Lucius seneca fazla geniş evrensel bir laf etmiş😄 Elbet ki bizimle olan geleceği önemlidir ama bilip hareket tarzımızıda ona göre yapmak gerekir. Meydanda efelik yapıp direk ilgilendirmez demek yalandan öte gitmez. Evlerin de görelim kötü geçmişi olan bir insanla görelim hadi, geçmişini ve şuanki durumunu, hayatında neleri değiştirdiğini değiştireceğini sorup öğrenmeden mümkün olmaz ve patlak verir.
Amaki abazha modda olan için tabiki sorun yok devam olsun ilgilendirmez der giderler.
Fırka😄
Adam köyün en suratsız şirret çirkin sevilmeyen kızıyla evlenmiş. Sormuşlar! Evlilik nasıl, Ayla nasıl bir kadın? Adam cevap vermiş😊 evlilik çok güzel, heleki Aylam bir tane ondan iyisi yok bu civarda demiş😄 Herkes şaşırmış🥴 demiş nasıl olur yaa, manyakmısın sen, onu kimse sevmez demişler. Adam demiş😊 oglum oglum oglum 1hafta öncesi O'da yoktu😄 şimdi ise var😂 nasıl sevmem sevinmem
"gecmisini kurcaladigim da kisinin gecmisi gelecegimizi mahfedebiliyorsa zaten hic olmasın onunla gelecek" (Sir Enes Kalafat)
ya geçmişi kirliyse peki öyle biriyle niye bir gelecek kurayım bizim bir kız arkadaş vardı dalga gecerdik onunla "hesapladık dakikada 23 kişiyle çıkmişsın" diye yani bende daha hayatımda hic bir kızla çıkmadım bile niye bu ornekteki biriyle bir gelecek kurayim? kız her önüne gelenle evlilik hayali kurup bizim çocuklarimizin ismi ne olsun tartışmasını yapmış , insanın gecmisi zaten karakterini gosterir hic bana göre değil bu zat ı muhteremin anlayışı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır araştırmam yanlışlarıda doğrusuda kendine kalsın. Ben benimle birlikte iken nasıl biri olduğuyla nasıl davrandığıyla kendisiyle ilgilenirim. Onu o yapab geçmişidir. Benden öncesi benim için değersizdir. Çöptür.
Birlikte olduğum kişinin geçmişini araştırmam adettendir :) Nasıl bir karakterde olduğunu ve bana karşı nasıl bir karakterde yaklaştığını bilmem lazım :)
geçmişi benı ılgılendırmez demek tam bır oryantalizm.. asıl o ılk gelır basınıza carpara gecmısı.. gecmıs onemlıdır! ayana tutar gelecege.. sabıkalı denen bır olay var yahu!! sabıkalı adamı işe almıyorlar ınsan nasıl alır nufusuna! haa su var.. insan netamet getırmısmı? cunku bazen kısılerın cahılıye donemı vardır bır yastan sonra oradakı seylerden mesul olmamalı.. sımdı benım caldıgım erıgın kayısının haddı hesabı yok mesela:) napalım hırsızmıyız bız sımdı!
Geçmişte yaşadığı kendine kalsın tabiki ama geçmişteki ilişkilerinde karşısındakilere nasıl davranmış aldatmış mi falan bunlar önemli bunları onemsemek gerekiyormuş onemsemedim bana farklı diye ama degilmis
Bu beni ilgilendirmez der geçerim. Zaten yanyana olduğum biriyse nasıl biri olduğunu bilirim. Geçmişte de herkes saçma şeyler yaşayabilir bunu birlikte olduğum insan için bir ölçüt olarak seçmem 👍😀
geçmiş geleceğin aynasıdır bilmekte fayda vardır tecrübelerin yanı sıra kişinin de ne olduğunu ortaya koyar geçmişi bilmekte her vakit fayda vardır kalp dp
Yetişkin insanlar kaliteli şaraba benzer, kaliteli şarapların tortusu olur dibinde, o tortu geçmiştir, kadehe koyarken fazla sallayıp bulandırmayacaksın geçmişle.
gelecekle veya geçmişle ilgilenmek yerine anda kalmayı tercih ederim ama insanlar bu kadar basit düşünmek için fazla kurnazlar, deşmeye mecbur bırakıyorlar.
günaydın eğer sevdiğim kişi ise araştırmam zaten geçmiş geride kalmış hani okadar yüz kızartıcı bir suçu olmadığı sürece sıkıntı olmaz geçmişini yargılamayı sevmiyorum
En İyi Cevaplar