Gerçekleri söylemek gerekirse ben asla atmam ego gibi değil ama yani aşkımdan ölsem de gebersem de ilk adımı karşı taraftan beklerim karşı taraf adım atmıyorsa hal hareketlerinden de anlaşılır bırakırım kendi haline ama ne duygumu belli ederim ne de birşey derim. İlişkimdede öyle oldu ama o duygu ve düşüncelerim illaki bir gün ortaya çıkar kendim söylerim.. Çevremde de engek olmaya çalışırım çünkü ne zaman böyle birşeu olsa sonuç hüsranla bitiyor. Erkeklerde kendin adım attıkça az şey istedikçe içgüdüsel heralde tepene çıkma olayı var kadınlardada var Tabiki ama ben kişilik olarak diyim böyle şeylere kaldırıcak bir insan değilim
Vakit kazanır. Olur mu olmaz mı bir an önce görmeli. Karşı taraf henüz olgunlaşmamışsa da atılan adım (lar) karşısında şımarır , bunu da bir kayıp olarak görmüyorum. Amann neyse ben yazıyorum valla incilerim dökülmez ya herro ya merro görüyoruz ona göre yolumuzu çiziyoruz
Kelimelere, kelimeler üzerinden yapılan eylemlere o kadar anlam yüklemişiz ki artık ne yapsa yaranılamayacak kıvama gelmiş durumdayız. Hayır ilk mesajı o atsa ne atmasa ne? Atsa basit kız olur, atmasa gururlu. Yahu bırakın bu tür çocukça şeyleri seviyorsanız, değer veriyorsanız bunu karşı tarafa belirtin. Tabii belirtme işini sıkmak olarak algılayanları kastetmiyorum. Bir defaya mahsus da olsa belirtin özleminizi, sevginizi gerisi karşı tarafa kalmış. Şu kısacık ömrümüzde amma çok şey düşünüyoruz...
İlk mesajı atan kadın çoğu zaman basit kadın muammelesi gördüğü için karşı taraftan kendi peşlerinden koşturacakları bir erkeği bekliyor her zaman ama tabii ki erkeğini seçen kadın her zaman diğer kadınlardan daha şanslıdır.
İlk mesajı atan kim çokta mühüm değil karşındaki insan da senin hissettiğini sana karşı hissediyor mu mühim olan o eğerki hissetmiyorsa ne yaparsan yap boş canını da versen kıymeti olmaz onun gözünde..
İlk mesajı atan kadın kaybetmez aslında. Ama karşı tarafın düşünceleri ona kaybettirebilir. Genelde basit , yılışık gözüktüğümüz için erkeklere ilk adımı biz atmıyoruz. Daha önce yapıp pişman olduğum bir harekettir. Ben atmam ilk mesajı mesela.
Bunun cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum, bir kadında ilgisini gösterebilir/gösterebilmelidir.. ilk mesajı atarak ne kazandığını zaman gösterir, ne kaybeder dersek bana göre hiç bisey en fazla biraz zaman belki..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mesaj attiginda, karşılıklı olsa da olmasa da başkasını seçiyorlar, birak ne hali varsa görsün. Cok aşıksa gelir kendi söyler, degilsede sen zorlami edicen sanki. Bende senin gibi düşünüyordum disarda yemege cikmayi teklif ettim o cesareti bana verdi cunku. Sonra kabul etmedi. Dimdizlak kaldım. Erkekler böyle. Sana tekliflerle surprizlerle gelenden hayir gelir.
Başkasıyla mutlu olmasını izlerim bilmem ama ilk msji kızın atması kızın birsey kaybedeceği anlamına gelmiyor en azından konuşmaya başladığında nasıl biri olduğunu öğrenir düşündüğü gibi biriyse konuşmaya devam eder Kazanır yok beklediği gibi biri çıkmazsa o zaman konuşmayı keser yine kazanır 😉
Simdiye kadar gordugum hep eninde sonunda mesaj atan kizin Hoslandigi/sevdigi kisiyi baskasiyla izlemesi oldu.. Onun icin atalarimiz dogru demisler bence kiz evi naz evidir ilk mesaji erkek atmalidir🙈🙈🙈
What is what. Buda goreceli bişey ilk. mesaji atariz bilmem. ne oluruz mesaj bekleriz havali. oluruz bir duzgun olsmiyoruz zaten Kinamayin rica ediyorum el edep
Tahteravallide o yerdeki taraf mesaj attığı kişi de üstteki taraf olur kısa ve net ama üst taraf bilsin ki alt taraf bir anda kalktı mı direkt yere vurur.
Valla içinde kurup durmaktan kurtulur evetse mutlu hayırsa biraz üzülür belki ama en azından kafasında biter mevzu. Yani lütfen kızlar, cesur olun. Inan siz kârdasınız.
Aynen yorumunuz yazacagim yorum olmus, hz adem'le havva anamiz cennetten kovuduklarinda yeryuzunde her ikiside farkli birbirlerinden cok uzaklara gonderilmis. Ikiside gunlerce birbirlerini ariyolar en sonunda havva anamiz adem babamizi goruyo fakat yanina gitmiyo. Ordan uzaklasiyo bir tepenin ardına oturuyo bekliyo adem babamiz kalkip tekrar aranmaya cikiyo aranirken colde kumlarda bir ayak izi goruyo onlardan baska insan yok cunki yer yuzunde, izleri takip ediyo ve havva anamizi goruyo, yanina gidiyo hemen birbirlerini bulmanin sevinciyle sariliyolar. Adem babamiz havva anamizda kendisindeki kadar bir heyecan ve saskinlik goremiyo ve merakla soruyo kendisine, neden yanima kadar gelipte beni gordugun halde geri dondun. Havva anamizin cevabi eger ben seni buldugumda sana gelseydim dunya ahiret kadinlar erkeklerin pesinden kosardi demis. Benim dusuncemde erkegin yazmasi
Atmazlar ya da atamazlar. Genelde erkekler atar. kazanıp kayıp edeceği bir şey de yoktur denemiş olur. Kimse mesaj atıyo diye bir insanı yargılamamalı.
kızı erkeği yok seven sevidiğine sevdiğini söylemeli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayy bu soru beni tanımlıyor birinden hoşlandım ama mesaj atanıyorum o üni mezunu ben lise (sınava girmeyi düşünüyorum ama yaşım 23) o benden biraz kısa topuklu giyince uzun oluyorum ondan daha acısı adını bile bilmiyorum :(((
En İyi Cevaplar