Bence nefes biraz daha hafif kalır be bilmiyorum ama erkek olarak soyliyim bir kadını sevmek sanattır hayattır seviyorum diye sevmiceksin bazen kendinden feragat edip sevginin çoğunu ona vereceksin gözünden bile sakinacaksin kanatlarının altına aldığında bir kadını koruduğu yanında olduğunu anlasın kısacası nefesten çok ahiretlik daha güzel bir söz tabi bir erkek olarak bayan arkadaşlara hitaben söyledim bayanlar ne düşünür bilemem😊🙏
Sevgim ve aşkımla karıştıktan sonra harika bir nefes olabiliyorum daima oksijen maskesi gibi düşünebiliriz bunu hayat veren nefes veren biri oldum olmaya devam edeceğim güzel severim nefesli severim
Hayatım boyunca hiçbir ilişkimde verdiğim sevgi heves olmadı. Ben karşımdakine hep nefes olmaya çalıştım. Ama eskiler bunu anlayamamış ki şu an hayatımda değiller. Çokta önemli değil zaten. Ama ben kendimi böyle bildim böyle de yaptım böyle de yapmaya devam ediyorum edeceğim de. Herkes kendine yakışanı yapar ne de olsa..
Sevdam hak edene candır, kandır, nefestir. Nefes nefese kalsa da yüreğim deli sevdalarda yine de aşkımın ölümsüzlüğüyle bir damla su içer yine de sevmeye devam ederim.
Sevmek Aklı dili gözü düşüncesi kalbi gerekirse parmağındaki yüzük ile tek bir kişise ait olabilmek ona ait kalabilmek canı pahasına güzel sevebilmek nefes aldıkça içini sevdigi ile soldurup o nefes ile icimde kal demek Heves mi ise cinsellik giriyor ise sadakat yok yalan dolan gizli işler çevriliyor ise işte bu hevestir
En İyi Cevaplar