Dayanamıyorum herşey üstüme geliyor piskolojim iyi değil yardım edin ne yapmalıyım?

3 yıllık ilişkim var ailem istemiyor annem daha doğrusu parası iyi değilmiş zengin biri olacakmış baştan beri annemle mücadele etmeye çalışıyorum migren hastası oldum astım hastası oldum olmuyor ikna edemiyorum erkek arkdasima ağır hakaretler ediyor artık erkek arkdasim da ben senin annenden kız istemem diyip arada bıraktı tek başıma mücadele etmeye başladım gene annem erkek arkadaşımın annesini arayıp lafkar saydı bela okudu o kadın da oğluma böyle konuşamazsin diye anneme saydı derken baya büyüdü tartışma herşey çıkmaza girdi erkek arkadaşımın huyuda kötü annem ona gıcık diye buda anneme gıcık gitti dediklerini yapmadı beni arada bıraktı bir kaç kere kaçalım dedi iki gün önce gene dedi kaçmak istemediğimi annemin istediğini yapınca herşeyin iyi olacağını söyledim kabul etmiyor bende bı kizim babam evimden kusagimla çıkmak istiyorum düğünüm de benim de ailemin olmasını istiyorum boynum bükük kalmasını istemiyorum kimsesiz olmayı istemiyorum benim suçum ne niye ben arada kalıyorum niye ben bir seçenek seçmek zorundayım annem beni sevmez pek erkek arkdasimdan dolayı değil ondna öncede evlat ayırımı yapardı kardeşlerime sinir olup acısını benden alırdı herşeyimi kısıtladi beni Zengin birine kendi yararı olup kardeşlerimin düğünü ben yapayım diye istiyor kendi ailesine o öyle yapıyor çünkü yoksa benim iyiliğim için değil ama genede aile e sevgilimi de seviyorum fakat kav gündür kötü davranıyor kaçmadım diye fevrim dönmüş durumda yaz bir mektup kendini öldr diyor içimde ki ses yaşamaktan zevk almayan biri için yaşamak pek önemli değil ne yapayimy sizce arada sıkıştım nefes alamıyorum artık.
Dayanamıyorum herşey üstüme geliyor piskolojim iyi değil yardım edin ne yapmalıyım?