Bana göre sık sık sarılmanın bir mahsuru yok. Aksine çok güzel bir şey yani eğer sarılacak kadar birini seviyorsanız, ne mutlu size yani çok güzel bir şey bu hakikaten. Bunu ilişkiyi laçkalaştıran bir durum ya da insanların birbirini kullanması gibi de görmem mümkün değil.
Çünkü şöyle düşünmekte fayda görüyorum. Günümüzde sevgi o kadar zor bulunan ve hissettirilebilen bir şey ki herkesle yaşanmayacak kadar özel bir duygu. İki kişi arasındaki bağı kuvvetlendirdiğini ve birbirine daha kenetleyen bir sevgi gösterme biçimi diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası, bu konu hakkında olumsuz bir düşüncem yok :)
Sevmek sarılmak ve dokunmaktır insan sevdiğine sarılıp dokunur ve onu hissederek huzur bulur aslında bu en temel ihtiyaç sarılan sevgili görünce bende mutlu oluyorum:)
Negatif hiçbir şey düşünmüyorum. Sarılmak her insana iyi hissettirir. Sarılarak yalnızlık hissinden arınır, streslerden uzaklaşırız. Özellikle bu sevdiğimiz insan ile olursa tadından yenmez.
Şu fotoğrafa baksanıza.. Ne kadar samimi ve huzur verici değil mi? Sevgiliye sarılmak kadar huzur veren bir şey daha yok. Böyle sıkı sıkı sarılırsın, hiçbir şey düşünmezsin. Her şey kafandan silinir ve çoğu şeyden güzel bir andır. Sarılan sevgililer gördüğüm zaman çok özeniyorum, olan var olmayan var diyorum. :(
Nasıl güzeldir o an kafanı boynu ile omzu arasındaki boşluğa gömüp kokusunu içine çekersin, kalp atışlarının ritmi değişir sanki hiç bırakmayacağım der gibi sımsıkı sarılırsın. Sevdiğine sarılmak hani ateşlenen bünyenin hızlı şifaya kavuşturan ilaç gibi, rüzgarsız dingin denizde boynu bükük yelkenlerin kabul olan duası gibi, falezin kenarındaki düşmekten korkan çocuk titremesini durduran etkiye sahiptir.
Sarılan insanları görünce hiç bir şey hissetmiyorum, fakat kötü negatif bir düşüncem de yok. Sarılmak güzel birşey özlemlerini gideriyor veya duygularını karşı tarafa hissettirmeye çalışıyorlar ve bu bence güzel. Huzuru sevdiğinin kollarında yaşıyor ve mutlu oluyorlar. Mutlu olan insanlar da çevrelerinede huzur verir domino taşı gibi olduğunu düşünüyorum. Bir insan gülüyorsa karşısındaki de güler üzgünse istemsizce karşısındaki de yüzünü asar. Onun için isteyen istediğine sevdiğine sarılsın ve mutlu olsun.
Birşey düşünmek zorunda olmak anlamsız. Dolu insan işi ile boş insan kişi ile ugrasirmis. Bırakın insanları hür ve özgür şekilde sevgilerini yasasinlar. Yasayamayanlar hasetlik ve kıskançlık ediceklerine maşallah diyip kısaca geçmeyi denesinler.
Sevgilerinin daha yeni oldugunu bir sekilde disa vurmalari gerektigini birbirlerini tanidiklarini birbirlerini hissetmeyi ogrenmeye calistiklarini dusunurum. Banane zaten napiyolarsa yapsinlar
Valla yalan yok ben de olsam sarılmak isterdim ama şunu biliyorum her bir sarılma aşkın biraz daha azalması demek maalesef. Çünkü günümüz ilişkileri ne kadar ulaşılmazsa o kadar uzun sürüyor diye düşünuyorum
En İyi Cevaplar