kahkahalarla yavas hareketlerle süzüle süzüle girdiler odalarina. Asi yaptiricam
bebegim için dedim hemsireye yönlendirdi. Ama
ne eksik bilin, bi tane bile hemsire yok odasinda.
Hepsi çayhanede kahkahalarla çay içiyorlar.
Temizlik görevlisi geçmis kapinin önüne ne vardi
diyor dik dik! Asi yaptiricaz dedim bekleyin dedi gitti. 15 dk sonra geldi hemsire (13:45 de) asimiz bitt diyor, be ssalak bunun için niye 15 dk beklersin zaten isten yarim saat diye izin almisiz.
(Sincan Yenikent aile saglik merkezi burasi) ama ben çogunun böyle oldugunu düsünmüyorum. Bi
kaç kere daha denk gelisem lök diye çikarip
telefonu video gekecegim saglik bakanligina sikayet edecigim. Böyle durumlar yasayan var mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer